Djay Pro datang ka iPad tina panangan Algoriddim

djay-pro

Pamekar Algoriddim parantos mutuskeun ngaluncurkeun aplikasi anu populér na «djay Pro»Kanggo iPad ayeuna. Aplikasi ieu nyayogikeun kami sakumpulan alat anu nempatkeun manpaatna tugas DJ propésional dina ujung jari anjeun. Aplikasi ieu ogé nyayogikeun kabaruan yén éta ngahijikeun sareng Spotify, janten kami bakal ngagaduhan aksés instan kana daptar sareng perpustakaan urang offline sareng online ti Spotify, janten urang tiasa ngahémat ruang anu cekap dina panyimpenan alat. Salaku tambahan kana ciri modifikasi audio profesional anu kahartos, éta ngamungkinkeun urang pikeun ngawangun pangwangunan anu saé pisan tanpa aya watesan naon waé.

Kami mendakan antarbeungeut pangguna modéren anu nawiskeun seueur fungsionalitas ku cara anu fleksibel, urang tiasa maénkeun, nyampur, motong sareng nyingkronkeun dugi ka opat lagu audio sakaligus. Salian ti kaasup keyboard pinter anyar, urang mendakan kamungkinan nyiarkeun 4 lagu dina pidéo 4K dina 60FPS, janten alat anu dipercaya sareng kuat pikeun DJ propésional. IOS multitasking sapinuhna kalebetkeun kana SplitView, sareng kami ogé mendakan langkung ti 60 pintasan keyboard pikeun keyboard fisik énggal anu dijual ku Apple sareng iPad Pro.

Urang tiasa nyampur audio sareng video sakaligus, seueur transisi visual antara pidéo, nunjukkeun langkung ti 10 kamungkinan, ogé kamungkinan nambihan épék visual kualitas luhur. Kumaha carana janten kirang, urang ogé ngagaduhan judul sareng gambar superimposed. Éta ogé kalebet kamungkinan ngarekam audio sareng pidéo sési anu urang lakukeun dina waktos éta, ogé tiasa ngagunakeun monitor luar salain ti iPad pikeun nguntungkeun tina aplikasi.

Ieu mangrupikeun aplikasi anu sanés anu tiasa ngajantenkeun iPad Pro janten alat anu peryogi pisan pikeun seueur ahli, pastina bakal ditampi pikeun anu darmabakti kana musik, muka dunya anyar pikeun kamungkinan ngédit. Aplikasi na parantos diluncurkeun sareng diskon 30%, kalayan harga 19,99€. Upami anjeun resep, parantos waktosna pikeun ngaunduh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.