Facebook ngaluncurkeun Pasar, cara anyar pikeun ngagaleuh sareng jual

Kantor Facebook

Budak Mark Zuckerberg henteu lirén ngaluncurkeun fungsi énggal supados pangguna jaringan sosial pangageungna di dunya, henteu kaleungitan minat sareng neraskeun ngagunakeunana. Warta anu pangénggalna anu Facebook parantos nambihan kana platform na Éta diideuan ku fungsi anu parantos sayogi pikeun sababaraha waktos duanana dina Twitter boh dina Snapchat sareng Telegram. Tapi dinten ieu urang nyarioskeun fungsi anyar anu disebut Marketplace, anu ngamungkinkeun para pangguna jaringan sosial mésér sareng ngajual naon anu aranjeunna pikahoyong, saolah-olah éta mangrupikeun platform iklan.

Ayeuna, grup Facebook dianggo ku jutaan jutaan pangguna saolah-olah éta pasar, dimana jalma nawiskeun barang anu aranjeunna hoyong jual atanapi milarian naon anu aranjeunna resep. Fitur anyar ieu, sacara geografis dugi ka Amérika Serikat, Inggris, Selandia Baru, sareng Australia, nawiskeun kami antar muka anu mirip pisan sareng anu tiasa urang mendakan dina halaman wéb iklan naon waé.

Béda sareng produk Facebook sanés, perusahaan Mark Zuckerberg henteu kéngingkeun manpaat naon waé, Kusabab éta ukur didamel pikeun nempatkeun pembeli dina kontak sareng anu ngajual. Dina waktos ayeuna fungsi ieu, salian ti kawates sacara geografis, ngan ukur sayogi dina aplikasi Facebook pikeun ios sareng Android, tapi bakal énggal-énggal aya dina vérsi wéb. Facebook nyatakeun yén fitur anyar ieu bakal mimiti ngahontal langkung seueur nagara dina sababaraha bulan ka payun.

Facebook mangrupikeun tempat dimana jalma nyambung sareng dina taun-taun ayeuna seueur jalma ngagunakeun Facebook pikeun ngahubungi batur pikeun ngajual atanapi ngagaleuh. Kegiatan ieu dimimitian ku datangna kelompok-kelompok sareng parantos tumuh sacara substansial. Ayeuna langkung ti 450 juta jalma ngadatangan jinis grup ieu pikeun ngajual atanapi ngagaleuh naon-naon, ti jalma anu cicing di lingkungan anu sami dugi ka jalma anu ngajual atanapi ngagaleuh ti beulahan sanésna. Pikeun ngabantosan jalma-jalma ngajantenkeun seueur calon pembeli atanapi anu ngajual, Facebook ngaluncurkeun Pasar, layanan anyar pikeun ngajual sareng mésér hal-hal di komunitas anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hugo cenahna

    Gancang ka Kolombia