Solusi pikeun masalah aktivasina SMS dina Mac

mac sms

Kamari, saatos peluncuran OS 8.1 sareng fungsi anu saluyu pikeun tiasa ngirim sareng nampi pesen téks ngalangkungan Mac, kami nyebarkeun tutorial di mana kami ngantunkeun anjeun pikeun tiasa ngaktipkeun pungsi ieu dina OS X Yosemite. Sababaraha pangguna parantos ngalaman masalah nalika ngaktipkeun alat ieu sareng dina tulisan ieu kami bakal nyobian méréskeun kasalahan. Mimiti, urang kedah nekenkeun yén ngirim sareng nampa pesen téks cocog sareng sadaya alat anu ngagaduhan iOS 8.1 sareng Macs nganggo OS X Yosemite. Anggoanana No Éta ngan ukur di Amérika Serikat sareng tiasa dianggo sareng sadaya pakakas anu cocog.

Upami anjeun ngagaduhan masalah kode aktivasina anjeun dina Mac anjeun, maka anjeun kedah pastikeun yén anjeun parantos ngalebetkeun data saluyu sareng Apple ID dina iPhone anjeun. Anjeun kedah buka Setélan- iMessages iPhone anjeun pikeun mariksa yén anjeun parantos ngaktipkeun e-mail Apple ID sareng / atanapi nomer telepon FaceTime / iMessage supados kode aktivasina tiasa némbongan dina layar komputer anjeun. Pastikeun anjeun leres ngonpigurasi Apple ID sareng nomer teleponna pikeun ningali kode na.

Sakali kode na parantos dilebetkeun, henteu kedah diaktipkeun Email tina ID Apple anjeun pikeun neraskeun panggunaan ngirim sareng nampi pesen téks dina Mac anjeun. E-mail ngan ukur diperyogikeun pikeun leres nampi kode ieu.

Émut yén operator anjeun tiasa ngeusi batre pikeun pesen ieu (gumantung kana rencana anu anjeun atos ngontrak).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   iphonemac cenahna

    Halo! Saatos ngonpigurasikeun bagian anu lengkep dina artikel, kuring ogé kedah ngonpigurasikeun tina aplikasi Mac, Pesen, Préferénsi sareng di sana lebetkeun ID Apple kuring, kumargi kuring ngarobih sataun katukang sareng data na henteu dirobih dina Mac. Kanggo ngalaksanakeunana. otomatis naros ka kuring kode anu kuring lebetkeun dina iPhone, sakumaha anjeun ogé wincikan dina sadaya tutorial, sadayana sigana leres tapi nalika aranjeunna ngirimkeun kuring iMessage kana nomer telepon kuring, bahkan sareng parantos ngaktipkeun email sareng nomer telepon kana panarimaan dina Mac, kuring henteu nampi aranjeunna. Telepon bahkan sareng gaduh MacBook ti akhir taun 2008 upami kuring nampi sareng tiasa ngajawab aranjeunna leres, tapi pesenna ngan ukur hiji-hijina anu henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Salam!

  2.   Jordi "DaddyMaza" Extremera cenahna

    Sanaos sadayana leres ngonpigurasi dina Mac sareng iPhone, iMac henteu kantos ngirimkeun kuring konci pikeun nempatkeun dina iphone sareng masangkeunana. Sanaos kuring tiasa ngajawab telepon dina duaan, kuring henteu terang, tapi ogé kajantenan kuring sareng Airdrop, anu henteu dianggo pikeun kuring nganggo iPhone.

  3.   Solomon cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring kuring tiasa nelepon sareng nampi telepon dina mac, tapi SMS kuring henteu nampi kode pikeun ngaktipkeunana, ku Handolf hal anu sami kajadian, éta bahkan henteu muncul dina yosemit, umum pilihan aktivasina di ditu kuring baca yén éta anu mac kuring kedah gaduh bluetooth L.

  4.   Solomon cenahna

    Dibenerkeun !! Kuring nutup bagian akun abdi tina iPhone, teras kuring ngalebetkeun kecap akses deui sareng éta, ayeuna éta ngakuan alamat email sareng nomer telepon anu pamustunganana mangrupikeun hal anu nampilkeun anu teu cocog. Abdi ayeuna tiasa ngirim sareng nampi SMS.

    1.    Jordi "DaddyMaza" Extremera cenahna

      Janten atuh Salomon sareng kuring tungtungna tiasa ngonpigurasikeunana. HATUR NUHUN!!!

      Hiji hal, langkung seueur kajadian anu sami pikeun kuring sareng AirDrop, éta tiasa dianggo sampurna antara mesin kuring (iMac, sareng 2 MacBooks di bumi), tapi iPhone henteu mikawanohna. Hal anu sami kajadian ka anjeun ??

      1.    Solomon cenahna

        Leres, maca di ditu di sana aranjeunna nyarios yén mac ti 2012 gaduh Bluetooth L, atanapi sapertos kitu, sareng fitur éta anu ngamungkinkeun AirDrop antara macs sareng iPhone, MacBook abdi ti pertengahan 2011, sareng dina System Preferensi, tab Umum dimana sakuduna éta pasti yén pilihan henteu némbongan, janten kuring nyeri.

  5.   Rafa cenahna

    Solomon tiasa anjeun carioskeun kuring léngkah pikeun kaluar tina akun anjeun, sabab kuring henteu tiasa ningali. Hatur nuhun

    1.    Solomon cenahna

      Hai Rafa,
      Dina iPhone anjeun buka:> Setélan> Toko iTunes sareng App store> Apple ID (email anjeun nembongan) pencét di dinya, teras pilih tina pilihan anu ditingalikeun> bagian caket> parantos, anjeun tiasa ngamimitian bagianna deui, nyatet pisan yén nomer sélulér leres, ieu dimana gumantung kana fungsi SMS saé dina Mac.
      Sing salamet.

      1.    Rafa cenahna

        Halo Salomon,

        Hatur nuhun pisan kana inpormasi kuring Kuring parantos nuturkeun sadaya léngkah tapi éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring badé masang deui Yosemite ti mimiti. Kuring parantos kajantenan Mavericks deui kuring ngagaduhan masalah konfigurasi alit sareng saatos dipasang éta PERFECT. Sedengkeun pikeun handoff pikeun mariksa naha kompatibel anjeun kedah ningali inpormasi sistem - Bluetooth - versi LMP: 0x4 (aranjeunna TEU cocog) upami éta nyatakeun versi LMP: 0x6 maka éta cocog. Ieu konci na. Tapi dina tulisan anu béda sigana anu apel digawé pikeun nyaluyukeunana.

        Wilujeng milangkala sadayana !!!!!!!

  6.   Darius cenahna

    Hai, kumargi kuring ningkatkeun MacBook Pro ka Yosemite kuring henteu tiasa nganggo iMessage kusabab "konéksi internét abdi henteu valid" atanapi "akun abdi henteu aya" ... Naha aya anu terang naon anu kuring tiasa lakukeun?