Dropbox diperbarui ngamungkinkeun nyimpen halaman Safari

Dropbox

Panyadia panyimpenan awan pang populerna di dunya parantos nampi apdet pangénggalna pikeun ios, sasarengan fitur-fitur anyar anu pikaresepeun sapertos perpanjangan aplikasi sareng daptar ageung perbaikan bug. Dimimitian ayeuna, pangguna anu parantos ngaktipkeun extension Dropbox pikeun Safari tiasa nyimpen sadaya halaman wéb salaku file PDF, sahingga ngamungkinkeun urang pikeun gancang nyimpen sababaraha data dina awan paporit urang sareng henteu kedah ngalakukeun tangkepan .png anu has pikeun engké unggah. Tanpa ragu, pilihan anyar ieu anu Dropbox ngamungkinkeun urang lumayan mangpaat.

Dropbox ogé nembe parantos diénggalan kanggo nambihan dukungan lengkep pikeun ios 9 ogé fungsionalitas 3D Touch, janten aranjeunna pasti aya dina waktos pangwangunan anu luhur. Nanging, pilihan ieu pikeun nyimpen halaman wéb dina PDF sateuacanna sayogi ngalangkungan ekstensi iBooks, tapi seueur anu resep nyimpen jinis data ieu dina awan anu dipercaya, janten fungsi énggalna ditampi, kumargi ayeuna urang tiasa ngaksés éta PDF halaman wéb tina ampir sadaya alat. Aplikasi na ogé parantos nyertakeun sababaraha paningkatan sareng perbaikan bug anu bakal ngamungkinkeun kami nganggo aplikasi langkung gampang, didieu urang daptar ku aranjeunna:

Naon Anyar dina Vérsi 4.1

• Ekstensi "Simpen kana Dropbox" kanggo aplikasi ayeuna ngamungkinkeun nyimpen versi PDF halaman wéb Safari (ngan ukur ios 8 sareng 9) (pikeun ngaktipkeunana, ketok ikon bagi Safari sareng aktipkeun ekstensi dina bagian "Langkung")
• Salin file sareng folder (pilih sababaraha item atanapi ketok panah ka handap pikeun nyalin)
• Ditambahkeun dukungan pikeun Touch ID nalika ngagunakeun ekstensi dina aplikasi
• Perbaikan alit parantos dilakukeun pikeun ngajantenkeun aplikasi langkung épisién nalika nganggo rohangan paranti
• Penanganan karakter internasional parantos ningkat nalika ningali file diurutkeun dumasar nami.
• Perbaikan aksés
• Piceun sapuan tiasa dianggo pikeun nutup menu aksi sareng file koméntar
• Ayeuna "file" atanapi "folder" nembongan saatos file atanapi nami folder
• Ngalereskeun bug langka dimana folder kalayan karakter Yunani henteu ngamuat atanapi ngahasilkeun tautan
• Ngalereskeun bug dimana poto kabur sareng koneksi data dina iPhone 6 atanapi alat anu langkung anyar
• Sababaraha kasus parantos dilereskeun pikeun ngirangan kacilakaan anu ngaganggu

Aplikasi na henteu sayogi di App Store


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.