Facebook nolak kolaborasi sareng Apple dina gelut na ngalawan Epic Games

Yén hubungan antara Facebook sareng Apple henteu saé, éta henteu rahasia. Léngkah-léngkah anu parantos dilaksanakeun ku Apple di ios 14 henteu nguntungkeun pikeun vakum data anu aya dina Facebook. Salaku hasil tina hubungan goréng ieu, nalika Apple peryogi kolaborasi Facebook pikeun nyanghareupan Epic Games, Anjeunna parantos mendakan tembok.

Apple teras-terasan nyuhungkeun ti Facebook sajumlah dokumén anu diperyogikeun pikeun sidang Epic Games dimana Vivek Sharma, eksekutif Facebook, parantos ditampi salaku saksi ku Epic, anu bakal nyarioskeun watesan Apple ngeunaan distribusi aplikasi, prosés App Store ...

Tétéla aya langkung ti 17.000 dokumén anu aya hubunganana sareng Vivek Sharma éta Apple nganggap relevan dina hal ieu. Facebook nolak nyayogikeunana, nyatakeun yén éta mangrupikeun pamundut "henteu waktos, henteu adil sareng henteu wajar". Dugi ka ayeuna, Facebook parantos nyayogikeun Apple langkung ti 1.600 dokumén, kalebet 200 anu aya hubunganana sareng Sharma, tapi ti Apple aranjeunna mastikeun yén aranjeunna cekap.

Apple nyatakeun yén Facebook parantos teu malire kana paménta ngagunakeun taktik reureuh ti Désémber kamari. Ningali panolakan Facebook pikeun kolaborasi, anjeunna satuju henteu kéngingkeun langkung seueur dokumén upami teu aya eksekutif Facebook anu nyakseniTapi ku nyatakeun Sharma salaku saksi ku Epic, Apple deui nyungkeun dokumén.

Sateuacan robih ieu tangtosna, Apple parantos naros ka pengadilan supados pesen ka Facebook sasuai jeung paménta dokumén sahingga perusahaan "ngagaduhan kasempetan anu adil pikeun mempertanyakan saksi sidang." Facebook nyatakeun yén éta moal tiasa maksa "marios puluhan rébu deui dokumén sabab Apple hoyong mendakan bahan tambahan teoritis pikeun ditaroskeun."

Hakim satuju sareng Facebook

Pangadilan parantos nampik paménta Apple pikeun maksa Facebook pikeun nampilkeun dokumén tambihan sareng parantos ngajelaskeun salaku jaman baheula. Nanging, hakim parantos nyarios yén Apple tiasa ngadamel usul supaya Vivek Sharma dipecat salaku saksi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.