Disney + ayeuna sayogi kanggo ios, iPadOS sareng tvOS

Disney +

Nalika dina awal Nopémber platform pidéo Apple TV + ngamimitian perjalananna, kuring dipasang dina tipi di ruang tamu sareng ngadamel presentasi resmi ka kulawarga kuring. Kalayan sumanget pisan, kuring nangtung payuneun TV, kadali jarak jauh, sareng turtleneck hideung kuring ngadamel konci khusus kuring ka pamajikan sareng dua murangkalih kuring, anu ningali kuring linggih dina sofa.

Teu aya ooh! kagum, henteu keprok, teu aya kelip-kelip poto. Beungeutna neuteup ka kuring lucu, ningali salaki / bapak na badut sakali deui. Tapi nalika aranjeunna ningali TV, sareng ningali pikeun anu pertama kalina eusi anu ditawarkeun ku Apple TV + ka aranjeunna, pandanganna teu pati paduli. Sanés sakedik minat. Di sisi anu sanésna, parantos tilu minggu ti kalénder dapur parantos nyirian 24 Maret, sareng ku tulisan tangan budak leutik kuring anu macana: Disney +. Kabeneran, Movistar kaasup kana tawaran tivi na, sareng kuring henteu kedah mayar.

Ayeuna platform pidéo streaming anyar dimimitian di Spanyol sareng di sababaraha nagara Éropa Disney +. Éta ngagaduhan katalog pilem anu luar biasa sareng séri asli anu anyar tina sadaya mérek anu dipimilik ku Disney, kalebet saluran TV na.

Wawaran na diwangun ku pilem ekslusif, serial sareng pilem pondok ti Disney, Pixar, Marvel, Star Wars sareng National Geographic. Ampir euweuh. Éta mangrupikeun platform pamayaran énggal. Harga na 6,99 Euro per bulan.

Anjeun tiasa nampi platform Disney + dina sadaya alat sélulér Apple, sareng dina Apple TV. Anjeun gaduh aplikasi anjeun sayogi dina App Store teuing kanggo iOS, iPadOS, sareng tvOS.

Disney +

Movistar kalebet Disney + dina paket Fusion na.

Movistar kalebet Disney + dina paket Fusion na tanpa biaya tambahan

Sadaya palanggan pikeun Movistar + anu parantos ngontrak salah sahiji paket fusi ieu, ngagaduhan aksés kana Disney + gratis naon waé. Tarif Movistar Fusión anu kalebet Disney + ti 24 Maret nyaéta sapertos kieu:

Fusion Total Plus, Fusion Total Plus X2, Fusion Total Plus X4, Fusion Total Plus 4 garis, Fusion Total Plus 4 garis X2, Fusion Total Plus 4 garis X4, Fusion Total, Fusion Total X2, Fusion Total X4, Fusion Selection Plus Fiksi, Fusion Selection Plus Fiksi X4, Fusion + Total Soccer, Fusion + Total Fusion, Fusion + Total Leisure, Fusion + Premium, Fusion + Premium Extra, Fusion + Total Premium, Fusion + 4 Premium, Fusion + 4 Premium Extra sareng Fusion + 4 Premium Total.

Mimitina, pikeun palanggan Movistar, éta ngan ukur tiasa diaksés ngalangkungan aplikasi Disney + sapertos palanggan sanés. Dina sababaraha dinten, eusi Disney + bakal dihijikeun kana Decoder UHD sakumaha anu kajantenan sababaraha bulan ka pengker sareng Netflix.

Nalika integrasi ieu diberlakukeun, anjeun ayeuna tiasa ngalebetkeun aplikasi Movistar kuring, sayogi kanggo ios sareng iPadOS, sareng nyungkeun kode aksés anjeun kanggo platform énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tonelo33 cenahna

    alus
    Poé isuk ayeuna kuring ngahurungkeun Apple TV 3 anu kuring gaduh sareng kuring ngagaduhan pembaruan, saé! Teu sangka, ayeuna nyaéta nalika aranjeunna nempatkeun Disney +, tapi henteu, alarm palsu, éta parantos diénggalan janten 7.5 tapi dina waktos ayeuna Disney + henteu kaluar
    Kuring miharep aranjeunna tungtungna nempatkeun sapertos aranjeunna dina jamanna sareng Prime sareng yén aranjeunna henteu ngalakukeun sapertos HBO aranjeunna henteu nempatkeun éta

    salam