Disney Infinity 3.0 pikeun Apple TV sumping sareng paréntah SteelSeries Nimbus

gambaran Walt Disney dileupaskeun kamari Disney Infinity 3.0 pikeun Apple TV generasi kaopat, tapi "kotak gim" ieu sanés sumping nyalira. Éta hadir sareng SteelSeries controller Nimbus, paréntah anu parantos kami tés dina Actualidad iPhone sareng urang tiasa mastikeun yén, upami sanés anu pangsaéna, éta mangrupikeun salah sahiji jarak jauh MFi anu pangsaéna anu sayogi di pasar ayeuna. Teu anéh, Nimbus dibanderol € 59,95 di Apple Store.

Versi Disney Infinity 3.0 pikeun Apple TV 4 ogé hadir sareng inohong anu biasa sareng dibanderol di Toko Apple AS de $ 99,95. Pikeun harga éta anjeun bakal ngagaleuh inohong, SteelSeries Nimbus sareng gim, anu kanggo konsol dibanderol $ 65. Upami urang nambihan harga gim sareng anu ngatur ($ 50), urang kéngingkeun hasil tina $ 115, janten pikeun $ 15 kirang penggemar ogé tiasa nyandak inohong. 

Disney nyatakeun Infinity 3.0 pikeun Apple TV masihan aranjeunna kasempetan pikeun ngahontal pamaén anu henteu ngagaduhan konsol anu mahal pisan. Kaulinan nami ageung sanésna ogé kanggo Apple TV, kalebet versi pangénggalna Skylanders y gitar Pahlawan, Janten Disney parantos mutuskeun ogé bet dina pasar anu gaduh masa depan anu ngajangjikeun

Nalika Apple ngenalkeun Apple TV generasi kaopat dina bulan Séptember, éta henteu nyarioskeun ngeunaan pangendali MFi, atanapi henteu nyarios seueur. Dina presentasi aranjeunna aranjeunna langkung resep nunjukkeun ka kami kamungkinan Siri Jauh, pengendali resmi anu bakal dianggo pikeun maénkeun sababaraha kaulinan sapertos Wii. Éta ogé tiasa kahartos, kumargi di ios parantos aya kaulinan anu ngadukung kendali sareng kami parantos ngabayangkeun yén kami ogé tiasa nganggo dina Apple TV. Tapi nyatana nyaéta yén pengendali bakal janten bagian penting tina kaulinan tvOS. Kuring parantos maénkeun sababaraha kaulinan di iPad salami sababaraha dinten sareng Nimbus sareng kuring yakin yén konsol tradisional kedah nyiptakeun dirina sorangan atanapi ngaleungit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alex (Toretto) (@ toretto85bcn) cenahna

    sapuk pisan sareng Pablo, konsol konvensional kedah nyiptakeun dirina nyalira atanapi ngaleungit ... Kituna Microsoft nempatkeun Windows 10 dina XBOX 3 na (Hiji) pikeun ngajantenkeun "Cerdas" sajaba ti gim anu kuat ... Sareng masalah éta anu kuring tingali PlayStation sareng Nintendo ... Kuring sorangan parantos ngagaduhan seueur konsol, portabel sareng desktop, bahkan anu terakhir anu kuring kagungan éta PS4 sareng kuring dijual sabab kuring parantos nangtoskeun sadayana dina hiji kartu nganggo konsol Smart (Apple TV, iPhone, iPad, iPod ...) kumargi multi-alat, portabel sareng desktop, kaulinan gratis atanapi mayar tapi langkung mirah, émulator konsol retro, éta tiasa dicoo ku pengontrol normal atanapi wii-type controller sapertos konsol normal, éta tiasa dimaénkeun sacara online sareng upami anjeun hack gaduh gim mayar gratis aranjeunna henteu ngalarang anjeun, Game Center mangrupikeun réréncangan, prestasi, skor, sareng sanésna sareng sajabana. Naon anu parantos didugikeun Hello Smart Consoles, Aduh Konsol Tradisional ...