Dropbox bakal ngadukung Split View dina sababaraha minggu

Dropbox

Jasa neundeun awan nyaéta urutan poé. Seueur pangguna anu ngamangpaatkeun sababaraha layanan tina jenis ieu supados tiasa teras gaduh sadayana file na nalika aranjeunna diperyogikeun. Salah sahiji anu ampir sadayana anggo nyaéta Dropbox, salah sahiji layanan panyimpenan awan pangheulana pencét pasar sareng éta gancang janten populér, sanaos dua GB sedih éta mimitina nawiskeun kami, rohangan anu urang tiasa ngagedekeun nyarankeun jasa ka babaturan anu sanés, ngabagi dina jaringan sosial ...

split-view-dropbox

Jalma-jalma ti Dropbox bakal ngamutahirkeun aplikasi iPadna, nawiskeun fungsi Split View, fungsi anu ngamungkinkeun urang ngajalankeun dua aplikasi sakaligus dina layar iPad (henteu sayogi dina iPhone ku alesan anu jelas) sahingga urang henteu ngan ukur tiasa ningali dua aplikasi babarengan, tapi urang ogé tiasa berinteraksi sareng duanana dina waktos anu sami.

Oktober kamari, Dropbox kalebet seueur pilihan sapertos kasaluyuan sareng aplikasi Messages, widget kanggo pusat béwara, dukungan kanggo fungsi Picture in Picture sareng seueur deui. Ningali kumaha gancang Dropbox ngamutahirkeun aplikasi anjeun pikeun ngamangpaatkeun fitur ios anyar, Urang tiasa ningali kumaha aplikasi ieu sekundér pikeun perusahaanSanaos hal anu saé pikeun jenis aplikasi ieu nyaéta tiasa ngamangpaatkeun mobilitas anu ditawarkeun ku kami dina iPhone atanapi iPad.

Kalayan datangna Google Drive, Microsoft's OneDrive sareng rencana iCloud anu énggal, jalma-jalma di Dropbox ningali kumaha seueur pangguna anu ngantunkeun platform pikeun kapentingan jasa anu ditawarkeun ku tilu ageung anu disebut di luhur, utamina Google Drive sareng iCloud pikeun kasaluyuan sareng sistem operasi masing-masing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.