Ngantosan deui, pasang ios 10 ti ayeuna ku tutorial ieu

ios 10

iOS 10 mangrupikeun vérsi énggal ngeunaan sistem operasi seluler Apple anu sigana bakal sumping tanggal 13 Séptémber, nanging, anjeun parantos terang yén kami resep pisan ngamajukeun acara, janten kami bakal ngajarkeun kumaha masang iOS 10 langsung dina alat iPhone anjeun tanpa ngantosan. Pikeun ieu kami bakal peryogi séri alat sareng sarat anu henteu bakal gampang kahontal, tapi upami anjeun mendakan sadayana, anjeun bakal tiasa ngamimitian ngaraos ios 10 sababaraha dinten sateuacan sésana pangguna. Entong ngantosan deui, masang ios 10 ti ayeuna sareng tutorial saderhana ieu anu kami bawa.

Sakumaha biasa, sateuacan tugas sapertos ieu sareng upami urang ngagaduhan alat saratus persén fungsina, kami nyarankeun anjeun ngadamel cadangan alat anjeun, ogé cadangan obrolan WhatsApp anjeun upami anjeun nganggo aplikasi éta. PPikeun ngadamel cadangan alat sareng sabab urang badé nganggo Mac dina cara anu sami, Kuring nyarankeun panggunaan iTunes, kami bakal nyiptakeun cadangan énkripsi, janten kami tiasa nyimpen seueur inpormasi, parobihanana bakal minimal sareng urang moal kaleungitan nanaon. Cadangan ngalangkungan iTunes peryogi sababaraha waktos sareng mangrupikeun padika panggancangna sareng paling aman.

Di sisi séjén, pikeun cadangan obrolan WhatsApp: Urang bakal buka bagian pangaturan dina aplikasi WhatsApp. Salah sahiji ménu disebat "Obrolan", dina ménu éta kami bakal mendakan fungsi "cadangan obrolan" sareng urang tiasa ngadamel salinan cadangan dina waktos anu sami, iraha waé anu dipikahoyong, anu bakal disimpen dina iCloud teras urang tiasa gampang malikkeun nalika Hayu urang pasang deui aplikasi sareng ngaitkeun kana nomer telepon urang.

Persiapan, ngaunduh Xcode 8 GM

XCode

Seueur anjeun bakal terang éta sareng anu sanés moal, sareng éta GM tina iOS 10, katelah ios 10.0.1, henteu tiasa dipasang ku cara anu biasa ngalangkungan iTunes, pikeun ieu urang peryogi Xcode 8, program Apple anu ngan éta sayogi pikeun sistem operasi macOS. Jadina, hayu urang buka situs web unduh Xcode 8 dina ieu numbu. Mimiti, émut yén akun pangguna béta umum kami badé naros ka kami, tapi tong hariwang, upami kami henteu ngagaduhan éta, urang tiasa sacara gampil ngadamel éta langsung. Pondokna, urang teraskeun ngaunduh Xcode 8, sareng ati-ati, sabab éta 4,4GB teu aya nanaon.

Sakali diunduh, kami bakal masang ku cara anu biasa Kode Xcode, sapertos file .dmg anu sanés. Kasabaran anu urang butuhkeun, langkung ti naon waé. Tapi tong asa-asa, dina sababaraha waktos éta bakal dipasang sareng urang bakal teraskeun sareng prosedur anu biasa sakumaha biasana, nyaéta ngaliwatan iTunes, urang ngan saukur kedah gaduh Xcode 8 saacanna dipasang.

Unduh tautan kanggo versi ios 10

ios 10 ayeuna sayogi

Ayeuna urang peryogi bahanana, sistem operasi anu urang hoyong pasang. Ngaliwatan tautan ieu anjeun tiasa ngaunduh masing-masing sistem operasi anu bakal cocog sareng alat kami.

Masang ios 10.0.1 tina iTunes

iTunes

Ti dieu urang bakal nuturkeun prosedur anu sami sareng biasana, sababaraha léngkah anu cukup saderhana anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan sadaya kaunggulan ios 10 dina sababaraha waktos, upami anjeun parantos nuturkeun léngkah pikeun surat.

  1. Kami muka iTunes dina Mac kami
  2. Kami nyolok kana alat ios kami ngalangkungan Kilat anu kami hoyong balikeun kana ios vérsi 10.0.1
  3. Kami bakal tahan tombol «alt»Tina keyboard Mac kami bari nganggo mouse kami milih pilihan«balikkeun pakakas«
  4. Menu éksplorasi bakal kabuka, di dinya urang bakal milarian dina folder unduhan kami pikeun file .IPSW anu saluyu sareng versi alat kami anu saacanna diunduh
  5. Instalasi bakal dimimitian

Éta gampangna urang masang ios 10 GM dina iPhone urang. Kami émut yén GM persis versi anu sami anu bakal urang tingali dina tanggal 13 sacara resmi muncul dina alat-alat, sareng anu sakali dipasang kami henteu kedah masang anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manulafu cenahna

    Asik !!! Abdi bakal ngalakukeun éta!!! Sareng nalika 10.1,10.2, sareng sajabana ... bakal ngalangkungan pembaruan ngalangkungan OTA ??? Nuhun !!!

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Leres, saolah-olah anjeun ngagaduhan versi pamungkas.

      Salam.

  2.   Dulce cenahna

    Naha aya gunana pikeun masang vérsi anu sanés?

  3.   Erik cenahna

    Sakumaha seueur mémori anu "didahar" dina iPhone 16G? ios 9 nyésakeun kuring nyalira 11.8! Entong janten anu goréng sareng ieu langkung seueur mémori

    1.    Keyner Duster cenahna

      Pembaruan éta nyéépkeun 12.12GB pikeun kuring. Salam.

      1.    Erik cenahna

        Hatur nuhun rerencangan, abdi hilap nyebatkeun yén éta aya dina taun 6an kuring miharep éta sami sareng anjeun

    2.    Miguel Hernandez cenahna

      Ngeunaan salam 2,8GB.

  4.   .Ta cenahna

    G

  5.   Daniel cenahna

    Kuring gaduh dina ipad kalayan program apel béta.

  6.   Pedro cenahna

    Kalayan gampangna masang profil béta sareng ngapdet ngalangkungan OTA tanpa komputer!

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Maksadna sanés ngamutahirkeun, tapi mulangkeun Pedro.

      Hiji salam.

  7.   Éta gumantung. Inc. cenahna

    Kuring gaduh 10 versi GM anu dipasang sareng bug na parantos diperhatoskeun, béwara surat anu anyar henteu disada, béwara tina aplikasi pihak katilu (whatsapp) henteu muncul dina iwatch ... sareng sababaraha hal deui, kuring miharep éta moal lami deui kéngingkeun tambalan pikeun hal-hal ieu aranjeunna henteu penting pisan, upami henteu, kuring resep pisan ios 10 anyar!

    1.    Ricky garcia cenahna

      Teu aya aplikasi whatsapp kanggo  nonton…

  8.   Pablo Jiménez Saez cenahna

    éta moal ngantep kuring ngaleupaskeun zip, xcode… ngabantosan

  9.   Mr_edd hernandez cenahna

    Nya, kuring gaduh GM dina iPad, kuring ngagaduhan sadayana betas, sareng kuring henteu ngaraos bénten pisan sareng betas anu tiheula anu kuring carioskeun, naon anu robih cairan atanapi naon, dina iPhone ... Nya, henteu biayana naon waé kanggo ngantosan ngan tilu 4 dinten deui (pembaruan Apple TV bakal sayogi dinten éta? aya anu terang?

  10.   Carlos cenahna

    Dear, naon gunana ngaunduh program Xcode 8 pikeun ngamuat GM dina iPhone kuring?

  11.   Saul arias cenahna

    Éta tiasa dilakukeun tina windows atanapi éta ngan ukur pikeun MAC

  12.   iphoneyo cenahna

    Abdi tiasa ngahemat ipsw GM sareng masangkeunana dina kaping 13 nganggo aktip apel anu biasana?