FIFA 15 ayeuna sayogi diunduh gratis di App Store

FIFA-15-1

Séptémber mangrupikeun tanggal anu dipikahoyong ku penggemar maén bal unggal taun pikeun nampi salah sahiji gim anu paling klasik pikeun PC, konsol video sareng alat sélulér. EA Sport, milik Éléktronika Seni, parantos biasa urang mangtaun-taun pikeun teu sono kana janjian taunan kalayan angsuran énggalna salah sahiji pertandingan maén bal pangsaéna tina platform naon waé, sareng taun ieu henteu tiasa kirang, janten kami parantos sayogi FIFA 15 , angsuran perusahaan anyar, anu ayeuna tiasa diunduh ti App Store salaku aplikasi universal sareng, sakumaha anu parantos disangka, freemium, nyaéta gratis kalayan pameseran terintegrasi.

 

Kaulinan kalebet kontrol layar anu biasa, sareng pilihan konfigurasi anu sanés, tapi ogé ngagaduhan dukungan pikeun supir MFI, sahingga ngadeukeutkeun pangalaman midangkeun anu dihontal ku konsol game portabel. Turnamén anu béda kalayan pinunjul khusus kajuaraan sareng réréncangan anjeun, kamungkinan nyiptakeun tim anjeun nyalira ku bintang-bintang anu paling penting ti sakumna dunya sareng ngabandingkeun kamajuan anjeun sareng pesaing anjeun mangrupikeun sababaraha ciri anu pangpaksakeun keukeuh dina Sepanjang waktos video promosi, sapertos anu anjeun tiasa tingali dina pidéo anu kami nunjukkeun anjeun dina tulisan ieu.

Citakan anu diénggalan ku langkung ti 10.000 pamaén asli ti langkung ti 500 tim di panjuru dunya, 30 liga karajaan sareng stadion utama, kalebet La Liga, Liga Utama, Bundesliga, jst. Nyiptakeun tim anjeun sareng Cristiano Ronaldo, Messi, Bale, James sareng Neymar tiasa dimungkinkeun dina FIFA 15 anyar, sanaos kumaha tiasa sanésna, upami anjeun hoyong maju gancang anjeun kedah ngalangkungan kasir mésér poin FIFA ngalangkungan in- pameseran aplikasi anu kalebet gim. Grafik sareng animasi anu anjeun ngarepkeun tina kaulinan sapertos kieu: spektakuler.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   paco pil cenahna

    Naha kuring hiji-hijina anu henteu ngartos kumaha jalanna kaulinan bangsat ieu ?? Tingali, kuring henteu hoyong serat, kartu, kartu, atanapi susu. Abdi hoyong tiasa maén pertandingan gancang sareng tim anu kuring pikasebeleun meunang sareng tiasa maénkeun liga sareng tim anu kuring ngéléhkeun. Naha aya anu ngajelaskeun ka kuring kumaha carana ngalakukeun éta?

    1.    Dina Asalna: Villalona91 cenahna

      Kacuali éta ngalakukeun peretasan dina ios (anu kuring henteu terang naha aranjeunna parantos ngalaksanakeunana) atanapi mayar 5 dolar (anu RD $ 220 pesos di nagara kuring sareng anu kuring anggap murah pisan). Nya, anjeun moal tiasa ngaraosan sadaya aksi gim dina hénpon.