Leres, anjeun ayeuna tiasa nganggo adaptor Kilat ka SD sareng iPhone

kilat sd iphone

Éta dinten kamari 8 Désémber nalika jalma-jalma ti Cupertino ngaluarkeun batré anu hébat pikeun pembaruan. Sababaraha vérsi énggal sadaya sistem operasi Apple anu kaget kami sabab di dieu, di Spanyol, éta liburan, enya, éta Salasa sareng Salasa mangrupikeun dinten anu pikaresep pikeun anu ti Cupertino ngaluncurkeun versi anyar parangkat lunak.

Salah sahiji pembaruan ieu nyaéta datangna ios 9.2, sistem operasi énggal pikeun Apple iPhone sareng iPad anu sumping nyobaan lereskeun sadayana bug éta anu dibawa ios 9, sistem operasi anu hébat ti kaom ti Cupertino. Kamari kami ngabéjaan anjeun ngeunaan salah sahiji novel anu anyar disumputkeun tina ios 9.2 ieu: kadatangan USB 3.0 kagancangan pikeun adaptor kartu Kilat ka SD, warta anu hadé pikeun sadayana Nuevo lingkungan propésional anu parantos didamel nganggo iPad Pro. Tapi hal éta henteu lirén di dinya ... Sareng warta anu sanésna nyaéta ayeuna anjeun ogé tiasa impor poto ka iPhone anjeun hatur nuhun kana adaptor Kilat ka SD.

Dina pidéo saméméhna Anjeun tiasa ningali operasi adaptor ieu sareng ios 9.2 (Aranjeunna bahkan nganggo nganggo Panasonic GH4 ngalangkungan USB), urang henteu ningali deui pesen anu aya dina pos sareng prosés impor dimimitian sacara otomatis, terobosan. Ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngimpor eusi naon waé, ngéditna, sareng ngolahna.

Tina sudut pandang kuring éta lumayan mayunan ti saprak dugi ka ayeuna adaptor ieu henteu kantos dianggo sareng iPhone, sareng kuring nyebatkeun yén éta mangrupikeun warta anu hadé (sareng kamajuan) sabab jaman ayeuna sareng alat sapertos iPhone 6s Plus éta rada ngareuwaskeun henteu sanggup ngagunakeunana pikeun ngimpor (komo ngolah ) poto kaméra kami (tumut kana akun seueur anjeun gaduh iPhone tina 64Gb).

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrés cenahna

    jeung kuring ngajual milik kuring sababaraha minggu ka tukang: S

  2.   henteu aya namina cenahna

    Kuring parantos nyobian adaptor dok lami salian ti adaptor kilat Apple dina iPhone 6 sareng éta ogé tiasa dianggo