Evolus, ngeusi batre sadaya alat anjeun dina gaya

Évolusi

Ampir sataun katukang kuring nunjukkeun ka anjeun dina Actualidad iPhone pangkalan kanggo iPad, iPhone sareng Apple Watch ti Enblue Technology, modél na Premium Hiji W3 yén salian ti nawarkeun kamungkinan kami ngecas sadaya alat kami ti hiji tempat, éta dilakukeun ku gaya. Malah sataun parantos kalangkung sareng perusahaan ayeuna bet langkung kuat sareng basis anyar anu lengkep didesainna deui, modél Evolus, anu henteu ngan ukur nawiskeun desain anu saé tapi ogé nganggo ideu anu asli sakumaha kalebet carjer perjalanan pikeun Apple Watch urang.. Proyék ayeuna sayogi dina Kickstarter, ngantosan gaduh dukungan anu cekap pikeun didamel, hal anu moal rumit kusabab éta ampir ngahontal tujuan anu mimiti. Kami nunjukkeun ka anjeun dina pidéo.

Dasar Evolus dumasar kana prinsip anu sami sareng modél na sateuacanna: bahan kualitas sareng finish premium, ogé cocog sareng ampir sadaya alat anu anjeun gaduh. Sanaon tarohan utami na nyaéta dina iPhone, iPad sareng Apple Watch, tina halaman Kickstarter anjeun ogé tiasa kéngingkeun modél sanés anu nganggo konektor microUSB anu adaptasi sareng alat Android atanapi Windows anjeun., sareng dok ngecas universal pikeun nyocogkeun Pebble, Samsung Gear S2, atanapi gelang FitBit.

Nawiskeun sababaraha pilihan anu kisaran ti € 59 kanggo carjer perjalanan pikeun Apple Watch anu kalebet salian ti pangkalan, sampul sareng colokan internasional, dugi ka € 185 kanggo modél anu paling mahal anu kalebet dasar pengisian sababaraha kali sareng bérés kulit, sareng sadaya aksésoris pikeun carjer perjalanan Apple Watch. Di antara dua alternatif ieu anjeun ngagaduhan rupa-rupa kamungkinan anu sampurna diadaptasi kana saku anjeun sareng kabutuhan. Kanggo inpormasi lengkep sareng pikeun ilubiung dina proyék anjeun tiasa langsung ka halaman aranjeunna Kickstarter. Anjeun gaduh ogé inpormasi lengkep sareng modél sanés anu sayogi dina anjeun ramatloka resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.