Fitbit ngenalkeun Charge 2 sareng Flex 2 énggal

fitbit-charge-2-1

Numutkeun ka inohong pangénggalna kami nyebarkeun sababaraha minggu ka tukang, Fitbit ayeuna mangrupikeun produsen alat kuantitas panggedéna dina pasaran dituturkeun ku Xiaomi. Seueur kalepatan anu Fitbit dina posisi kahiji didorong ku seueur alat sareng modél anu ayeuna ditawarkeun ku perusahaan di pasar, alat-alat anu tiasa urang mendakan dina rupa-rupa harga anu ngaliput sadaya kabutuhan pangguna. Sareng kanggo ngagedekeun seueur alat anu sayogi di pasar, perusahaan nembé ngenalkeun dua modél énggal: Fitbit Charge 2 sareng Fitbit Flex 2.

Fitbit Robah 2

fitbit-charge-2

Dua modél anyar ieu berorientasi kana sektor olahraga sareng aktivitas fisik, tibatan modél sanés anu langkung ditujukeun pikeun dianggo, saolah-olah éta jam pinter. Fitbit Flex Charge 2 nawiskeun kami layar anu langkung ageung tibatan modél na sateuacana salian ti nawiskeun penampilan anu sami sareng smartwatches anu ayeuna aya di pasar, sanaos dina ukuran anu langkung alit. Naon deui ngagaduhan chip GPS sareng sensor detak jantung kalayan anu urang tiasa ngendalikeun aktivitas fisik urang sepanjang waktos. Éta ogé ngamungkinkeun kami ngarobih gaya pengukur nganggo tali anu béda.

Tapi éta ogé sanggup nampi bewara ti smartphone urang, ogé pesen, telepon, catetan almenak. Sapertos anu logis sareng ka wétan anu berorientasi kana dunya olahraga, tahan ka cai sareng kesang tapi henteu cocog pikeun kagiatan olahraga di handapeun cai. The Fitbit Charge 2 bakal pencét pasar Séptémber payun kalayan harga 159,95 euro.

Fitbit Flex 2

fitbit-flex-2

Fitbit Flex 2 nawiskeun urang langkung seueur fungsi sareng fitur dibanding Fitbit Charge 2, tapi nambihan anu sanés sapertos tahan cai, sanggup nolak jero dugi ka 100 méter. Beda sareng model anu sateuacanna, LED anu béda bakal ngabéjaan ngeunaan inpormasi anu saluyu dina unggal waktos sareng ningali kamajuan urang. Batré alat ieu sanggup ngahontal 5 dinten salain ti ngawartosan nalika urang nampi telepon atanapi sababaraha jinis béwara. Fitbit Flex 2 bakal pencét pasar dina Oktober dina harga 99,95 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.