Taya sahijieun di Helm di Apple? Masalah software anu surreal

Anyar-anyar ieu, gosip yén Apple parantos panginten badé ngagentos CEO na parantos langkung seueur kakuatan, sanés kusabab lampahna, tapi kusabab paménta protagonis nyalira anu hoyong nyimpang pikeun mastikeun masa depan perusahaan. sikep anu ngahormatan anjeun.

Nanging, ayeuna Apple parantos nyandak léngkah-léngkah buta dina kaayaan anu ganjil, sareng upami aya anu henteu kirang dugi ka sababaraha taun ka pengker éta kapamimpinan di perusahaan. Masalah parangkat lunak pangénggalna sareng peluncuran anu gagal ngajantenkeun urang mikir yén teu aya anu ngajurung Apple.

Perlu dicatet yén ieu mangrupikeun pendapat pribadi jalma anu ngalanggan garis ieu sareng teu aya hubunganana sareng garis redaksi atanapi sareng arah Actualidad iPhone. Sanajan kitu, nu kirang keuna nyaéta kanyataan yén Apple nyababkeun seueur meme dina sababaraha minggu ayeuna, nambihkeun kana rasa henteu puas ku pangguna ngeunaan "kecerdasan" anu rendah anu Apple parantos ngarawat ios 15.

Kiyeu dina macOS Monterey, jarami anu terakhir

Kiyeu dina MacBook anyar parantos réngsé, sabab dina waktos AirPods janten subjek komedi kasar, hal anu ogé kajantenan sareng kiyeu iPhone sareng engké ditiron ku perusahaan anu teu kaétang anu nempatkeun éta tanpa sajak atanapi alesan sanaos. teu gaduh alesan anu jelas pikeun ngalakukeunana (urang émut yén alesan kiyeu nyaéta Face ID). Dina kasempetan ieu, kumaha oge, integrasi null kiyeu ieu dina macOS Monterey sagemblengna teu bisa ditolerir.

https://twitter.com/SnazzyQ/status/1453143798251339778?s=20

Henteu paduli naha urang damel sareng aplikasi anu terintegrasi atanapi henteu, beurit ngaleungit tina antarmuka pangguna nalika urang ngeusian rohangan kiyeu, nyaéta, ampir macOS henteu ngaidentipikasi yén teu aya layar di dinya, sareng éta saolah-olah kami nyanghareupan sagi opat anu sampurna. Hal anu sami kajadian sareng aplikasi anu Quinn Nelson nunjukkeun ka kami dina pidéo di luhur. Hormat kuring Kuring manggihan hésé yakin yén euweuh hiji di Apple Park di Cupertino boga kamampuhan pikeun leres ngahijikeun kiyeu kana panganteur pamaké.

Éta henteu kedah nyarios yén urang nyarioskeun laptop dina harga anu ngalarang sareng henteu puas ku éta didédikasikeun pikeun lingkungan profésional, tepatna anu paling henteu teu sabar sareng jinis detil ieu tibatan Apple jaman baheula, bahkan Apple Tim Cook. , Kuring henteu weruh aranjeunna bakal overlooked anjeunna.

Sagala twitterer kalawan saeutik kahayang sanggup ngarancang alternatif metot, salah sahiji nu engké Apple ends up nyalin sarta presenting di WWDC salajengna Saolah-olah éta ubar pikeun kanker, kanker anu aranjeunna nyiptakeun sorangan.

Éta sanés kasus anu terasing dina tingkat parangkat lunak

Urang tiasa gaduh tingkat kasabaran anu tangtu, sanaos salaku konsumen produk bayaran Abdi henteu nyangka anjeun kedah gaduh éta. Kami mayar harga premium pikeun ngahindarkeun masalah ieu anu ngajantenkeun produsén téknologi salah sahiji kebat. Tapi lamun urang rék nerapkeun sora kapercayaan, urang bakal kudu ngahurungkeun pipi séjén. Kami mendakan yén ios 15, sistem anu anjeun tiasa ningali kuring ngabela huntu sareng kuku dina #ApplePodcast anu urang hirup, jeung nu geus paling dikritik dina taun panganyarna pikeun kurangna na warta relevan.

Henteuna novelties mangrupikeun perbaikan anu parantos aya, sanés? Henteu aya anu langkung jauh tina kaleresan, ios 15 pinuh ku bug anu teu kaampeuh, dimimitian ku operasi anu salah tina itungan% batré sareng kaayaan kaséhatan anu sami, dipirig ku hiji overheating kalawan aplikasi undemanding kawas Spotify, kasalahan sensitipitas dina layar jeung aberration yén maranéhna geus dipigawé ku Safari, hal anu pantes hiji artikel misah.

Urang datang ka dua conclusions: boh standar kualitas Apple dina hal software geus turun sacara signifikan, atawa aya tim programming anu diwatesan pikeun minuhan daptar tujuan tanpa batur balik anu paduli ngeunaan kualitas hasil diala. Ieu sanés anu anjeun ngarepkeun tina produk anu dijelaskeun diri bayaranUpami éta henteu sapertos kieu, hese pikeun kuring ngartos yén Apple percanten pisan kana dirina sapertos ngajual lawon anu ukuranana leutik pisan sakitar 25 euro, hiji nu di Actualidad iPhone kami geus mutuskeun pikeun ngabaptis salaku iRag.

Ieu mah sakadar software

Hayu urang émut geus teu aya anu émut kana AirPower? Panasaran mertimbangkeun yén aranjeunna mangrupikeun anu sacara sukarela mutuskeun pikeun ngumumkeun sababaraha rendering produk anu ngamungkinkeun urang ngecas sadaya iDevices dina waktos anu sami, atanapi sahenteuna iPhone, AirPods sareng iPhone. Sanajan kitu, dina 29 Maret Apple ngingetkeun ngaliwatan hiji pernyataan yén urang kudu meunang dipaké pikeun gagasan yén urang pernah bisa mayar ratusan euro pikeun carjer nirkabel (saeutik engké aranjeunna dibuka sejen kirang elegan nu ogé masihan carita). Dina release ieu Apple ngaku yén AirPower henteu nyumponan standar kualitas perusahaan Cupertino sarta ku kituna proyék éta maot.

Conto sanésna nyaéta sataun katukang Apple ngenalkeun pangecas MagSafe Duo, carjer pikeun iPhone jeung Apple Watch kalawan harga prohibitive (€ 150) éta leungit dina waktu kurang ti dua belas bulan, tur éta muatan gancang tina Apple Watch Series 7 teu cocog jeung produk ieu. Henteu ngan éta, tapi iPhone 13 ogé masihan masalah sareng MagSafe Duo, kusabab modul ngecas éta henteu pas sareng ngecas anu leres dicegah. Amarah anu nyata mertimbangkeun yén alat sélulér sahenteuna sahenteuna satengah taun pangwangunan, naha anjeun henteu terang yén éta moal cocog sareng iPhone 13 ka hareup? Abdi sesah percanten yén aranjeunna serius tiasa ngaluncurkeun pangecas yén taun payun moal cocog sareng produk perusahaan anu dimaksudkeun.

Masalah ieu teu bisa dihindari dina sagala merek, kumaha oge, kuring manggihan hésé percanten aturanana jeung nu aranjeunna lumangsung dina brand kawas Apple, nu boasts ngan sabalikna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pascual cenahna

    PISAN TAPI ARTIKEL NU SUKSES PISAN.
    Satuju pisan. Nangkeup

  2.   Xavi cenahna

    Henteu pikeun membela Apple pisan, naon alesan anjeun teu kakurangan.
    Tapi pikeun kuring, akumulasi kasalahan ieu, sareng henteuna warta (iPhone 13, AirPods 3, iOS 15 sareng Apple Watch mangrupikeun alat anu paling saeutik warta dina sajarah) henteu langkung ti hasil sareng produk pandémik.
    Kacatet ti kajauhan yén aranjeunna henteu tiasa ngembangkeun sacara normal.
    Henteu kabeneran yén ALL alat anu dipasihkeun taun ieu sami. Kami henteu acan ningali nanaon anu groundbreaking Iwal chip M1 PRO sareng MAX.
    Sésana geus kamajuan nu euweuh novelty anyar. Malahan AirPods 3 henteu gaduh chip énggal (éta masih H1 langkung ti tilu taun ka pengker) atanapi Apple Watch 7.
    Sareng éta henteu kabeneran, kuring ngulang. Éta ngan saukur yén pandémik sareng padamelan jarak jauh henteu ngijinkeun aranjeunna ngembangkeun ANYTHING anyar.
    Sareng éta leres-leres sanés lepat Apple, taun ieu mangrupikeun anu némpél.

    1.    Antonio cenahna

      Taya sobat, loba pausahaan terus innovate di kali krisis, nyebutkeun nyebutkeun, adaptasi atawa maot jeung Apple geus sababaraha taun balik Android pikeun lila… Salam!

  3.   David cenahna

    Upami sahenteuna aranjeunna parantos nempatkeun touchbar, tapi salian henteu nempatkeun éta aranjeunna nempatkeun kiyeu….