A dok ngecas pikeun AirPods? Tangtosna!

Sanaos leres ayeuna dinten ieu nyatakeun sapuluh taun ti saprak diluncurkeunana alat anu paling karismatik tina perusahaan apel, éta henteu kirang sahingga nembé pisan éta nampilkeun anu hoyong naekeun révolusi na nyalira: AirPods. Sarta éta Headphone nirkabel munggaran Apple, Sanaos peluncuran dikurilingan ku kontropérsi anu hébat, aranjeunna di dieu pikeun cicing.

Alat-alat perusahaan anu berbasis di Cupertino nyaéta, tanpa diragukeun, mangrupikeun pembeli aksésoris anu paling pikaresepeun, janten teu heran yén urang parantos mimiti ningali dok muatan anu munggaran khusus khusus kanggo headphone anyar ieu. Merk aksésori populér Spigen, salaku conto, parantos ngumumkeun dok na pangisian daya.

Salah sahiji ciri anu paling narik perhatian AirPods nyaéta kotak anu janten pasualan sareng carjer, janten calakan nalika pasangkeun sareng iPhone urang supados sambungan na gancang pisan. Tapi di sagigireun ieu éta leutik, leutik pisan. Sakedik pisan éta éta tiasa janten gangguan nalika ngecas nya upami urang teu ngagaduhan rohangan anu pas pikeun éta.

Kalayan basis pangisian ieu, Spigen hoyong ngajawab masalah ngagaduhan tempat anu tetep pikeun ngeusi batre AirPods urang, nyingkahan kotak éta tiasa murag kana lantai atanapi musna di antara objék anu aya di rohangan dimana urang aya, hal anu henteu sesah alatan diménsi na. Dok muatan ieu nuturkeun garis anu saluyu pisan sareng kotak, kalayan permukaan non-slip dina dasar na jalan langsung nganggo kabel Kilat éta dibungkus ku headphone. Ieu henteu goréng pisan, sabab éta ngirangan biayana sareng éta ngan ukur 12 dolar.

Éta henteu acan dijual, tapi upami anjeun resep anjeun tiasa mesen di Ngecas Spigen Stand, ...Amazon »/].


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.