Elgato Facecam, Webcam pikeun panyipta eusi

Elgato meluncurkeun Webcam kahijina kalayan tujuan ngajantenkeun panyipta eusi murag asih, khususna anu fokus kana dunya streaming langsung, sareng ngahontal ieu ku kombinasi hardware sareng software anu ampir sampurna.

Nalika urang nyarioskeun nyiptakeun kontén pikeun platform sapertos YouTube atanapi Twitch, aya hiji mérek anu menonjol di luhur batur: elgato. Asesoris lampu, chroma, kurung, perékam pidéo, kibor ... daptar asesorisna ageung, tapi komitmen mérek ayeuna langsung kana nyiptakeun kontén éta nyalira, sareng pikeun ieu parantos diluncurkeun, diantawis aksésoris sanésna, webcam anyar «Facecam». Webcam anu disertakeun sareng aplikasi anu hebat Kalayan kreasi pidéo urang, naha langsung atanapi direkam, bakal langkung gampil sareng kualitasna langkung saé.

 

Especificaciones

Facecam anyar ngarékam pidéo dina kualitas 1080p 60fps, henteu dikomprés sareng latency anu rendah pisan. Lénsa na dirancang ku elgato (elgato Prime Lens), sareng ngagaduhan sensor Sony STARVIS CMOS di jero. Éta ngagaduhan aperture f / 2.4 sareng panjang fokus 24mm kalayan kisaran fokus 30 dugi 120cm, kalayan lapangan pandang 82º. Fokusna dibereskeun, hal anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngadeukeutkeun objék kana kaméra tanpa kaleungitan fokus, atanapi ngalih kalem dina sadaya bidang tampilan na tanpa kaméra anu gélo nyobian museurkeun. Éta gaduh mémori flash internal sareng grill ventilasi tukang pikeun ngaleungitkeun panas.

Sambungan kana komputer urang dilakukeun nganggo kabel USB-A kana USB-C (panjangna dua méter) anu tiasa urang gentos sareng urang kedah sambungkeun kana port USB 3.0. Ti mimiti waktos urang sambungkeun kaméra kana komputer urang, éta bakal dikenal tanpa masalah sakedik sareng urang tiasa ngagunakeunana dina aplikasi sapertos OBS, Zoom, Chrome, Safari sareng QuickTime. Pikeun nempatkeun éta urang tiasa nganggo dukungan anu terintegrasi, anu cocog sareng monitor naon waé anu tiasa anjeun bayangkeun, bahkan anu paling ipis sapertos iMac anu kuring pasang. Tapi upami anjeun peryogi jenis dukungan sanésna, éta ngagaduhan benang 1/4 ″ sahingga anjeun tiasa nganggo tripod atanapi dukungan sanés sapertos elgato Multimount. Tungtungna, éta ngagaduhan tutup anu tiasa anjeun pastikeun pikeun mastikeun yén teu aya anu tiasa ningali anjeun nalika anjeun henteu nganggo.

Kami henteu hilap ngobrolkeun mikroponna, kusabab Elgato Facecam ieu henteu kalebet. Mimitina, éta mangrupikeun hal anu matak héran, sabab kami biasa kaasup kana kaméra wéb, malahan aya ogé anu LED pikeun lampu. Upami anjeun mikir yén sababaraha LED pikeun menerkeun wajah anjeun anu dilebetkeun dina Webcam leres-leres henteu kapake, teu kurang gunana nyaéta mikropon terintegrasi. Henteu disarankeun nganggo mikropon tina Webcam atanapi pikeun konperénsi pidéo, langkung-langkung ogé pikeun nyiptakeun eusi anu anjeun badé disiarkeun dina YouTube atanapi Twitch. Éta langkung saé malah nganggo mikropon AirPods anjeun, sanaos bakal langkung saé pikeun inpéstasi artos dina mikropon kualitas anu langkung luhur, sapertos Wave: 1 atanapi Wave: 3 ti elgato.

Parangkat lunak: Hub Kaméra

Sakumaha parantos kami nyarioskeun sateuacanna, Facecam damel ti mimiti anjeun nyambungkeun kana komputer, tapi pikeun kéngingkeun poténsi pinuh na urang kedah masang perangkat lunak Hub Kaméra gratis anu tiasa urang unduh tina halaman wéb na (link) cocog sareng Windows sareng macOS. Éta dirarancang khusus pikeun kaméra FaceCam, janten éta moal tiasa dianggo sareng anu sanés, sareng éta mangrupikeun faktor anu fundamental dina ngaevaluasi pameseran anjeun.. Kalayan aplikasi ieu, anu tetep dina bilah ménu Mac kami, urang tiasa ngendalikeun kaméra kami, ngarobih ciri sapertos zum, paparan, kasaimbangan bodas, pamrosésan gambar, kontras, jenuh sareng kajelasan ... sareng nilai-nilai sapertos ISO atanapi laju jepret. Éta ogé ngagaduhan pilihan pikeun nyingkahan kedip-kedip anu dihasilkeun ku sababaraha lampu sareng urang tiasa ngarobih kualitas rekaman, tina 1080p 60fps dugi ka 540p 30fps.

Saé pisan pikeun tiasa nyaluyukeun sadaya parameter ieu dina webcam, saolah-olah éta kaméra SLR, sareng anu paling saé, nalika anjeun ngaluyukeun parameter anjeun tiasa ningali langsung kumaha mangaruhan gambarna, janten saderhana pisan kéngingkeun naon anjeun milari. Kualitas rékaman terus terang saé, bahkan dina kaayaan hampang nalika kuring nunjukkeun dina pidéo di luhur tulisan, dimana kuring ogé motong gambar pikeun ngazum gede sareng ngaleungitkeun elemen kamar tina pidéo anu henteu dipikaresep ku kuring. Anjeun tiasa nangtoskeun nyalira dibandingkeun sareng gambar anu dicandak ku Sony Alfa 6300 anu kuring ngamimitian pidéo, anu ogé dirékam dina 4K.

Kuring nyarankeun anjeun nyéépkeun sababaraha menit pikeun nyobaan setélan anu béda dugi ka ngahontal kualitas gambar sareng kacaangan anu anjeun pilari. Modeu otomatis henteu ngahontal hasil anu optimal, sareng kusabab nanganan parameter saderhana sapertos ngusap kénca atanapi katuhu, kéngingkeun hasil anu saé nyaéta kaulinan barudak. Sakali kaméra dikonfigurasi urang tiasa ngarékam setélan dina alat éta nyalira, supados aranjeunna disimpen sareng upami anjeun nyambungkeun kaméra kana komputer anu sanés, bahkan tanpa parangkat lunak Kaméra Hub, parameter anu ditetepkeun bakal dijaga.

Pendapat editor

Webcam Elgato's Facecam cocog pikeun nyiptakeun kontén pikeun platform sapertos YouTube, Twitch, atanapi bahkan pikeun anu hoyong kaméra anu saé dianggo dina konperénsi pidéo. Kacuali anjeun peryogi mikropon, aya anu disarankeun bahkan pikeun anu ngagaduhan mikropon internal, sareng konténna kacatet dina 1080p maksimum, leres, dina 60fps. Sanaos henteu janten 4K, kualitas gambar terus terang saé, sareng parangkat lunakna pikeun Windows sareng macOS nawiskeun kami kamungkinan nyaluyukeun parameter sapertos ISO sareng pamrosésan gambar (sareng anu sanésna) anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun pidéo anu saé sanajan dina lampu handap. Kanggo sadayana Éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun streaming sareng ngarékam, sanaos hartosna mayar harga anu luhur: € 199 dina Amazon (link).

kaméra raray
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
199
  • 80%

  • kaméra raray
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Kualitas gambar
    Penerbit: 80%
  • software
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Lénsa premium sareng sénsor
  • Parangkat lunak pikeun ngonpigurasikeun parameter kaméra
  • Fokus tetep
  • Setélan disimpen dina kaméra
  • Kualitas gambar anu saé bahkan dina lampu handap

Kontra

  • Terbatas pikeun 1080p

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.