Pilem anu ditembak sadayana dina iPhone ngagaduhan 10 nominasi dina Festival Film Taipei

Akhir-akhir ieu, novelty hébat smartphone fokus kana kaméra maranéhnaTungtungna, perusahaan terang yén kaméra mangrupikeun ciri anu paling penting pikeun calon pembeli, kaméra anu urang bawa sadidinten dina kantong kami sareng anu jelas-jelas ngadamel pidéo sareng poto anu luar biasa. Aya seueur pisan paningkatan anu kaméra ieu parantos dianggo pikeun syuting pikeun layar lebar, nyaéta pikeun pilem anu diproyeksikeun dina bioskop ...

Aya seueur kasus, tapi dinten ieu kami nyandak anjeun kasus khusus ... Urang bakal ngobrolkeun pilem na The Great Buddha, pilem anu ditémbak sadayana nganggo iPhone 6 Plus naon anu anjeunna parantos dugi 10 nominasi dina Festival Film Taipei. Conto anu saé pikeun alat pikeun syuting tiasa janten iPhone anjeun nyalira. Saatos luncat kami masihan anjeun sadayana rinci ngeunaan The Great Buddha ...

Pilemna parantos diarahkeun ku Huang Hsin-yao, sareng dihasilkeun salian ti ditémbak ku sinématografer Chung Mung-hong. Pilem sakumaha urang nyarios, ditembak sapinuhna nganggo iPhone 6 Plus dina hideung bodas. Pilem anu nyarioskeun kami kalayan éstétika voyeur kahirupan kota leutik di Taiwan, nekenkeun masalah sosial sakumpulan jalma.

Sababaraha penghargaan anu bakal diputuskeun dina 25 Nopémber di Taipei, festival pilem tina sababaraha patalina sareng dunya Asia kumargi pilem Mandarin bersaing utamina, nyaéta pilem ti Taiwan, Cina, sareng Hong Kong. Urang bakal ningali lamun Buddha Ageung kéngingkeun Kuda Emas (misan Festival Film Taipei), paséa sareng pilem anu nembé dicalonkeun di Venice tapi anjeun tiasa kéngingkeunana. Kumaha waé ogé, aranjeunna parantos kahontal pisan ku nyandak gambar pilem nganggo iPhone 6 Plus kana festival anu penting, hiji conto deui yén pakakasna henteu ngajantenkeun panyipta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.