Fitbit narik pinggel Angkatan tina dijual kusabab iritasi kulit pangguna

Fitbit Force pinggel

Warta ngeunaan ruang lingkup anu tinggi sareng pastina anu bakal nyababkeun komunitas pangguna sareng produk ti perusahaan Fitbit, produk unggulan na, gelang ngitung Pasukan Fitbit, éta kedahna ditarikna ti pasar kusabab seueur masalah iritasi kulit atanapi dermatitis disababkeun ku a réaksi alérgi tina pangguna produk ieu. Tétéla masalahna rada serius upami kedah nyandak kaputusan anu drastis, kumargi masalah ieu disababkeun ku bahan anu dianggo dina produk, numutkeun CEO Fitbit.

Salaku ukuran saatos batal penjualan na, perusahaan ogé parantos nyayogikeun pangguna anu ngagaleuh modél ieu ngitung gelang ku balik na Uang deui. Sakumaha dilaporkeun ku CEO Fitbit James Park, ngan 1,7% pangguna anu ngagaleuh Pasukan Fitbit parantos ngalaporkeun masalah anu aya hubunganana sareng éksim dina kulit, pas sareng kontak sareng gelang éta. Tapi anjeunna negeskeun yén aranjeunna parantos nganggo bahan anu umum pikeun produk konsumen.

Masalah kulit ku pinggel

Henteu dipikaterang upami gelang Fitbit Force anu populér bakal kantos dijual deui, saprak ahli médis badé nganalisis modél ieu sareng ningali panyabab masalah ieu di pangguna. Pikeun anu henteu terang éta, éta mangrupikeun modél gelang anu ngukur kagiatan urang sapopoe pikeun ngamajukeun kaséhatan urang sareng kabugaran fisik ku cara nunjukkeun léngkah, léngkah, kalori dibakar sareng nawiskeun rangsangan moral pikeun ningkatkeun kagiatan, sadayana kalayan bantosan ogé sinkronisasi sareng iPhone urang pikeun ningali séri tip sareng conto detil operasi kami pikeun ningali kumaha ningkatkeun dugi ka ngahontal tujuan.

Fitbit parantos dipasang a pernyataan resmi dina anjeunna website, dimana aranjeunna sumping ngajelaskeun yén kamungkinan sajumlah leutik pangguna anu ngalaman masalah ieu bakal sumping nikel patali éta aya dina kelas stainless steel bedah sareng pangguna sanés anu ngagaduhan masalah bahan anu dianggo dina tali sareng perekat anu parantos dianggo pikeun ngarakit alat Fitbit Force. Kaleresan nya éta cekap pikeun ningali gambar luhur pangguna anu kapangaruhan pikeun ningali kumaha serius na, sareng ngalakukeun milarian dina jaring anjeun tiasa ningali sababaraha pisan gambar tina kapangaruhan pikeun masalah ceuk. Sanaos kitu, modél ieu henteu acan dipasarkeun di Spanyol sabab dibuka sacara éksklusif di Amérika Serikat, sanaos tiasa diala ku impor. Saha waé anu maca anu ngagaduhan Fitbit Force sareng nyaritakeun ngeunaan pangalamanana?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David solan cenahna

    Kuring gaduh éta ti Nopémber taun ka tukang sareng kuring teu ngagaduhan masalah !!

  2.   Jose cenahna

    Nya, naon rencana anu 1 rusak saatos dua dinten panggunaan sareng anu kadua masihan alergi!., Naon fiascooooooooo

  3.   Antonio Carmona cenahna

    Kuring kantos gaduh kakuatan salami 15 dinten sareng teu aya masalah, sabalikna, resep pisan. Jauh langkung saé tibatan flex anu kuring kagungan 6 bulan

  4.   Molina cenahna

    Éta kado ti Kings sareng kuring resep pisan. Ayeuna hal anu goréng nyaéta aranjeunna moal ngadamel pembaruan firmware sareng biaya anu lumayan pikeun dibawa ti Amérika Serikat!

  5.   Facundo cenahna

    Kuring parantos ngalaman 2 bulan sareng kuring henteu ngalaman masalah, kuring resep pisan. Kuring prihatin yén nalika ngaleungitkeun éta aranjeunna moal deui ngalakukeun pembaruan sareng kami bakal béak suku cadang.

  6.   Pedro cenahna

    Kuring sareng pamajikan kuring gaduh ti saprak Natal sareng tanpa masalah ...

  7.   carlos eduardo ardila cenahna

    Kuring ngagaduhan dermatitis parah, anu henteu ngaréspon pangobatan, sabab kuring henteu terang ngeunaan hubungan produk sareng dermatitis, dugi ka ayeuna kuring ngaleungitkeun éta, éta mangaruhan bagéan awak, batang, rupa, kulit sirah, 1,7% ti 10000 nyaéta 170 , tina 100000 1700, éta henteu sakedik, atanapi henteu penting.

  8.   Jorge cenahna

    Abdi ti Méksiko dina Natal Kuring ngagaleuh di Amérika Serikat ... Kamari kuring nampi bewara resmi ngeunaan naon anu dicarioskeun dina catetan ... Kuring henteu ngagaduhan masalah sareng éta, bahkan kuring ngalakukeun sesi tinju sareng éta (di sarung tangan) sareng jumlah kesang langkung ageung tibatan biasana sareng henteu aya iritasi. Nanging, urang sadayana ngagaduhan alergi kana hal anu béda, éta nyeri pikeun pangguna anu ngagaduhan pangwatesan sapertos kitu

  9.   Luis cenahna

    Kuring kungsi dua fléksibel sareng aranjeunna bobo. Nanging, kuring ngagaduhan Pasukan ti taun kamari sareng produk anu saé pisan. Kuring ngahaja megatkeun éta sareng hiji-hijina anu kuring arepkeun bakal dijual deui.