Unduh WhatsApp

Unduh WhatsApp gratis Gampang pisan, sabab ayeuna, aplikasi lengkep gratis pikeun sadaya platform. Éta sabab utama kasuksesanna, ogé kamungkinan sayogi dina ratusan jutaan alat di panjuru dunya. Maka, kami hoyong masihan anjeun terang kumaha carana masang WhatsApp gratis ku cara anu paling saderhana, hatur nuhun kana tutorial khusus kami. Kituna, mangpaatkeun ménu sareng bagian anu sanés pikeun milari tutorial anu anjeun peryogikeun, kami bakal nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun sahingga anjeun henteu sono hiji léngkah sapanjang instalasi.

Salaku tambahan, WhatsApp ngagaduhan legiun penting insinyur di tukangeunana, tapi henteu ngan ukur sacara resmi, tapi ogé henteu resmi, janten versi WhatsApp anu dirobih henteu tiasa leungit, anu dikenal salaku anu kawéntar WhatsApp Ditambah, aplikasi WhatsApp anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun langkung seueur deui, kusabab éta kalebet fungsi hebat anu teu dipiboga ku aplikasi aslina, éta sababna kami bakal ngabantosan anjeun ngaunduh WhatsApp Plus gratis kalayan gampang dina alat anjeun, versi pangénggalna tina modifikasi pang populerna di klien olahtalatah anu paling terkenal di jagad téhnologis.

Ngarasakeun WhatsApp dina alat naon waé

Unduh WhatsApp
perkara WhatsApp pikeun iPhone éta anéh. Platform Apple mangrupikeun anu ngalahirkeun WhatsApp salaku klien olahtalatah, éta sumping dina 2010 di iOS App Store dina harga € 0,99, sareng ieu ngajamin anjeun jasa salami hirup, nyaéta, anjeun teu kedah ngomean WhatsApp gratis, tapi WhatsApp sok damel saatos mésér munggaran. Teras WhatsApp janten bébas deui di 2013, tapi, janten jasa langganan taunan, hargana € 0,99 salami sataun jasa. Hal anu saatos akuisisi Facebook parantos dileungitkeun, ayeuna ngaunduh WhatsApp gratis tiasa pisan, sareng salamina.

WhatsApp Messenger (AppStore Link)
WhatsApp Rasulbebas

WhatsApp jelas-jelas diluncurkeun dina Blackberry Ogé, sanaos kanyataanna dinten ieu mangrupikeun sistem anu teu di teraskeun kusabab leungitna perusahaan, WhatsApp tetep fungsina lengkep sareng gratis dina sistem operasi ieu. Sanaos kagungan BBPin salaku saingan anu hébat dina hal ieu, WhatsApp sakali deui ngatur aturan sistem sakahayangna, sareng kaseueuran pangguna langkung milih pikeun milih klien olahtalatah instan anu paling populér di pasar, kami henteu nyalahkeun aranjeunna. BlackBerry didesain khusus pikeun éta, keyboard fisik na nyayogikeun kagancangan ngetik sareng kesederhanaan anu teu kahontal ku alat sanés.

Éta henteu tiasa leungit ogé WhatsApp dina Android, nyaéta sistem operasi utama dina pasaran, éta ngatur sakitar 70% alat sélulér di panjuru dunya, janten WhatsApp langkung kuat dina Android tibatan sistem operasi naon waé. Platform ieu mangrupikeun anu munggaran download WhatsApp gratis Éta ogé dimungkinkeun pikeun ngomean langganan aplikasi henteu janten teuing membosankan dina Android, sabab sakumaha dinten-dinten ku aksés diaktipkeun deui sareng pembaharuan salami sataun kaluar ti mana waé. Unduh WhatsApp kanggo Android Gampang sapertos angkat ka Google Play Store sareng milarian diantawis aplikasi anu paling diunduh, éta bakal teras-terasan aya di antara anu munggaran.

Nya kitu ogé pikeun tablet pinter, unduh WhatsApp pikeun tablet Éta tiasa pisan, sareng urang mendakan seueur alternatif, utamina nalika alat anu dimaksud ngajalankeun sistem operasi Android. Kami kamungkinan masangana nganggo kartu SIM dina tablet éta sorangan, atanapi ngamangpaatkeun kartu SIM sanés tina telepon sélulér. Salaku tambahan, versi WhatsApp Web tiasa dianggo dina tablet nganggo mode desktop dina browser anu kami pikaresep, janten kami bakal gaduh versi WhatsApp dina tablet tanpa teuing usaha.

Nanging, anu pang populerna di tablet éta nyaéta iPad. Dina hal ieu, install WhatsApp asli, nyaéta, salaku aplikasi, éta sesah pisan, sareng urang ngan ukur tiasa ngalaksanakeun gerakan ieu nganggo alat sapertos Jailbreak, nanging, sapertos dina tablet Android, dimungkinkeun pikeun ngagunakeun layanan Wéb WhatsApp kalayan gampang sareng tiasa diaksés ti mana waé pangotéktak dina iPad kami, janten kami tiasa nganggo WhatsApp gratis dina iPad Tanpa usaha teuing, urang ngan ukur kedah ngakses jasa Wéb WhatsApp tina browser Safari éta sorangan sareng pilih modeu vérsi desktop.

Pasang WhatsApp dina PC

Whatsapp pikeun pc

Dina Méi 2016, urang ngagaduhan warta yén WhatsApp tungtungna mutuskeun pikeun ngaluncurkeun vérsi WhatsApp pikeun MacJanten, urang tiasa ngaunduh aplikasi WhatsApp langsung ka Mac urang gancang sareng ngobrol sareng sadaya kontak urang ku sadaya kanyamanan keyboard sareng layar komputer urang, naha éta laptop sapertos MacBook atanapi desktop sapertos iMac, anu penting hal éta urang tiasa komunikasi sareng réréncangan sareng jalma anu dipikacinta berkat aplikasi tina WhatsApp pikeun Mac.

Tapi henteu sadayana tetep di dieu, sareng éta aplikasi tina Whatsapp pikeun pc sumping dina waktos anu sami. Naon waé komputer anu sistem operasi na Windows 8, Windows 8.1 atanapi Windows 10, tiasa ngaunduh WhatsApp pikeun PC sareng ngajalankeunana sapertos aplikasi anu sanés. Hiji-hijina poin négatip nyaéta klien WhatsApp Wéb anu saderhana, sareng sanés aplikasi anu misah. Nanging, urang henteu ngan ukur tiasa ngobrol sareng sadaya kontak sapertos versi WhatsApp kanggo iPhone sareng WhatsApp kanggo Android, tapi urang ogé tiasa ngirim dokumén ka kontak kami, sareng tangtosna, ngabagi poto anu urang gaduh dina PC kami.

Naon ari Whatsapp?

WhatsApp mangrupikeun aplikasi olahtalatah instan anu paling populér di jaman ayeuna. Henteu ngan éta aplikasi anu paling sering dianggo dina kaseueuran smartphone di panjuru dunya, tapi éta ogé éta parantos ngarobah cara urang komunikasi sareng sadayana, aplikasi ieu parantos disederhanakeun pisan kamungkinan ngirim pesen ka kontak kami. Nyatana, urang bahkan tiasa ngémutan yén cara komunikasi sareng jalma anu dipikacinta parantos robih, éta parantos mekar pisan kana waktos, tapi intina tetep sami, ngirim pesen gancang-gancang.

Sakuduna hemat signifikan dina tagihan pikeun sadaya jalma, kumargi ku téknologi 3G anu tuwuh seueur aplikasi mimiti sumebar, nanging, henteu aya anu serbaguna pisan, gampang dianggo sareng gancang sapertos WhatsApp. Kusabab kitu, aranjeunna gancang ngukir liang sareng ngaganti PIN BlackBerry. Gampang pikeun ngirim nomer pesen anu teu ditangtukeun sareng teu terbatas sacara langsung, sajaba ti éta, teu lami saatos éta kéngingkeun ngadamel grup kontak dina obrolan anu sami, ogé fungsi ngirim poto, naékkeun WhatsApp ka luhur dina sadaya penghasilan daptar sareng kasuksésan, naon waé platformna.

Whatsapp pikeun hapé

Aplikasi éta mimiti sumping di iOS App Store dina Januari 2010, janten, ayeuna aplikasi éta nembé yuswa nembé genep taun. Tapi ku jalanna waktos éta parantos kéngingkeun kasaluyuan pikeun Android, BlackBerry, Windows Phone, Symbian komo S40 Series. Seueur sistem operasi ieu ngaleungit nalika WhatsApp tetep tahan luhur. Kusabab kitu urang henteu tiasa ragu kana kasuksesanna, WhatsApp parantos ngaévolusi dunya olahtalatah sakumaha urang terang.

Nami aplikasi asalna tina éksprési dina basa Inggris "Kumaha kabarna?", salam anu haneut dina mode di kalangan nonoman. Kalayan sagala sareng anu éta, anu teras-terasan tetep aya logo héjo na, balon pesen anu aya telepon di jero, saderhana tapi langsung, ikon anu diakui sacara global, sakumaha anu tiasa janten mérek anu hébat, sareng éta WhatsApp nyaéta bagian tina kahirupan sapopoe ratusan juta jalma di saalam dunya, sapertos anjeun, anu maca kami. Éta sababna anjeun sumping kana halaman ieu, sabab kami hoyong ngajarkeun sagala hal ngeunaan aplikasi anu hébat ieu, sahingga anjeun kéngingkeun hasil anu hadé sareng resep ngobrol sareng anjeun. Naha anjeun terang yén tos aya jalma anu sangsara Kecanduan WhatsApp?

Anjeun tiasa teras ngapdet WhatsApp

Ngamutahirkeun WhatsApp saderhana, naon waé platform anjeun, anjeun kedah waé ka ios App Store sareng ningali pembaruan kanggo terang naha parantos waktos atanapi henteu ngapdet WhatsApp. Salah sahiji pembaruan anu dihoyongkeun pikeun WhatsApp pikeun ios nyaéta anu disebat "bug fix", anu sering ningkatkeun kinerja sakabéh aplikasi, tapi nyumputkeun seueur berita anu bakal muncul teu lami. Di sisi anu sanésna, dina kasus Android, padamelanna sami, urang kedah angkat ka Google Play Store, sareng pas urang lebet, éta bakal nginpokeun ka kami aplikasi anu peryogi pembaruan.

Sistem énkripsi WhatsApp 

Énkripsi WhatsApp

Kusabab tumuhna tuntutan kaamanan dina waktosna, WhatsApp mutuskeun dina awal taun 2016 pikeun ngalebetkeun sistem enkripsi pesen. Upami tiasa, telepon sareng pesen anu dikirim énkripsi tungtung-ka-tungtung, anu hartosna WhatsApp sareng pihak katilu henteu tiasa ngupingkeun atanapi maca. Bewara kaamanan leutik bakal ditingalikeun unggal-unggal urang ngamimitian ngobrol sareng pangguna énggal pikeun ngawartosan éta sadaya komunikasi urang nuju aman sareng énkripsiWhatsApp parantos yakin pisan kana kaamanan sareng privasi, sareng sanés hal anu urang tiasa hina, dinten ayeuna penting pisan pikeun ngajaga data urang aman.

WhatsApp parantos ngarobih kahirupan urang

Numutkeun kana panilitian pangénggalna, 53% urang Spanyol gaduh antara 5 sareng 50 obrolan WhatsApp sapoé, sareng sanés hal anu ngareuwaskeun kami, beuki seueur urang nganggo aplikasi ieu salaku alat komunikasi utama kami, sajumlah ageung pangguna di sakumna dunya méré kapercayaan anu hadé. Samentawis éta, 90% pangguna WhatsApp mangrupikeun pangguna aktip, nyaéta aranjeunna ngagunakeun jasa langkung ti sakali sapoé, ngajantenkeun alat komunikasi anu nyata sareng utama. Aplikasi olahtalatah instan anu paling sering dianggo ku 98,1% sadaya pangguna, di luhur persaingan sapertos Telegram, Skype atanapi Facebook Messenger.

Dina Pébruari 2016, WhatsApp ngarusak halangan samilyar pangguna, jasa olahtalatah ngaleungitkeun palanggan Facebook Messenger ku 200 juta, salaku conto. Numutkeun kana statistik pangénggalna, sérver WhatsApp ngokolakeun sakitar 42.000 juta pesen sareng langkung ti 250 juta pidéo sapoé, beban anu cukup signifikan, anu ngabuktoskeun kasohorna klien olahtalatah ieu sareng kumaha modahna robih. Dimana urang ngobrol sareng komunikasi sareng rerencangan , jalma anu dipikacinta sareng sadaya mahluk di sakuriling urang.

Alternatipna pikeun WhatsApp

Nanging, sanaos anu paling seueur dianggo sacara global, aya pasar anu nolakna, sapertos Cina, dimana aranjeunna resep WeChat, Koréa Kidul, dimana Kakao Talk aturan, atanapi Jepang, dimana garis éta tetep ngajaga jabatanana anu dominan. Nanging, ku kanyataan yén aplikasi éta janten gratis saumur hirup sareng peluncuran WhatsApp Web, beuki seueur anu ngiringan.

Kenalan WhatsApp Plus sareng variasina

Sanaos éta henteu sayogi kanggo ios (kacuali anjeun ngagaduhan jailbreak), seueur Modifikasi WhatsApp Plus anu parantos dilakukeun ku sagala rupa pangembang. Salaku conto, WhatsApp Plus Holo, anu mangrupikeun versi tina WhatsApp Plus anu ngamungkinkeun panggunaan antar muka Holo pikeun alat-alat Android anu teu acan diénggalan. Versi Holo ieu diteruskeun dina akhir taun kamari kusabab kanyataan yén kalolobaan alat Android parantos ngagaduhan antar muka anu parantos disebatkeun sateuacanna. Nanging, sumber-sumber sanésna parantos muncul, sapertos WhatsApp Plus Jimods, modifikasi WhatsApp dumasar kana salah sahiji kompilasina anu pang anyarna, ngajantenkeun salah sahiji vérsi anu paling stabil anu tiasa urang mendakan di jaring.

Di tempat ieu anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu diperyogikeun, sadaya modifikasi WhatsApp, versi aslina, ogé tutorial anu saderhana sareng tiasa diaksés sahingga anjeun tiasa ngamangpaatkeun Whatsapp gratis. Penting pikeun urang terang sacara jero hiji aplikasi anu seueur dianggo salaku WhatsApp, sareng langkung ti éta urang terang watesan, harga sareng kagunaanna. Penerapan ciri ieu tiasa janten pedang bermata dua gumantung kana kaayaan naon, janten urang niténan éta kalayan ati-ati sareng seueur profesionalisme.

WhatsApp di nagara sanés

WhatsApp di nagara sanés

Cara WhatsApp parantos ngarecah wates-wates geografis ogé pantes disebatkeun, patarosan janten patarosan naha Abdi tiasa ngagunakeun WhatsApp di luar nagara kuring, sareng jawabanana leres pisan. WhatsApp bakal tiasa dianggo gratis dimana waé atanapi alat anu sateuacanna diaktipkeun sareng gaduh konéksi internét, naha 3G atanapi WiFi. Salaku tambahan, kami moal kaleungitan pangguna kecuali urang uninstall aplikasi éta, janten WhatsApp gampang dianggo di nagara mana waé, urang tiasa neraskeun ngajaga hubungan sareng jalma anu dipikacinta dimana waé ayana, urang ngan ukur kedah sambungan internét.

Kamungkinan anu hadé pikeun WhatsApp, nyaéta urang tiasa anggo akun WhatsApp urang sami naon waé kartu na yen urang parantos dikenalkeun. Nyaéta, upami, contona, urang parantos ngaktipkeun WhatsApp ku kartu nasional, tapi urang badé ngumbara ka luar negeri sareng urang langkung resep mayar tingkat data anu aya di nagara tujuan, urang ngan ukur kedah nyelapkeun kartu sareng nikmati teras éta, kumargi kontak kami Aranjeunna tiasa neraskeun ngobrol sareng kami ngalangkungan nomer kami anu tiheula dikaitkeun kana WhatsApp, metode anu saé pikeun neraskeun ngobrol sareng réréncangan nalika urang dumuk di luar negeri, sanaos kami ngagaduhan nomer telepon anu sanés pikeun nguntungkeun harga nasional.

Hal-hal anu anjeun henteu terang ngeunaan WhatsApp 

Logo Whatsapp

WhatsApp lahir di 2009. Deui dina 2014, WhatsApp kaala ku Facebook di tukeran 19.000 juta dolar, anu sigana anjeun henteu terang nyaéta nami panyipta WhatsApp, Jan Koum sareng Brian Acton, ninggalkeun Yahoo di 2009 sareng nawiskeun jasa aranjeunna ka Facebook sareng Twitter, duanana perusahaan nolak aranjeunna, sareng aranjeunna henteu terang sabaraha aranjeunna kuciwa, sareng éta Facebook tiasa ngahémat miliaran dolar upami aranjeunna nyewa aranjeunna. Henteu Ngiring ngalayanan panyipta luar biasa, anu parantos janten miliarder ku cara anu paling heroik.

Aspék sanés anu anjeun moal terang nyaéta WhatsApp henteu kantos nyéépkeun artos sakedik dina iklanKusabab perusahaan henteu kantos nempatkeun iklan di mana waé pikeun ngamajukeun aplikasi na, kasuksésan éta nyaéta lisan. Salaku tambahan, éta ngajantenkeun operator kaleungitan seueur artos, mimiti ku ngaleungitkeun SMS sareng ayeuna ogé nambihan kamungkinan nelepon telepon VOIP ngalangkungan WhatsApp. Nanging, nelepon pidéo ogé nuju di WhatsApp, anu hartosna jalan putereun anu sanés dina cara urang komunikasi, WhatsApp ngarobih sadayana anu disentuh, sareng éta mangrupikeun legiun pangguna-milyar dolar na bakal nuturkeun éta dimana waé kuring indit.

Kami arepkeun anjeun mendakan naon waé anu anjeun milari wasap Di dieu, urang ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun aya hubunganana sareng aplikasi olahtalatah instan anu pangsaéna di pasar. Upami Anjeun hoyong unduh whatsapp gratis, didieu anjeun bakal mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun.