Penyuluh di ios 8: tungtungna Apple muka ka pangembang

ios-8-sdk

Apple mimiti nganteurkeun naon anu dijanjikeunana sataun katukang, nalika Tim Cook nyalira yakin yén sakedik-sakedik éta bakal muka pangembang masihan aranjeunna aksés kana fitur anu disayogikeun dugi ka sistem éta sareng tanpa kamungkinan modifikasi. Kalayan datangna ios 8, pangembang pikeun pertama kalina bakal ngagaduhan seueur alat anu ngamungkinkeun aranjeunna ngajantenkeun aplikasi na langkung kuat, ngagunakeun sumberdaya sistem anu langkung saé bahkan ngarobih aspék sistem. Sesuatu anu teu kapikiran sababaraha taun ka pengker tungtungna sumping kana ios, sareng sanaos widget sareng kibor parantos janten protagonis utama saatos Keynote, aya ekstensi sanés anu bakal penting pisan. Kami ngajelaskeun sacara langkung rinci di handap ieu.

Widget di Pusat Bewara

Widget-iOS-8

Widget tungtungna datang ka ios, sareng sanaos henteu dilakukeun sakumaha seueur anu resep, aranjeunna mangrupikeun terobosan. Apple bakal ngijinkeun pamekar pikeun nerapkeun na widget dina Pusat Bewara, bakal ngamungkinkeun anjeun milih widget mana anu badé dipasang sareng anu kami henteu hoyong némbongan, bahkan ngamungkinkeun kami nyumputkeun anu sistem éta bawa sacara standar. Layar "Dinten" Pusat Notifikasi moal aya gunana deui sareng bakal ngamungkinkeun urang sakedip ningali hasil tim paporit urang, inpormasi cuaca lengkep atanapi naon waé anu badé disertakeun ku pangembang.

Keyboard

Kibor-ios-8

Sejen kamajuan hébat anu seueur urang parantos nungtut lami. Kibor ios ningkat sareng vérsi anu anyar tina sistem. Salami dinten-waktos kuring nyobian iOS 8 dina iPhone kuring, keyboard prediktis mangrupikeun kamajuan anu utami, sareng kecap saran dieureunkeun janten bangor pikeun ngabantosan pisan. Éta ogé "calakan" sareng diajar nalika anjeun nganggona, janten rada raoseun nyerat. Tapi éta ogé yén Apple bakal ngijinkeun pamekar pikeun nyiptakeun kibor pikeun ios, jadi Swiftkey atanapi Fleksy bakal kanyataan teu lami, nalika ios 8 umum, sareng urang tiasa milih upami urang hoyong nganggo keyboard ios normal atanapi masang salah sahiji keyboard terkenal ieu dina platform anu sanés. Pamaké tungtungna tiasa mutuskeun.

Acciones

Pikeun ngartos penyuluhan ieu ogé, langkung saé pikeun émut conto anu ditingalikeun ku Apple dina presentasi: dina Safari, téks dipilih sareng berkat penyuluhan ieu dimungkinkeun pikeun narjamahkeun téks kana basa sanés nganggo Bing. Kalayan kecap séjén, tindakan ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun fungsi aplikasi hatur nuhun kana aplikasi éksternal anu sanés.

Pangropéa poto

Aplikasi ios Poto ngamungkinkeun aranjeunna diédit nganggo saringan sareng alat anu béda, anu ogé parantos ditingkatkeun sareng ditingkatkeun dina ios 8. Tapi upami anjeun hoyong nganggo aplikasi pihak katilu sanés kanggo ngédit poto anjeun, dugi ka ayeuna anjeun kedah masang aplikasi , pasihan aksés kana perpustakaan anjeun, impor poto-poto éta kana aplikasi sareng edit ti ditu. Ieu kadang ngalibatkeun runtuyan léngkah-léngkah anu teu perlu anu ngajantenkeun padamelan éta rada pikaboseneun. Dina ios 8, tanpa ngantep aplikasi ios Poto anjeun tiasa nganggo alat éditan tina aplikasi karesep anjeun sareng simpen hasilna dina perpustakaan anjeun nyalira.

Panyimpenan file

Panyimpenan-iOS-8

Hatur nuhun kana penyuluhan ieu jasa tina panyimpenan awan tiasa diintegrasikeun kana ios, sareng aplikasi anu ngaksés file bakal tiasa milih ti panyadia mana anu kéngingkeun inpormasi. Ieu bakal ngajantenkeun langkung gampil dianggo sareng sistem panyimpenan anu béda dina awan, sakali jasa sapertos Dropbox, Box, OneDrive sareng anu sapertos na parantos nyiptakeun ekstensi na sareng parantos diintegrasikeun kana sistem. Mindahkeun file antara jasa anu béda ogé bakal langkung gampil.

Pamilih Dokumén

Penyuluhan ieu mupus garis beureum anu didirikeun Apple ti saprak didamelna: kotak pasir. Dugi ka ayeuna, unggal aplikasi nyiptakeun lingkunganana (kotak pasir) anu tiasa dianggo, tapi éta henteu tiasa diaksés tina aplikasi anu sanés, sareng teu tiasa ngaksés anu sanés. Ayeuna ios 8 bakal ngijinkeun aplikasi pikeun saling ngabagi data, teras ngalangkungan sistem éta sorangan, anu bakal ngajamin kaamanan sareng privasi data na.

Ieu ngan ukur conto leutik tina naon anu bakal tiasa dilakukeun ku pengembang sareng ios 8, sareng kumaha éta pasti bakal ngarobah konsép ios kami. Terobosan anu parantos urang pikahoyong sareng anu parantos dimimitian. Mudah-mudahan tetep maju sareng pembaruan anu énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.