Dua repositori Cydia utama dipareuman nalika Jailbreak luntur dina popularitas

ModMy ngumumkeun dinten éta anjeun parantos ngaarsipkeun Repository anjeun Alternatipna ModMyi's Cydia App Store alternatip pikeun ngaunduh aplikasi, téma, setélan sareng file sanés dina alat iPhone, iPad sareng iPod touch jailbroken.

MacCiti ogé ditutup minggu kamari, anu hartosna yén dua tina tilu repositori standar luhur Cydia henteu aktip deui dugi ka bulan ieu. ModMy nyarankeun yén pamekar di komunitas jailbreaking nganggo Repository BigBoss, nyaéta salah sahiji sumber terakhir Cydia main anu masih fungsional.

Panutupanana dua Repositori Cydia ageung sigana akibat tina minat ngirangan ngarusak, anu nyayogikeun aksés kana sistem file root sareng ngamungkinkeun pangguna ngarobih ios sareng masang aplikasi anu henteu acan disatujuan dina iPhone, iPad, atanapi iPod touch. Nalika iPhone sareng iPod touch mimiti dileupaskeun di 2007, jailbreak gancang na kasohor ku duanana pikeun alesan praktis ogé pikeun senang. Sateuacan App Store, salaku conto, éta ngamungkinkeun pangguna masang aplikasi sareng gim. Jailbreaking bahkan mangpaat pikeun anu saderhana sapertos netepkeun wallpaper, anu teu mungkin dina vérsi ios anu langkung lami.

Bahkan di sababaraha taun ka pengker, jailbreaking tetep populer kusabab sababaraha tweaks populér anu dilaksanakeun ku Apple di iOS, sapertos tweak sistem, widget layar, réspon gancang pikeun pesen téks, rékaman layar, multitasking, sareng mode keyboard touch. Kalayan seueur fitur éta ayeuna parantos sayogi, daya tarik tina jailbreaking langkung seueur pikeun jalma-jalma.

"Naon anu anjeun kéngingkeun tungtungna?" Tanya panyipta Cydia Jay Freeman dina wawancara sareng motherboard. «Baheula éta ditawarkeun fungsi indispensable, anu ampir janten alesan anjeun ngagaduhan telepon, sareng ayeuna anjeun ngagaduhan modifikasi sakedik. "

Kalemahan anu sanésna nyaéta éta kantos ngalanggar Pasatujuan Lisénsi Pangguna Apple End anu ditampi ku sadayana pangguna ios. Sanaos henteu haram di Amérika Serikat, kusabab dibébaskeun dina Digital Millenium Copyright Act, jailbreaking ogé sacara téhnisna ngabatalkeun jaminan jaminan alat anjeun.

Dina pernyataan anu disayogikeun ka Kultus of Mac Dina 2010, Apple nyarios yén jailbreaking tiasa "nguraikeun pisan pangalaman" tina iPhone. Tujuanana Apple nyaéta pikeun mastikeun yén palanggan kami gaduh pangalaman anu saé sareng iPhone sareng kami terang yén jailbreaking tiasa parah nguraikeun pangalaman éta. Sakumaha parantos kami nyarioskeun sateuacanna, seuseueurna palanggan henteu jailbreak iPhone sabab ieu tiasa ngalanggar garansi sareng tiasa nyababkeun iPhone janten teu stabil sareng henteu tiasa dianggo sacara andal. Kaulinan ucing sareng beurit Apple kalayan jailbreaking parantos lumangsung langkung ti dasawarsa sareng tungtungna tiasa janten juara kusabab kamajuan kaamanan ios sareng kirang minat jailbreaking.

ios 11 nyaéta Versi utama munggaran Apple pikeun sistem operasi sélulér anu teu acan dirilis sacara umum. Sababaraha pangembang nyatakeun yén aranjeunna ngeksploitasi ios 11 dina sababaraha konperénsi kaamanan, tapi teu aya alat Mac atanapi PC sapertos Pangu anu dileupaskeun pikeun umum pikeun ngaunduh sareng jailbreak sareng alatna nyalira. Kurangna jailbreak umum pikeun vérsi panganyarna tina ios saatos sababaraha sasih parantos ngadorong anu disebut "pati spiral" pikeun jailbreaking.

"Nalika langkung seueur anu ngaganggu jailbreak, anjeun bakal langkung seueur pangembang anu ngalakukeun hal-hal hébat ngeunaan éta, anu hartosna aya langkung seueur alesan pikeun jalma-jalma jailbreak," saur Freeman. "Éta hartosna aya kirang langkung jailbreaking, anu hartosna pangembang kirang ngaganggu sasaran éta. Terus lalaunan anjeun maot. "

Naha éta bakal janten awal akhir jailbreak?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ios cenahna

    Abdi parantos teu jailbreak kirang langkung 3 taun. Tapi éta pasti warta anu goréng

  2.   Ferluc cenahna

    Éra pisan, apel ngagaduhan seueur ideu sareng paningkatan ku nyusun tweaks ti jailbreak