Firefox hoyong janten pangotéktak standar dina ios kalayan update pangénggalna

Apple kantos dipikaterang kusabab teu kéngingkeun aplikasi pihak katilu tiasa ngarobih urutan alami sistem operasi ios. Tapi sigana ieu ngarobah saeutik-saeutik. Firefox, sapertos aplikasi Outlook, Airmail, Mail.Ru, myMail sareng Spark parantos diénggalan sahingga urang tiasa muka tautan wéb ti klien ieu ngalangkungan Firefox. Dina kasus Firefox, sabab sanés klien email, pembaruan pangénggalna ngamungkinkeun anjeun nganggo salah sahiji aplikasi ieu pikeun ngirim email langsung tina halaman wéb. Awal akhir aplikasi Mail dimimitian.

Sacara standar, aplikasi terus nganggo Safari sareng Mail pikeun muka tautan atanapi ngirim email, tah urang kedah lebetkeun setélan pikeun ngarobih klién mail, dina hal Firefox atanapi browser dina kasus aplikasi mail. Dina gambar di luhur urang tiasa ningali kumaha Spark mail client ngamungkinkeun urang milih salaku panyungsi standar antara Safari, Firefox, Chrome atanapi aplikasi éta sorangan.

Ku kituna, Firefox hoyong dilegakeun ayana di pasar telepon, dimana ayeuna mah sanés diantara pilihan mimiti pangguna, boh di ios dimana Safari mangrupakeun raja sareng di Android sapertos Chrome éta sacara praktis henteu aya tandinganna.

Kumaha carana ngirim email ti Firefox sareng klien email pihak katilu

  • Dina raraga ngonpigurasikeun Firefox sareng ti ayeuna buka klien email standar kami, upami Spark kuring, urang kedah buka Setélan sareng dina kategori Umum, pencét dina April nganggo. 
  • Daptar aplikasi anu cocog sareng fungsi mail ieu bakal ditingalikeun di handap, sapertos: Outlook, Airmail, Mail.Ru, myMail sareng Spark. Éta anu henteu dipasang dina alat kami bakal ditingalikeun dina warna abu-abu ngora, sedengkeun anu dipasang bakal ditingalikeun dina warna hideung.
Firefox browser (AppStore Link)
Browser Firefoxbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.