Epik henteu resep ku kalimat sareng nampilkeun daya tarikna

Piala FreeFortnite

Epic sama sekali henteu puas ku kaputusan anu dikaluarkeun dina salah sahiji sababaraha gugatan ngalawan Apple pikeun "kasus Fortnite" sareng karek mastikeun naon anu urang sadayana ngarepkeun: banding hukuman.

Jauh tina sabaraha anu nyobian museurkeun kalimat tina kasus "EPIC vs Apple" nyarioskeun pukulan ka perusahaan Cupertino, kanyataanna éta ngan saukur tweak leutik upami urang tumut kana akun sagala anu dipilari EPIC. Apple parantos kéngingkeun sadayana tapi hiji bagian tina sidang (9 tina 10). Numutkeun ka hakim sareng hukumanana, Apple sanés monopoli, éta henteu maksa pikeun malikeun Fortnite dina App Store na, bahkan henteu maksa Apple pikeun malikeun akun pangembang EPIC, éta henteu maksa pikeun ngirangan komisi anu ditagihkeun na di App Store na., sareng Apple henteu kedah ngadukung toko aplikasi sanés dina sistem na. Anu kedah dilakukeun ku Apple nyaéta ngamungkinkeun para pangembang numbu ka sistem pamayaran sanés di luar App Store. Ukuran ieu sanés anu raoseun Apple, tapi éta ngarugikeun anu diperkirakeun minimum sareng numutkeun seueur pangembang, léngkah ageung pikeun aranjeunna.

EPIC henteu resep ku kaputusan hakim ieu, sakumaha anu ditingalikeun ku Tim Sweeney dina akun Twitter na. Nyatana, perusahaan parantos ngumumkeun banding pikeun hukuman. Jelas yén EPIC henteu cekap seueur pamekar anu nguntungkeun tina kaputusannana, hal anu nunjukkeun yén anjeunna teu paduli pisan, sareng hiji-hijina hal anu anjeunna pikahoyong dina sadaya perang ieu nyaéta kéngingkeun paling manpaat pikeun dirina, sakumaha anu logis dina perusahaan mana waé. Teu aya Robin Hoods di dieu anu hoyong maok ti beunghar kanggo masihan ka jalma miskin, ngan ukur beunghar anu hoyong beunghar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.