Dropbox diperbarui nambihan pangrojong pikeun PIP sareng fungsi énggal pikeun aplikasi Messages

ipad-pitur-2

Ladénan panyimpenan anu paling lami anu parantos janten salah sahiji anu pang dianggo sadunya, sanaos ruang panyimpenan anu ditawarkeun ka kami, Dropbox, nembé nembékeun aplikasi na ngamangpaatkeun fungsi-fungsi anyar anu ditawarkeun ku ios 10. Hatur nuhun kana pembaruan ieu kami bakal tiasa ka bagikeun ngalangkungan aplikasi Messages naon waé dokumén anu parantos kami simpen dina akun Dropbox kami gancang sareng gampang. Upami urang ngabagi dokumén sareng jalma sanés, urang bakal nampi bewara upami dokumén parantos dirobih ku salah sahiji jalma anu berwenang.

Tapi berita na henteu lirén di dieu. Sanaos Dropbox henteu caang pikeun nawiskeun seueur rohangan gratis, aya seueur pangguna anu ngagunakeun jasa ieu salaku hiji-hijina sistem panyimpenan dina awan dimana aranjeunna tiasa nyimpen poto sareng video karesepna. Hatur nuhun kana fungsi Gambar-dina-Gambar anyar, urang bakal tiasa muterkeun eusi salah sahiji pidéo anu disimpen dina Dropbox dina jandéla ngambang bari urang ngalakukeun tugas-tugas anu sanés. Pilihan ieu ngan ukur cocog sareng iPad, fungsi anu parantos sayogi ti saprak ios 9 taun kamari.

dropbox-fungsi

Pembaruan ieu ogé nawiskeun kami kamungkinan pikeun sanggup asup dokumén dina format PDF langsung tina aplikasi, tanpa kedah nganggo aplikasi pihak katilu.

Tapi ogé, sakumaha dilaporkeun ku perusahaan dina blogna, aplikasi éta henteu lami deui bakal nampi pembaruan énggal bakal ngamungkinkeun kami nganggo Dropbox nganggo fungsi Split View, Sangkan urang bakal tiasa damel babarengan dina layar anu sami sareng aplikasi anu sanés anu ogé cocog sareng pungsi ieu tanpa kedah ngalih antara aplikasi. Fitur anu parantos langkung ti sataun dugi na seueur pesaing na parantos ngadopsi lami pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.