Naha disarankeun pikeun ngapdet kana ios 8.4.1?

ios-8

Patarosan anu anjeun sering naroskeun ka kami nyaéta naha éta disarankeun pikeun ngapdet ka ios 8.4.1. Versi stabil panganyarna tina ios dileupaskeun ampir tilu minggu ka tukang tapi, sapertos sadayana versi, éta henteu 100% bébas masalah. Aya seueur pangguna anu ngalaporkeun masalah batréna, tapi masalah batréna muncul dina ampir kabéh vérsi, sababaraha enya sareng anu sanés henteu.

Naha disarankan pikeun masang ios 8.4.1 bakal gumantung kana kaayaan masing-masing ayeuna. Hal anu pangpayunna disebatkeun nyaéta pembaruan anu difokuskeun masalah anu leres patalina sareng Apple Music and Beats 1, janten aspék sanés tina sistem teu kedah ditingkatkeun atanapi diperparah. Masih, kuring ngajelaskeun langkung jéntré naon anu bakal kuring lakukeun dina unggal kaayaan.

Upami anjeun ngalaman jailbreak

Salian ti ngalereskeun bug Apple Music and Beats 1, Apple ogé nyandak kasempetan pikeun ngalereskeun cacat kaamanan alit anu dianggo TaiG sareng Pangu pikeun ngaleupaskeun alatna pikeun jailbreak anu tiasa dibéréskeun iOS 8.3 ka iOS 8.4. Janten sadayana anjeun anu ngalaman jailbroken atanapi ngarencanakeun pikeun ngalakukeunana, tetep jauh ti ios 8.4. Upami anjeun kedah mulangkeun, anggo Impédia Cydia Anu ngagaduhan jailbreak sareng anu henteu ngagaduhanana tapi hoyong ngalakukeunana, balikeun tina alatna.

Upami anjeun dina ios 8.4 atanapi langkung handap

Waleran ieu rada rumit.

  • Upami anjeun dina ios 8.4, éta tiasa dianggo pikeun anjeun sareng anjeun henteu nganggo Apple Music, kuring henteu nyarankeun pembaruan. Kalayan tiap pembaruan urang tiasa aya masalah sareng éta henteu matak résiko pikeun sababaraha perbaikan anu bakal nguntungkeun urang.
  • Si anjeun dina ios 8.3 sareng anjeun teu ngagaduhan jailbreak, janten kuring terang ios 8.4.1 langkung saé sareng kami ogé ngagaduhan aplikasi Musik kalayan parobahan anu positip pisan. Abdi nyarios yén anjeun tiasa ngapdet.
  • Upami anjeun parantos leres-leres mutuskeun yén anjeun bakal masang ios 9 ti minggu payun, kecuali upami anjeun ngagaduhan masalah anu serius, éta henteu pantes runtah waktos anjeun. Upami, sakumaha ceuk kuring, anjeun ngagaduhan masalah anu serius sareng sistem, langkung saé na ngalakukeun restorasi anu bersih, tapi ogé disarankan pikeun ngalakukeun restorasi anu bersih sareng unggal parobihan dina inohong mimiti sistem operasi naon waé, janten anjeun bakal ngalakukeun dua restorations, kalayan sagala rupa nu diperlukeun, dina tujuh poe.

Upami anjeun naros ka kuring pikeun jawaban anu langkung pondok sareng henteu nganggo nuansa, kuring bakal nyaritakeun éta iOS 8.4.1 henteu pantes dipasang. Alesan utama nyaéta kami aya saminggu jauh ti presentasi ios 9, dua pikeun diluncurkeun, janten kuring ngan ukur nyarankeun pamasanganana salaku pilihan terakhir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Silvia Lopez cenahna

    Iraha ios 9 bakal kaluar?

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Silvia. Upami henteu aya kajadian, ti 16 Séptémber 20 (pastina tanggal 18).

      Hiji salam.

    2.    Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

      18 Séptémber

    3.    Silvia Lopez cenahna

      hatur nuhun

  2.   Carlos Gallego González cenahna

    m kedo kalayan 7.1.2

    1.    Santiago Etchebarne cenahna

      Iphone 4?

    2.    Carlos Gallego González cenahna

      5s

  3.   Vicente Alberto cenahna

    Nya, vdd saé pisan nganggo ios 8.4.1 batré abdi awét

  4.   Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

    Henteu perlu dimutahirkeun ... Kusabab éta sami sareng 8.4, ngajantenkeun béntenna batréna, éta tahan 30% kirang, sahenteuna éta kajadian ka kuring dina umur 4-an kuring

  5.   Fede Alberti cenahna

    Kuring dianyarkeun tanpa sadar sareng kuring kaleungitan Jailbreak 🙁

  6.   Brandon mérek cenahna

    Teu perlu. The 9 dileupaskeun ios 9.

  7.   albers cenahna

    Antosan, sakali deui, éta badé: Henteu perlu. 'The 9 dileupaskeun ios 9'

  8.   Dany cenahna

    Nyatana nyaéta kuring gaduh vérsi dina ipad mini sareng éta saé pisan pikeun kuring kuring henteu ngagaduhan masalah batré anu anéh yén iBooks henteu tiasa dianggo pikeun kuring nalika kuring ngamutahirkeun upami éta hasil sareng kuring bahkan ngaunduh sababaraha buku anu sanés tapi saatos sababaraha dinten kuring hoyong maca sakedap tapi aplikasi na angkat, éta mimiti dimuat sababaraha detik sareng éta balik deui ka ménu mimiti kuring henteu terang tapi upami henteu mugia ios 9 ngalereskeun