djay 2 gratis pertama kalina kanggo ios

djay2

Naha anjeun DJ profesional atanapi ngan saukur resep maén turntables tina panitia alit, djay 2 parantos gratis pikeun pertama kalina (urang ngulang, pikeun anu munggaran) ti saprak dirilis pikeun ios. Versi iPhone rutin hargana tilu dolar sareng iPad biasana hargana sapuluh dolar. Kasempetan anu hadé pikeun ngaunduh aplikasi ieu, sareng upami anjeun mikir ngamimitian di dunya DJ panginten parantos waktosna pikeun ngamimitian.

Mangrupikeun kasempetan anu anjeun henteu kedah sono, sanaos anjeun henteu acan resep, anjeun tiasa ngaunduh teras mupus na éta bakal aya dina daptar balanja anjeun salamina.

Aplikasi DJ fitur lengkep ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngontrol pinuh playback, kalayan dukungan internal pikeun Spotify (éta henteu kunanaon) sareng iTunes, ngamungkinkeun pangguna pikeun DJ kalayan hits pangénggalna dimana waé anjeun. Anu anjeun peryogikeun nyaéta nyambungkeun alat ios anjeun ka sistem sora sareng djay 2 bakal ngantepkeun anjeun maénkeun musik langsung, ngagunakeun campuran campuran log anjeun atanapi ngantepkeun aplikasi anu ngatur pikeun anjeun.

djay 2 sacara standar mangrupikeun séép épék anu kalebet, sanaos éta parantos ngahijikeun pameseran pikeun tiasa nambihan langkung seueur tina pilihan ieu, ngarobih gaya anjeun sabisa-bisa. Tapi ieu ngan ukur salah sahiji tina seueur fitur, tangtosna, djay 2 parantos ngawangun sadayana kamampuan konéktipitas sareng antarmuka anu tiasa diarepkeun tina antarbeungeut propésional. Salaku tambahan, upami anjeun langkung resep henteu nganggo kabel, sambungan Bluetooth sareng AirPlay bakal ngamungkinkeun anjeun ngantep diri dibawa kabawa dunya tanpa sambungan.

Tangtosna, aplikasi éta ngadukung pangendali MIDI anu paling populér, sapertos Pelopor sareng Philips diantarana, hasil tina hubungan para pangembang aplikasi ieu sareng perusahaan perangkat keras musik pikeun nyiptakeun desain khusus anu cocog sareng aplikasi ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrés cenahna

    pikeun anu munggaran henteu. sababaraha taun ka pengker éta gratis ogé.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Wilujeng énjing Andrés. Iraha sababaraha taun ka pengker? Kusabab djay2 bahkan henteu yuswa dua taun, nyatana umurna sataun satengah. Upami kami nyayogikeun inpormasi, mangga pastikeun éta parantos diverifikasi atanapi tiasa diverifikasi.

      Salam sareng hatur nuhun parantos maca.

    2.    Miguel Hernandez cenahna

      Kuring mawa anjeun sajarah harga «djay2» sahingga anjeun tiasa ngahargaan yén éta henteu kantos gratis: http://appshopper.com/music/djay-2

      Salam hormat Andrés.

      1.    Marxter cenahna

        Mémang, dina App poé éta gratis saprak kuring ngaunduh dina waktos éta.

        Wasalam

        1.    Luis Padilla cenahna

          Ngan vérsi iPhone gratis di Méi 2014, vérsi iPad sanés.