Djay 2 kanggo iPhone gratis kanggo waktos terbatas

djay-2

Upami anjeun gaduh iPhone sareng hoyong dianggo salaku DJ, nyimpen jarak anu logis, mangpaatkeun kasempetan sabab Djay 2, salah sahiji aplikasi anu pangsaéna pikeun DJing (diantarana waé), nyaéta bébas pikeun waktos kawates dina App Store. Algoriddim, pamekar aplikasi, hoyong ngarayakeun datangna vérsi Pro Djay, versi anu langkung kuat anu ngan ukur pikeun iPad sareng anu dibanderol € 19,99.

Upami anjeun henteu terang Djay 2, anu pangsaéna nyaéta anjeun unduh sareng cobian nyalira. Henteu janten masalah naon jinis musik anu anjeun resep, aya kamungkinan yén iPhone anjeun bakal janten DJ tina pésta anu diperbaiki, upami anjeun ngagaduhan alat anu pas (éta tiasa janten kabel jack 3,5mm dobel), tangtosna. Sareng éta Djay 2 tiasa maén otomatis tur gaul sadaya lagu di perpustakaan anjeun, nambihan diudar sareng kaluar unggal waktos anjeun ngarobih lagu, janten anjeun henteu kedah janten ahli propésional pikeun ngamangpaatkeun aplikasi minimal.

Sareng upami musik anu anjeun gaduh dina iPhone anjeun henteu cekap atanapi anjeun ngan ukur hoyong masang musik anu sanés, Djay 2 anjeun tiasa DJ Spotify Musik, janten upami anjeun ngalanggan jasa musik streaming pangpentingna ayeuna moal aya pésta anu anjeun moal tiasa ngahibur.

Naon anu énggal di Djay 2 v2.8

  • Perpustakaan Musik Anyar: Dirancang lengkep sareng responsif pisan.
  • Pintonan seni album énggal di perpustakaan: gentos antara lagu sapertos cakram.
  • Sumber sajarah anyar dina perpustakaan musik.
  • Ningkat saringan.
  • Ningkat loop
  • Pembaruan ieu ogé kalebet perbaikan bug sareng perbaikan kinerja sareng reliabilitas.

Salaku pangguna Apple Music, naon anu kuring bakal teraskeun Algoriddim (atanapi Apple) nyaéta aranjeunna henteu kalebet dukungan anu sami pikeun jasa Apple anu aranjeunna kalebet dina Spotify. Ngérakeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring parantos ngaunduh sareng parantos disimpen dina awan anu milikna, tapi masalahna nyaéta kuring hoyong masihan ka babaturan anu teu tiasa mayar kusabab anjeunna teu gaduh artos ... kuring masihan anjeunna ngirim kado sareng nempatkeun email na tapi kuring henteu terang Upami éta bakal mayar nalika anjeun négakeunana atanapi éta bakal gratis, naha anjeun kantos ngalakukeun éta? Naha bursa kadaluarsana?

    Hatur nuhun sateuacana sareng salam !!