Taun 2021 Apple Watch terus ngéléhkeun sadaya pesaingna

Sigana yén angka penjualan jam tangan pinter Apple henteu ngagentos atanapi henteu ngarencanakeun pikeun ngalakukeunana, khususna upami urang nengetan data ditampilkeun ku Counterpoint Panalungtikan, ngeunaan penjualan jam tangan pinter ieu ti perusahaan Cupertino taun ka tukang 2021.

Tangtosna, urang parantos nyéépkeun sababaraha taun dimana Apple Watch maréntah kalayan solvency di pasar jam tangan pinter, janten henteu heran yén taun katukang ieu 2021 tiasa ngahontal leuwih ti satengah tina total pendapatan pasar tina jam tangan pinter.

Taun ka taun Apple Watch masih dominator

Sigana firma Cupertino pencét paku dina sirah kalayan jam tangan ieu saprak, sanaos ngaluncurkeunana dina sababaraha taun ka pengker, éta gancang ngahontal volume penjualan anu ageung sareng ayeuna urang tiasa nyarios yén Éta mangrupikeun jam tangan anu paling dipikahoyong sareng dijual di pasar jam tangan pinter. Jelas dimana langkung seueur alat anu dijual nyaéta di Amérika Serikat, tapi dituturkeun ku Éropa, Cina sareng saalam dunya. Leres yén dina taun 2020 jam tangan Cupertino lirén kéngingkeun data penjualan catetan kusabab alesan anu écés sapertos pandém global, sanaos leres éta pulih deui dina taun 2021.

Ngan ukur salila kuartal kaopat leuwih ti 40 juta unit dikirimkeun, maranéhanana éta tanpa ragu moments jual pangalusna dina sajarah nonton sorangan. Sujeong Lim, salah sahiji kapala Counterpoint Research, nawiskeun data ngeunaan warta ieu:

Tumuwuhna pasar jam tangan pinter global dina taun 2021 penting pisan, tapi éta langkung penting sabab éta ngajantenkeun urang ngarep-ngarep kana kamekaran anu bakal datang. Kalayan kamampuan pikeun ngawas parameter kaséhatan penting sapertos tekanan darah, ECG, sareng SPO2, alat ieu janten populer. Ogé, daya tarik smartwatches salaku alat wearable mandiri bakal ningkat lamun leuwih ti aranjeunna mimiti ngarojong konektipitas sélular.

Tangtosna, aranjeunna sanés angka anu rendah sanaos kanyataan yén Apple Watch parantos kontinyu dina desain sareng fungsina dina taun-taun ayeuna. Seueur anu ngantosan datangna Apple Watch anu tiasa ngukur glukosa getih, tapi ieu henteu acan sumping. Sanajan kabeh ieu arloji Apple masih pangalusna seller sarta terus ngahontal angka catetan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.