Facebook dina ios ngamungkinkeun streaming video langsung sareng nyiptakeun kolase poto sareng video

Logo Facebook

Saatos sababaraha bulan uji coba fitur streaming pidéo langsung na sareng selebriti anu béda sareng pangguna profil tinggi anu sanés, Facebook tungtungna mutuskeun pikeun ngalegaan fitur ieu ka masarakat umum. Ti dinten ayeuna, fitur pidéo langsung dileupaskeun ka sakedik pangguna iPhone di Amérika Serikat, ngarepkeun éta bakal dileupaskeun pikeun sadaya pangguna sakedap deui.

Aplikasi mobile sareng jasa streaming langsung sapertos Periscope y Meerkat Aranjeunna parantos netepkeun tempat khusus pikeun diri dina dunya vidéo langsung sélulér, tapi ku sabab basis pangguna ageung Facebook, adopsi massal bakal kuat. anggo streaming video dina aplikasi Facebook anu sami.

Dina aplikasi Facebook pikeun ios Pidéo langsung tiasa dimimitian ngalangkungan lapangan "Status". Ngan ketok dina "status pembaruan" teras pencét ikon pidéo langsung pikeun ngamimitian streaming video langsung. Pidéo langsung tiasa dibarengan ku pedaran anu gancang, sareng éta ogé tiasa disaluyukeun kanggo ukur ditingali ku pemirsa pilih, sapertos jinis eusi nagara bagian anu anjeun bagikeun dina Facebook.

Réréncangan anu parantos nyetél kana siaran anjeun bakal didaptarkeun ku namina, sareng aranjeunna ogé tiasa masihan koméntar salami siaran langsung sareng resep sacara langsung.

Pidéo langsung anu anjeun damel dina Facebook bakal sayogi pikeun ditingali ku réréncangan anjeun dina garis waktos anjeun dugi ka mutuskeun mupus aranjeunna. Ieu béda ti Periscope sareng Meekat dimana pidéo na sayogi kanggo ulin ngan ukur 24 jam saatos siaran réngsé.

Ku ningali streaming langsung ti pangguna sanés, anjeun tiasa ngalanggan penyiar supados Facebook tiasa ngawartosan anjeun waktos salajengna anjeunna nyebarkeun langsung.

Opsi kolase poto sareng video ogé parantos ditambihan kana aplikasi iPhone.

Nalika anjeun ngetok poto, anjeun bakal ningali momen-momen panganyarna poto sareng video anu dicandak ku kaméra, diatur kana kolase dumasar iraha sareng dimana éta poto. Anjeun tiasa ngédit kolase ku nambihan, ngahapus, atanapi nyusun ulang poto sareng video anu anjeun hoyong lebetkeun. Upami anjeun parantos bérés, anjeun tiasa nambihan judul kana collage sateuacan dibagi.

Pondokna "kolase" dasarna mangrupikeun kumpulan poto sareng video anu dikelompokkeun babarengan anu anjeun candak dina tempat anu tangtu.

Kolase sayogi kanggo pangguna ios ayeunaSedengkeun pangguna Android kedah ngantosan dugi ka mimiti taun payun kanggo kéngingkeun fitur ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.