Artis anu bakal aya di Apple Music Festival London parantos dikenal

Festival Musik Apple 2016

Saperti unggal taun ti saprak 2007, Apple bakal ngayakeun acara sapuluh dinten dimana sapuluh seniman bakal ilubiung masihan hiji konsér unggal dinten. Acara taun ayeuna kasaruaan sareng ulang taun kasapuluh anu dugi ka taun kamari katelah iTunes Festival sareng bakal diganti nami, kumaha carana tiasa sanés, Festival Musik Apple. Acara éta bakal diayakeun deui di London sareng sababaraha jam ka pengker diumumkeun saha seniman anu bakal ilubiung dina éta acara.

Acara taun ayeuna, anu bakal kalaksanakeun ti tanggal 18 dugi ka 30 Séptémber, bakal sayogi, salian ti produk Apple (Mac, iPhone, iPad, iPod Touch sareng Apple TV), kanggo PC sareng tina aplikasi Apple Music anu parantos sayogi pikeun Android ti Nopémber kamari. Ku cara kieu urang bakal tiasa janten seueur pangguna deui anu tiasa ningali konser Apple Music Festival 2016 ti bumi.

Naon anu lumangsung nalika 10 seniman anu luar biasa tampil pikeun sadayana ti karusiahan di aula London? Kalayan konser ku Chance the Rapper, Alicia Keys, Elton John, Britney Spears sareng The 1975, éta tiasa janten festival anu pangsaéna. Hungkul dina Apple Music.

Tanggal sareng seniman anu bakal aya di Apple Music Festival London 2016

  •  18 SĂ©ptĂ©mber: Elton John.
  • 19 SĂ©ptĂ©mber: The 1975.
  • 20 SĂ©ptĂ©mber: Alicia Keys.
  • 21 SĂ©ptĂ©mber: OneRepublik
  • 23 SĂ©ptĂ©mber: Calvin Harris.
  • 25 SĂ©ptĂ©mber: Robbie Williams.
  • 26 SĂ©ptĂ©mber: Bastille
  • 27 SĂ©ptĂ©mber: Britney Spears.
  • 28 SĂ©ptĂ©mber: Michael BublĂ©.
  • 30 SĂ©ptĂ©mber: Kasempetan Rapper.

nu Warga Inggris tiasa lebet raffle ti Apple Music pikeun kéngingkeun tikét. Éta ogé tiasa ngagaleuh éta média anu aya hubunganana sareng acara éta.

Taun ayeuna, Apple Music Festival bakal balik deui ka «legendaris London Roundouse«, Dimana sapuluh seniman bakal ilubiung«Dipilih sacara éksklusif ku Apple Music pikeun peminat di panjuru dunya".

Pikeun tiasa ningali konser tina acara ieu, anjeun kedah langganan Apple Music, anu urang émut dibanderol € 9.99 / bulan pikeun langganan masing-masing atanapi € 14.99 / bulan pikeun langganan kulawarga anu tiasa dianggo dugi ka 6 jalmi. Anjeun gaduh langkung seueur inpormasi dina halaman acara resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mori cenahna

    Éta langkung pikaresepeun nalika Apple masih leres-leres percanten kana Rock and Roll sareng henteu pira dina musik komérsial