Endomondo diénggalan pikeun ngenalkeun fungsionalitas Kaséhatan

Salaku maca ka kami, Endomondo parantos di akuatikasi pikeun ngajantenkeun cocog sareng ios 8 sareng ngahijikeun fungsionalitas Kaséhatan. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabagi data monitoring ka aplikasi Kaséhatan, data ieu mangrupikeun kalori sareng jarak sésana anu ditempuh ku Ngabuburit, leumpang, kanu atanapi naon anu anjeun pikahoyong

Ieu téh hiji palatih pribadi éta ogé ngajantenkeun anjeun nyambung ka komunitas anu ngabantosan anjeun sareng motivasi anu diperyogikeun pikeun kaluar unggal dinten pikeun latihan.

Endomome gaduh seueur beuli di-aplikasi sareng komunitas anu langkung ti 25 juta pamaké. Endomondo nyaéta terpadu kalayan rupa-rupa arloji sareng sénsor pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna sareng nyayogikeun anjeun data prakték anu langkung lengkep, sapertos statistik denyut jantung.

endomome-paranti

Salaku tambahan kana integrasi sareng Kaséhatan, anu sanés fitur pikeun ningkatkeun kasaluyuan sareng ios 8:

  1. Bewara push interaktif. Anjeun ayeuna tiasa ngaréspon pamundut sobat sareng tangtangan langsung tina béwara, ngajantenkeun langkung gancang sareng gampang ngatur pangaturan anu lebet.
  2. Antarbeungeut anu langkung bersih. Se ngaluarkeun tina antar muka «News Feed"Jeung"Tés Kabugaran«Janten nganapigasi ngalangkungan aplikasi bahkan langkung lancar. Anjeun ayeuna tiasa mendakan News Feed on the Friends tab sareng ngaksés Test Fitness dina layar latihan nalika latihan dasar diteken.
  3. Ngaronjatkeun audio. Aranjeunna neraskeun Audio Ducking, anu ngirangan volume musik nalika palatih nyarios janten anjeun tiasa ngupingkeun koméntarna nyaring sareng jelas.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hector Sanmej cenahna

    Endomome? ha ha ha ha ha ha. Pariksa judulna