DualSense tina PlayStation 5 ayeuna sayogi di Apple Store online

DualSense PS5

Kalayan ngaleupaskeun ios 14.5, Apple nambihan dukungan resmi pikeun PS5 sareng Xbox Series X Controllers dina iPad sareng iPhone sareng Apple TV, ogé Mac kalayan pembaruan anu saluyu na (11.3), janten éta masalah waktos sateuacan ieu bakal dugi ka Apple Store.

Geuwat dikerjakeun saatos dicarioskeun. Apple parantos ngajual DualSense tina PlayStation 5 di Apple Store Online, pangendali éta Harga anu sami sareng upami urang ngagaleuh langsung ti Sony $ 69,99. Dina waktos nyebarkeun tulisan ieu, éta henteu acan aya di Apple Online Store di Spanyol atanapi di Mexico, ngan ukur dina halaman wéb Amérika Serikat.

Sacara pribumi cocog sareng ios 14.5, sadaya kaulinan sayogi dina Apple Arcade anu kompatibel sareng pangontrol, cocog sareng DualSense tina PlayStation 5. Salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun urang maénkeun jarak jauh tina iPhone atanapi iPad urang ngalangkungan aplikasi PS Remote Play. Jauh ieu dieusi ku port USB-C, kabel anu teu kalebet kana kontén kotak.

Sony nembé ngumumkeun yén éta ngaluncurkeun dua warna énggal pikeun DualSense controller: Beureum kosmis y Tengah wengi hideungSanaos ayeuna henteu sayogi di toko Apple, tapi Amazon pikeun harga anu sami: $ 69,99 (sahenteuna di Amérika Serikat).

Ayeuna Apple henteu ngajual Xbox Series X controller, tapi éta bakal janten masalah waktos sateuacan ngalebetkeunana, kumargi ios 14.5 sareng macOS 11.3 nawiskeun dukungan pituin henteu ngan ukur pikeun DualSense Sony, tapi ogé pikeun controller anu kalebet dina Xbox Series X Microsoft.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.