Poé Perdana: Tawaran Pangsaéna pikeun Produk Apple (Dinten 22)

Amazon Prime Day - Produk Apple

Dinten ayeuna tanggal 22 Juni mangrupikeun dinten anu kadua sareng terakhir anu anjeun kagungan upami anjeun pangguna Amazon Perdana pikeun ngamangpaatkeun sajumlah ageung tawaran anu disayogikeun ku platform ieu pikeun kami dugi ka 23:59 dinten ayeuna. Dina tulisan éta urang dipasang kamari, urang tiasa mendakan sajumlah ageung nawaran anu, hanjakalna, teu aya deui. Nanging, aya tawaran sanés atanapi langkung pikaresepeun tibatan anu urang terbitkeun kamari.

iPhone

iPhone SE (2020) tina 449 euro

iPhone SE

IPhone paling murah anu dijual ku Apple dinten ayeuna nyaéta iPhone SE, modél anu nganggo Tampilan 4,7 inci nampilkeun desain anu sami sareng iPhone 8.

model 256 GB sayogi pikeun 535 euro, vérsi 128GB na 4 euro langkung awis tibatan vérsi 256 GB sedengkeun modél éntri, vérsi 64GB éta boro nawiskeun kami anu pikaresepeun diskon dibandingkeun sareng harga resmi Toko Apple: 449 euro.

iPhone 12 Pro tina 1.099 euro

Upami anjeun hoyong ngaraosan sadaya fungsi anu IPhone pangkuatna di pasar, pilihan anu pangsaéna nyaéta iPhone 12 Pro, modél anu aya di na Vérsi 128 GB sayogi pikeun 1.099 euro.

Upami 128 GB ragrag pondok, jinisna 256 GB sayogi pikeun 1.239 euro jeung Vérsi 512 GB ngahontal 1.488 euro.

iPad

iPad Pro 2021 tina 829 euro

El iPad Pro 2021 kalayan prosésor M1 éta bersaing langsung sareng Macs tina perusahaan anu sami sareng sadayana sigana nunjukkeun konvergénsi kahareup anu Apple nolak mastikeun. Modél 11 inci, dina na Vérsi 128 GB sayogi pikeun 829 euro. Vérsi anu sami ieu sareng sambungan data sélulér murag kana 979 euro.

Versi 256GB tina panyimpenan sareng sambungan Wi-Fi sayogi kanggo 979 euro. Sésa modél aranjeunna teu gaduh diskon, sapertos modél 12,9 inci ti 2021.

iPad mini 2019 tina 404 euro

Upami anjeun milari iPad kompak, anjeun kedah ningali iPad mini. Modél ieu anu diluncurkeun dina pasaran di taun 2019, nyaéta cocog sareng Apple Pencil generasi kahiji, dikokolakeun ku prosésor A12 Bionic sareng ngahijikeun layar 7,9 inci. antara dinten ayeuna sareng énjing, urang tiasa kéngingkeun v256 Modél GB ngan ukur 490 euro.

Upami modél 256GB éta badag teuing pikeun anjeun, pilihan sanés anu diperhatoskeun nyaéta Vérsi 64 GB pikeun 404 euro.

Asesoris IPad

Upami anjeun hoyong nguntungkeun tina Apple Pencil anu cocog sareng iPad atanapi iPad Pro, anjeun kedah nimbangkeun ngagaleuh Apple Pencil. Alat ieu sayogi dina dua vérsi: generasi ka-1 sareng ka-2, modél anu Éta cocog sareng alat iPad anu sanés.

El Pensil Apple generasi ka-1, gaduh harga biasana 99 euro, nanging, antara dinten ayeuna sareng énjing, sayogi ngan ukur 67,25 euro.

Modél generasi ka-2, cocog sareng 11 inci iPad Pro generasi ka 2 teras sareng 12,9 inci iPad Pro generasi ka 3 sareng salajengna, sayogi kanggo 111,50 euro, nalika harga biasana na 135 euro.

Apple Pencil anu murah disebat Crayon sareng didamel ku Logitech. Alat ieu cocog sareng sadaya modél iPad 2019 sareng anu langkung saé (sanés iPad Pro) sareng sayogi kanggo 50 euro.

Magic Keyboard 2020 tina 279 euro

Kalayan peluncuran iPad Pro 2021, Apple ngamajukeun Keyboard Magic pikeun ngaluyukeunana kana kandel anyar modél ieu, anu parantos naék 5 mm, sanaos bédana boro-boro katingali. The Magic Keyboard anu Apple dileupaskeun taun 2020 keur 12,9 inci iPad Pro sayogi di Amazon ngan ukur 273 euro.

Énggal Magic Keyboard pikeun iPad Pro Generasi ka-5 (2021) 12,9-inci sayogi dina harga anu sami sareng di Apple Store: 399 euro. Modél ieu cocog pisan sareng keyboard sareng iPad Pro kalayan sampurna, henteu sapertos model 2020, sanaos anjeun kedah ningali pisan pikeun nyatetna.

El Magic Keyboard pikeun 2021 inci iPad Pro 11, éta henteu ngagaduhan diskon, sabab kandelna modél ieu masih sami sareng modél taun kamari, kusabab layarna henteu sami sareng anu dipendakan dina modél 12,9 inci (miniLED) ti taun 2021.

Logitech Combo Touch pikeun 94 euro

Logitech Combo Toél

Kibor iPad murah di Amazon seueur pisan, nanging 99% diantarana leres-leres henteu kapake upami niat anjeun nyerat sababaraha jam nganggo alat ieu.

Pilihan anu pikaresepeun pisan pikeun diperhatoskeun, urang mendakan dina Logitech Como Touch, keyboard anu ogé ngahijikeun Trackpad, tata ruang QWERTY, cocog sareng IPad generasi ka-7 sareng naon éta sayogi pikeun 94,39 euro.

Modél ieu ogé sayogi pikeun iPad Pro 2021 harga 229 euro, janten alternatif anu hadé pikeun Magic Keyboard, sanajan éta henteu dijual dinten ayeuna.

Asesoris sareng anu sanésna

eufy 2K cocog HomeKit pikeun 33,99 euro

Kaméra eufy 2K, anu parantos kami kasempetan analisa dina iPhone News, murah tina 49,99 euro dugi ka 33,99 euro. Henteu ngan ukur cocog sareng HomeKit, tapi ogé, kitu ogé Home Secure Video ti Apple (salami urang ngagaduhan langkung ti 200 GB dikontrak ngalangkungan iCloud).

AirPods Pro pikeun 188 euro

Apple AirPods Pro

Upami anjeun ngantosan dinten ieu ngamangpaatkeun tawaran AirPods, dinten anjeun parantos sumping. Salah sahiji tawaran anu pangsaéna anu tiasa urang mendakan di Amazon, kami mendakan éta dina AirPods Pro, headphone nirkabel Apple kalayan pembatalan noise anu sayogi pikeun euro 188, ampir 100 euro langkung mirah tibatan di Apple Store.

AirPods pikeun 129 euro

Apple AirPods

Generasi kadua AirPods, ogé sayogi di a harga pisan pikaresepeun. Urang tiasa mendakan modél éta éta ditagihkeun ku kabel pikeun 129 euro.

Konci pinter Nuki Combo pikeun 199 euro

Konci pinter Nuki, alat anu sanésna kami parantos dianalisis dina Actualidad iPhone, ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun lawang sareng nutup panto bumi urang tina smartphone kami, éta cocog sareng HomeKit, Google Assistant sareng Alexa.

Harga biasana nyaéta 269,99 euro, tapi urang tiasa kéngingkeunana ngan ukur 199,99 euro sadidinten ayeuna. Kaciri Konci Nuki Combo 2.0 mangrupikeun produk Amazon Choice.

Stasion cuaca Netatmo pikeun 109 euro

Pikeun 109 euro Kami ngagaduhan stasiun cuaca Netatmo, stasiun anu cocog sareng Apple's HomeKit sareng Amazon Alexa sareng kami ogé ngagaduhan Diuji dina iPhone aktual, sanaos henteu dirojong ku HomeKit dina waktos éta, kasaluyuan anu ditambihan sababaraha taun ka pengker. Harga biasa stasiun cuaca ieu nyaéta 149 euro.

Carjer mobil cocog MagSafe harga 18,89 euro

Pikeun 18,89 euro, urang tiasa nganggo urang cCarjer mobil nirkabel kompatibel MagSafe ti pabrikan HaloLock, carjer anu ngamungkinkeun urang ngecas sareng nempatkeun modél iPhone 12 dina dasbor kendaraan urang.

Carjer desktop MagSafe 2-in-1 kanggo 39,19 euro

Choetech nawiskeun kami a MagSafe 2-in-1 Compatible Wireless Carger anu ogé ngahijikeun basis muatan pikeun, contona, ngeusi batre kotak nirkabel tina AirPods. Carger ieu kalebet kabel USB-C 1 méter sareng adaptor daya gancang 30 W. Harga na: Teu aya produk anu kapendak..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.