Facebook Messenger ngamungkinkeun anjeun ningali saha anu parantos maca pesen anjeun

facebook-utusan

Sababaraha bulan ka pengker, jaringan sosial Facebook nerapkeun WhatsApp dina jasa olahtalatah anu énggal, keletik biru ganda. Unsur ieu ngamungkinkeun urang terang upami pangguna anu nganggo urang nyarios parantos maca pesen atanapi henteu, nyaéta nalika urang ngirim pesen sareng dua centang anu nunjukkeun yén éta parantos ditampi biru, éta bakal hartosna yén aranjeunna parantos maca. Nya ayeuna Facebook nerapkeun mékanisme ieu dina Facebook Messenger, ku cara anu langkung visual sareng dina gaya jaringan sosial. Saatos luncat kami ngajelaskeun sadayana ngeunaan fungsi anyar ieu sareng warta sanés anu parantos muncul dina Messenger.

Mékanika tikét biru dobel tina WhatsApp, kana Facebook Messenger

Di handap garis ieu kuring parantos nempatkeun pidéo anu Facebook nunjukkeun anu anyar ngeunaan FacebookMessenger, dimana urang tiasa mikawanoh tilu elemen anyar dina obrolan:

http://youtu.be/byRmBN2QUxc

  • Nganteurkeun: Pesen na dikirim ka grup atanapi obrolan anu urang pikahoyong, éta bakal ditingali ku bunderan kulawu anu ngalir dina bunderan.
  • Dikirim: Pesenna parantos dikirim, nyaéta, urang parantos ngirim kana paguneman urang.
  • Nampi: Narima pangguna parantos nampi pesen (éta sanés hartosna aranjeunna parantos maca).
  • Maca: Pikeun milarian terang naha pangguna parantos maca éta, poto profilna bakal némbongan di handapeun pesen anu dikirim, sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo di luhur.

Fitur ieu diluncurkeun ka pangguna Amérika sareng Éropa, tapi éta bakal diterbitkeun laun, Éta, henteu merta sabab anjeun cicing di nagara Éropa, anjeun kedah ngagaduhan fungsi Facebook Messenger anyar ieu. Tenang, éta bakal datang ...

Salaku tambahan kana fitur anyar ieu, Facebook parantos ngagulung sajumlah berita Natal pikeun aplikasi Messenger na:

  • Balon tingkat dina Chat Heads
  • Paket stiker "Natal" khusus
  • Ditempelkeun: percobaan Creative Labs dimana urang tiasa ngirim poto kami nganggo labél anu dipersonalisasi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jamiro cenahna

    Aplikasi éta nyungkeun seueur kaistiméwaan dipasang dina alat kuring sareng ayeuna ieu.
    Bakal aya sababaraha cara pikeun nganonaktipkeunana.

  2.   Cecilia cenahna

    Naha nalika kuring ngirim pesen katingalina ngan ukur dikirim, henteu ditampi?

  3.   rusbell cenahna

    Naha kuring nyarios normal sareng pesen-pesenna kaluar sakumaha anu dikintunkeun sareng upami aya anu dikirim salaku dikirim sareng henteu ditampi?

  4.   Sandra cenahna

    Pesen anu anjeun kirimkeun teras kaluar biru? Naha anjeun tiasa ngirim pesen upami anjeun henteu gaduhna dina Facebook?

  5.   keyla melina cenahna

    Hatur nuhun, anjeun parantos ngaleungitkeun seueur mamang

  6.   Sidney Mendéz cenahna

    Kuring henteu ngartos naha nalika aya anu ngirim pesen sareng kuring parantos ningali, dina pesen anu sami sareng anu sanés poto na némbongan, hartosna éta kuring mariksa naha aranjeunna ngajawab atanapi naon? sabab upami kuring henteu ngartos, poto sakedik na nembongan nalika kuring ningali pesen anjeun, sanés na ... naha abdi tiasa ngajelaskeun?

  7.   Verito cenahna

    Kuring ngirim pesen ku utusan anu ngalaksanakeun sadayana prosés "ngirim - dikirim - baca" tapi teras, pesen anu sami dirobih janten "dikirim". naha éta kajantenan?

    1.    Victoria cenahna

      Verito hal anu sami kajadian ka kuring sareng kuring henteu tiasa mendakan jawaban !!!!

  8.   laura milena cenahna

    Kuring ngirim pesen ku utusan sareng panah sakedik némbongan hartosna éta

  9.   lu cenahna

    Sareng ayeuna naha henteu némbongan nalika jalma éta ningali pesen na? abdi resep éta

    1.    nganjang cenahna

      Lu, sateuacan aranjeunna némbongan ka anjeun sareng ayeuna henteu?

  10.   Georgina cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kunaon pesen anu kuring kirimkeun henteu robih tina dikirim ka dikirim.
    hatur nuhun

  11.   Norma cenahna

    Abdi hoyong terang kunaon dina daptar kontak hiji némbongan sareng ikon mesigger (bola kalayan samberan kilat) sareng anu sanésna nganggo (bola tapi tina facebook).
    Kuring ogé hoyong terang naon hartosna pesen nalika bunderan nembongan ku popcorn teras bunderan anu sami nembongan dieusian sadayana dina warna biru ... Kuring parantos ngartos yén upami bunderan sareng poto na némbongan sabab anjeun parantos maca.

  12.   Melisa cenahna

    Abdi hoyong terang ... naha henteu aya anu némbongan nalika kuring ngirim pesen; tapi upami kuring mukakeunana, "ditingali" nembongan di handapeun kuring; Tapi henteu bunderan sareng gambar na nembongan, atanapi naon waé?

  13.   roberto murguia flores cenahna

    Naon hartosna tanduk kalayan jinis diagonal di luhur?

  14.   martha hernandez cenahna

    Kusabab nalika anjeunna ngirim pesen, anjeunna ngan ukur katingali katingali teu aya anu sanés.
    Abdi hoyong terang upami jalma anu anjeun kirimkeun ka parantos maca.
    jawab kuring punten.

  15.   catalina cenahna

    Abdi gaduh patarosan ... Kuring parantos ngintun pesen dina utusan éta sareng poto poto kontakna di handap sareng waktos sareng tanggal nalika kuring maca, maka kuring ngagaduhan tanggal sareng waktos anu sanés ... naha aya anu terang naon?

  16.   ivon cenahna

    Halo, kuring ngirim pesen ka jalma anu tangtu nyaéta sobat kuring dina Facebook, pesenna dikirim sareng dikirim sareng jalma éta henteu tiasa ningali éta, naha anjeun tiasa ngajelaskeun?

  17.   Yira Medina Robles cenahna

    Alus!

    Abdi hoyong terang kunaon nalika anjeun ngirim pesen ku rai kuring bakal katingali? Kumaha kuring terang upami pesen ieu dibaca ku jalma anu kuring kirimkeun, upami kuring henteu nambihan salaku rerencangan dina Facebook?

  18.   Francisca cenahna

    Punten, tapi nalika anjeun ngirim pesen, aranjeunna némbalan sareng anjeun ngantunkeun cek, sareng sababaraha waktos engké dina pesen yén jalma sanésna tinggaleun anjeun, gambar profil na némbongan di tungtung anu sanés, hartosna éta anjeunna ningali pesen na nyalira , atanapi bilih anjeunna wangsul lebet obrolan?

  19.   Alfred cenahna

    Kuring terang yén urang Facebook nyiptakeun aplikasi Messenger, patarosan kuring nyaéta:
    Upami anjeun ngirim pesen ngalangkungan aplikasi Messenger, kuring ngabayangkeun yén sadaya rerencangan anu ditingali ku jalma éta, kuring ngabayangkeun silaturahim anu aranjeunna gaduh dina Facebook

  20.   Pedro cenahna

    Kuring ngirim Pesen utusan poto jalma profil éta némbongan dina Facebook sareng henteu nandaan naon-naon Di gigireun pesen na di luhur éta nyarios Ujang Kuring henteu ngartos atanapi terang upami kuring nampi.

  21.   ana cenahna

    Kusabab nalika kuring ngirim pesen dina utusan, sababaraha muncul dina bunderan abu sareng anu sanésna transparan; Naon éta hartosna? punten ngabantosan

  22.   Mimi cenahna

    Kusabab nalika kuring ngirim pesen ka réréncangan, éta ngan ukur kaluar nalika dikirim? Hatur nuhun.

  23.   Mary Rose cenahna

    Kumaha terang upami jalma anu nyerat anjeun pesen ku olahtalatah anu kuring henteu gaduh sobat maca pesen? Ogé, jalma ieu gaduh privasi dina profilna, kuring ngan ukur ningali sababaraha poto sareng sababaraha data.

  24.   Orlando cenahna

    Abdi hoyong terang ... naha henteu aya anu némbongan nalika kuring ngirim pesen; tapi upami kuring mukakeunana, "ditingali" nembongan di handapeun kuring; Tapi henteu bunderan sareng gambar na nembongan, atanapi naon waé? Sareng jalma ieu pupus sababaraha taun ka pengker? Naha henteu nyanghareupan mariksa propil palsu sareng nutup aranjeunna?

  25.   Soledad cenahna

    Halo, anjeunna naros, Abdi hoyong terang kunaon nalika kuring ngirim pesen di handap ieu, kuring ukur katingali? Kumaha kuring terang upami pesen ieu dibaca ku jalma anu kuring kirimkeun sareng kuring ogé henteu ngagaduhan salaku hiji kontak?

  26.   umat suci cenahna

    Dina mesenger kuring ngagaduhan dua pesen, kuring pasihkeun pikeun aranjeunna dibaca sareng teu aya anu némbongan. Kuring kaluar sareng kuring gaduh dua pesen di luhur