IPhone 5se sareng iPad Air 3 bakal dileupaskeun dina Maret, tapi sanés Apple Watch 2

 

Iphone 6c

Nalika bulan Maret caket, anu sakuduna dituju bulan di mana Apple bakal nampilkeun alat-alat anyar, sakedik sakedik detail anu aya hubunganana sareng acara éta anu dipikaterang. Dina sababaraha dinten ayeuna urang henteu ngadamel rumor anu nunjukkeun Apple Watch 2 bakal ningali presentasi na ditunda dugi engké, panginten dina waktos anu sami sareng iPhone 7. Éta kedah diperhatoskeun yén smartwatch Apple dugi ka sasasih kapengker di nagara anu saé, sareng saatos tilu bulan, Apple nampilkeun modél anyar, anu lumayan mahal, éta teu kedah deuk saé sareng seueur jalmi.

Nalika rumor ngeunaan modél ékonomi iPhone dimimitian, sapertos Apple negeskeun yén c sanés kanggo murah tapi kanggo warna, tanggal anu diarepkeun pikeun modél ieu parantos diluyukeun dugi ka akhirna ngahontal bulan Maret, numutkeun sababaraha analis sareng sumber caket kana ranté produksi, dimana alatna kedah parantos dipendakan. Tapi nalika sadaya rumor nyarios yén iPhone ieu bakal ngagaduhan nami tukang 6c, tétéla éta Apple parantos ngaganti nami tukang sareng ayeuna janten iPhone 5se (Super murah ??.

IPhone 5 SE anyar, bakal janten modél opat inci tina iPhone 5, 5c sareng 5an, tapi kalayan desain na mirip iPhone anyar kalayan ujung juru langkung buleud. Di jero, prosesor anu bakal ngatur alat ieu sanés mangrupikeun generasi pangénggalna, tapi sigana bakal sami sareng modél iPhone 6 sareng 6 Plus, kalayan harga anu langkung murah tibatan modél ayeuna, tapi anu super murah sanés ogé sanés ti jauh.

Numutkeun ka Mark Gurman ti 9to5Mac, yén dina kaping terakhir henteu masihan kaki sareng bal dina hal prediksi na iraha Sateuacanna éta parantos janten perpanjangan tina juru bicara Apple, Apple Watch anu anyar bakal ningali kumaha dina bulan Maret, modél-modél anyar tina bahan-bahan anu béda, ogé tali anu énggal, tapi ogé tali-tipe Hermès anyar ogé bakal dipidangkeun, sabab sadaya pangguna anu resep geng atanapi garis pakean tangtu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Joaquín cenahna

    Badé nampilkeun? Negeskeun? Éta dikonfirmasi?

  2.   Aldo monraz cenahna

    SE bakal kanggo Édisi Khusus sanés pikeun super ekonomis, angkat yén Apple henteu masihan tali ékonomi atanapi plastik tina Apple Watch.