Fitbit Alta mangrupikeun gelang ngitung anyar perusahaan

fitbit-alta

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, langkung ti jam tangan pinter, pinggel anu ngabantosan kami ngitung kagiatan fisik urang parantos modisBoh ngan ukur ku ngitung léngkah urang atanapi upami urang hoyong ngendalikeun aktivitas fisik urang sabisa-bisa, urang tiasa milih modél anu ogé ngendalikeun denyut jantung urang.

Fitbit Alta énggal, nawiskeun kami a Layar rampa OLED dimana bewara sapertos janji kalénder, telepon, pesen téks ditingalikeun ... tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun nga-personalisasi gelang nganggo tali kulit, baja sareng berlapis emas sanésna.

Fitbit Alta nawarkeun kami otonomi 5 dinten sateuacan ngalangkungan carjer. Sanaos kami tiasa ngagunakeunana pikeun ngitung kagiatan fisik sadidinten kami, kuring resep kalayan léngkah kami, kilométer ngumbara, jumlah kalori kaduruk bahkan sababaraha menit anu kami parantos ngalakukeun kagiatan olahraga.

Tapi éta ogé kalebet fitur Fitbit ekslusif anu disebut Smart Track anu rnampi sagala jinis kagiatan anu urang lakukeun tanpa kedah ngonpigurasikeun tipayun jinis latihan. Éta ogé ngingetkeun urang sacara rutin nalika urang lami pisan nangtung supados urang bangun sareng ngalih sakedik kanggo ngahontal tujuan anu parantos ditangtukeun ku diri.

Fitur utama gelang anyar ieu ti pabrik Fitbit aya dina kemungkinan kustomisasi éta nawiskeun. Modél dasarna nganggo tali warna Kami tiasa mendakan éta di toko Fitbit salami periode reservasi, kanggo 139,99 euro. Tapi upami urang resep tali kulit urang kedah mayar 69,99 euro. Di sisi anu sanésna, upami urang hoyong tali baja, urang kedah ngalangkungan kotak pikeun dugi ka 99,99 euro. Di sisi anu sanésna, upami anu urang hoyongkeun nyaéta mésér tali anu sanés tina bahan plastik anu didamelna, urang tiasa milih antara warna hideung, biru, plum sareng pirus pikeun 29,99 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Uchihajorg cenahna

    Pasihkeun upami ... Kuring masih tetep sareng Xiaomi sacara jelas ... Otonomi anu saé pisan henteu nelepon kuring pisan, henteu nyarios harga, € 70 kanggo tali? Saé hahaha