Poé na parantos sumping: bersantai sareng ngantep iPhone anjeun ngadamel kopi anjeun

Impian pecandu kopi langkung caket ti saprak kantos janten kanyataan kalayan sampingan ieu anu dianggo, teu langkung sareng teu kirang, tibatan tiasa gaduh kopi dimana waé urang indit. Kumaha? Milarian toko kopi anu pang caketna sareng nampilkeunana dina aplikasi? Nelepon layanan palayan ekspres pikeun nyandak kami ngukus, inuman frothy langsung? Henteu ngan cara ngadengdekkeun alat urang sareng ngantepkeun cairan anu dipikahoyong ngalir nuju kana wadah.

Upami aya anu saé ngeunaan Kickstarter, éta moal pernah ngareureuwas kami, anu kami hutang duanana kana platform sareng proyék anu ngamimitian kampanye penggalangan dana na. Janten dinten ieu urang tiasa ningali kasus iPhone kalayan mékanisme akalna anu bakal ngijinkeun urang pikeun menikmati éspresso anu saé panas urang aya di tempat dimana urang ayana.

Mékanisme na diwangun ku selubung - rada nyusahkeun, tangtosna - numana sababaraha kartrid dilebetkeun anu bakal dipanaskeun ku résistansi nalika kami nunjukkeun éta dina aplikasi khusus na pikeun ngahontal ramuan kukus ngan ukur sababaraha detik. Sanaos kagunaan sareng kepraktisanna diragukeun pikeun unggal dinten, éta pasti tiasa janten cara anu asli pikeun ngaraosan kopi iraha waé. Kumaha carana tiasa sanés, éta didamel ku urang Itali. Ayeuna urang tiasa nyebatkeun yén iPhone urang canggih pisan bahkan nyiapkeun sarapan urang.

Proyék, sakumaha urang nyarios, tiasa dipendakan dina platform crowdfunding Kickstarter Sareng anjeunna parantos ngempelkeun ampir 4.000 euro tina tujuan na € 75.000. Pencipta na negeskeun yén teu aya résiko dina investasi ieu (hal anu beuki hariwang pikeun jalma anu ngadukung kampanye ieu) sareng padumukan, sayogi pikeun iPhones 6, 6 Plus, 7 sareng 7 Plus aranjeunna bakal mimiti sumping dina usum gugur. A priori sigana henteu janten salah sahiji produk anu tungtungna nyiptakeun trend, tapi ku hal-hal ieu anjeun henteu pernah terang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   johnattan02 cenahna

    Pembiayaan ditunda
    Pendanaan pikeun proyék ieu ditunda ku Kickstarter sakitar. 1 jam.

    1.    Mori cenahna

      éta anu badé nyerat ayeuna