Dr Fone cageur data anu dihapus tina alat anjeun. Urang raffle 4 lisénsi.

Dr-Fone

Aya waktos nalika anjeun bakal mayar naon-naon cageur data leungit dina alat Anjeun. Poto, pesen, kontak ... data anu urang simpen dina alat urang seueur nilai pisan dina sababaraha waktos, sareng teu dihaja mupus na, atanapi henteu tiasa ngaaksésna kusabab alat urang henteu jalan leres sigana umum. Aya pilihan tina Nyadangkeun iTunes sareng iCloud, tapi aranjeunna henteu teras-terasan. Dr.'s Dr. Fone mangrupikeun jalan kaluar tina masalah ieu, ku mékanisme pamulihan dua kali: tina alat éta nyalira atanapi tina cadangan iTunes. Dina akhir tulisan kami ogé ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa kéngingkeun lisénsi tina opat anu kami raffle hatur nuhun ka Wondershare.

Dr-Fone-5

Sangkan fungsina, anjeun ngan ukur kedah ngajalankeun aplikasi sareng nyambungkeun alatna. Anjeun tiasa ngahanca data bahkan ku alat dina modeu pamulihan. Aplikasi ieu nawiskeun anjeun dua kamungkinan nalika ngadeteksi alat anu disambungkeun: éta pulih tina alat ios atanapi tina file Cadangan iTunes. Jelas, pilihan kadua ieu ngan valid upami anjeun gaduh cadangan anu dilakukeun ku iTunes anu ngandung file anu anjeun parantos hapus tina alat anjeun. Éta henteu tiasa dianggo sareng salinan iCloud.

Dr-Fone-1

Meunangkeun data anu dihapus tina alat anjeun nyalira tiasa

Upami urang hoyong pulih tina alat kami, urang kedah pencét dina Mimitian, sareng analisa na bakal mimiti nyobian pulih sadaya inpormasi anu mungkin. Prosés na nyandak sababaraha detik, gumantung kana kontén anu urang gaduh dina alat. Saatos réngsé, anjeun bakal nyayogikeun kami inpormasi anu anjeun tiasa kéngingkeun.

Dr-Fone-4

Sakumaha anjeun tiasa tingali, urang gaduh daptar panjang eusi, sareng ku ngaklik unggal kategori urang tiasa ningali naon anu parantos dipulangkeun. Dina jeruk urang tiasa ningali eusi anu teu aya dina alat kami, tapi anjeunna parantos mendakan. Pikeun cageur deui, anjeun kedah milih barang teras pencét dina cageur.

Unsur anu anjeun tiasa pulih seueur, tapi éta gumantung kana alat anu kami gaduh:

  • iPhone 3GS, 4, 4S, 5, 5s, 5c, iPad 1, 2, 3, 4, Mini, iPod Touch 4G sareng 5G: Pesen (SMS, iMessages & MMS), Kontak, Riwayat telepon, Kalénder, Catetan, paguneman WhatsApp, Panginget, tetengger Safari.
  • iPhone 3GS, 4, iPad 1, iPod touch 4G: salian ti sadayana di luhur, anjeun kedah nambihan Poto sareng Pidio tina gulungan, Poto, Aliran Poto, lampiran kana pesen, catetan sora, kotak sora, lampiran WhatsApp.

Anjeun tiasa ogé nga-cageur tina cadangan iTunes

Dr-fone-6

Upami padika anu munggaran henteu dianggo pikeun anjeun, anjeun tiasa teras murag deui dina salinan iTunes. Dina hal ieu teu aya watesan alat. Sadaya file tiasa dipulut tina alat ios naon waé, sanaos kuring keukeuh, éta file kedah disimpen dina salinan na.

Ngadamel cadangan anjeun nyalira

Pilihan séjén anu mungkin nyaéta nyiptakeun cadangan anjeun nyalira nganggo program ieu. Pencegahan sok langkung saé tibatan ngubaran, sareng upami anjeun hoyong ngadamel salinan paguneman WhatsApp anjeun dina komputer, anjeun kedah milih aranjeunna teras pencét dina cageur. Anjeun tiasa ogé ngalakukeun éta naon waé barang anu aya dina daptar.

Sayogi pikeun Mac OS X sareng kanggo Windows

Wondershare Dr. Fone sayogi dina vérsi anu cocog sareng Mac OS X sareng Windows. Harga na € 74,95, tapi anjeun tiasa nyobian salami 15 dinten (versi terbatas dina fungsi) pikeun ningali naha éta ngayakinkeun anjeun.

Kami raffle 4 salinan diantara pamiarsa urang

Hatur nuhun ka Wondershare, opat pamiarsa iPad News tiasa kéngingkeun salinan Dr. Fone, kanggo Windows atanapi pikeun Mac OS X, sakumaha diperlukeun. Naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun ilubiung dina raffle? Gampang teuing:

  • Janten pengikut @act_ipad on Twitter


  • Masangkeun tweet anu nyebatkeun @act_ipad sareng hashtag #SorteoDrFone


  • Ngalanggan blog ku email anjeun. Anjeun moal nampi iklan atanapi anu sapertos kitu, ngan ukur email nalika kami nyebarkeun tulisan. Pikeun langganan, pencét di dieu sareng eusian kolom ku data anjeun, ngan ukur sababaraha detik.

Diantara sadaya pamilon anu ngiringan raffle sareng minuhan tilu sarat, kami bakal raffle opat lisénsi pikeun Mac OS X atanapi Windows tina aplikasi hebat ieu. Anu meunang bakal muncul dina tulisan ieu sareng dina Twitter. Aya tenggat waktos pikeun ngiringan dugi ka Jumaah, 8 November tabuh 23:59 wengi..

Daptar juara

Anu meunang undian pikeun lisénsi Dr. Fone pikeun Windows atanapi Mac nyaéta:

  • @ karlos_1984
  • @robertorganic
  • @_Rafaxu
  • @vhbracamonte

Inpormasi lengkep - Kumaha carana ngadamel cadangan iCloud


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Keris cenahna

    Naha anjeun terang naha éta ogé bakal tiasa nyéépkeun file PDF anu ical tina iBooks? Kuring parantos ngagaleuh iPad Air, sareng ti saprak cadangan sateuacana, sadayana perpustakaan henteu nyinkronkeun kuring !!

    1.    louis padilla cenahna

      Éta henteu nyarios dina spéksi jadi kuring ragu éta.

      1.    Keris cenahna

        Nuhun parantos ngawaler.

  2.   Sergio Arribas Layna cenahna

    urang bakal nyobian tuah! =)

  3.   Sergio Arribas Layna cenahna

    saha anu juara?

    1.    louis padilla cenahna

      Pas urang mastikeun yén juara parantos nyumponan sarat, urang bakal nyebarkeunana di dieu. 😉

      1.    Sergio Arribas Layna cenahna

        hatur nuhun! =)

  4.   louis padilla cenahna

    Daptar Jawara diterbitkeun. Kami bakal ngahubungi aranjeunna ngalangkungan Twitter. Hatur nuhun sadayana parantos ngiringan !!!

  5.   dbragun cenahna

    Abdi hoyong terang iraha anjeun ngaunduh salinan cadangan ti iCloud anu nyatakeun yén diunduh sareng perséntase nalika réngsé, dimana salinan anu anjeun unduh disimpen ??
    jalurna bakal pikeun mac osx, sanés kanggo windows sabab éta anu kuring anggo.

    Hatur nuhun.

  6.   Dania flores cenahna

    Kumaha kuring kéngingkeun poto kuring tina iPhone 4 kuring? lebetkeun program tapi kuring ngan ukur ngagaduhan poto anu parantos dipiboga !!

  7.   Myriam cenahna

    Halo Kuring nyobian Dr fone tapi henteu mikawanoh iphone kuring, (apel némbongan saatos itune sareng charger ku mencét dua tombol) maka éta nyarios ka kuring: alat anjeun henteu dina modeu normal. Pencét balikan deui alat pikeun mulang ka normal »Kuring pencét balikan deui alat, sareng teu aya anu kajantenan, naha aya jalan kaluar pikeun poto kuring deui?

  8.   Ana Lusia cenahna

    Halo!! Abdi peryogi nganggo program pikeun mulangkeun telepon kuring, éta henteu masihan langkung