Ditiup Jauh: Rusiah Angin Gratis pikeun Waktos Terbatas

ditiup-jauh

Unggal akhir minggu kuring nyobian milari aplikasi atanapi gim supaya urang tiasa ngaraosan gratis. Dinten ieu kami nuju nyarios perkawis Town Away: Rusiah Angin, pertandingan kalayan 120 tingkat anu anjeun ngumbara ngalangkungan opat dunya anu béda. Hendrik mangrupikeun protagonis tina kaulinan ieu dimana anjeunna kedah teleport pikeun ngatasi jurang, luncat halangan, ngalangkungan tembok. Tujuan tina gim nyaéta pikeun ngumpulkeun potongan-potongan imah anu leungit sareng mendakan rahasia anu disumputkeun ku angin. Nalika urang maju dina gim, kamampuan urang bakal ningkat ogé kamungkinan anu ditawarkeun ku gim, kaulinan anu ngagaduhan 120 tingkat sareng untungna kalebet pameseran dina aplikasi.

Ditiup Jauh: Rusiah Angin Éta gaduh harga biasa di App Store 1,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh langsung tina tautan di akhir tulisan. Grafik tina kaulinan ieu henteu aya anu nyerat, tapi éta nawiskeun kami midangkeun anu luar biasa. Éta kaulinan anu saé pikeun nyéépkeun waktos dina beus, dina karéta ...

Fitur tina Ditiup Jauh: Rusiah Angin

  • Didatangan 120 tingkat sareng tahapan ngalangkungan opat dunya anu béda.
  • Teleport pikeun ngungkulan chasms, luncat halangan sareng ngalangkungan tembok.
  • Kumpulkeun sadaya potongan bumi anu leungit sareng mendakan rahasia anu disumputkeun ku angin.
  • Perbaikan! Sapanjang pertandingan anjeun bakal ningkatkeun kamampuan anjeun sareng mendakan kamungkinan permainan anyar.
  • Perlakuan anu adil! Sadayana 120 tingkat buruan kalebet sareng teu aya anu ngagaleuh aplikasi.

Detil pikeun Ditiup Jauh: Rusiah Angin

  • Update terakhir: 24/10/2016
  • Vérsi: 1.4
  • Ukuran: 206 MB
  • Bahasa: Spanyol, Jerman, Cina saderhana, Korea, Perancis, Inggris, Italia, Jepang, Portugis, Rusia.
  • Dipeunteun pikeun umur 4 sareng langkung.
  • Kasaluyuan: Meryogikeun ios 6.0 atanapi engké. Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   perusahaan cenahna

    Nuhun kana inpormasi, kuring nurunkeun kanggo ningali naha kuring nyobian, Kuring milari anu gampang ngalirkeun waktos tanpa seueur komplikasi.