Fitur Anyar Bocor pikeun Future iPad Air 5, iPad Mini 6, sareng iPad 9

iPad Mini

Siklus presentasi anu dipiboga ku Apple sapanjang sajarah na parantos kapangaruhan sababaraha taun ka pengker. Dugi ka teu lami deui, Séptémber mangrupikeun sasih iPhone sedengkeun Oktober nyaéta bulan iPad. Paduli bulan presentasi, anu jelas nyaéta Apple damel dina ngamutahirkeun sadayana jajaran iPads diantarana nyaéta iPad Air 5, iPad Mini 6, sareng iPad generasi ka 9. Nyatana, anu ngajual Cina parantos ngalaan sababaraha fitur anu masing-masing alat ieu tungtungna tiasa kalebet.

Ieu tiasa janten iPad Air 5, iPad Mini 6 sareng iPad 9 anu énggal

Inpormasi na asalna tina média Jepang terkenal, MacOtakara, anu parantos nampi kabocoran utama ti panyadia Cina anu dipikaterang ku dunya téknologi. Hatur nuhun kana kabocoran urang tiasa mastikeun, sareng rumor-rumor sateuacana, éta Apple ngagarap pembaruan iPad Air, iPad Mini sareng iPad na ka generasi saterusna masing-masing.

Tulisan anu aya hubunganana:
IPad Mini generasi saterusna bakal nampilkeun tampilan mini-LED

Numutkeun inpormasi anu disayogikeun, iPad Air 5 Éta bakal ngagaduhan desain anu mirip sareng iPad Pro 11-inci generasi katilu. Nyaéta, urang tiasa lebet dina 11 inci salian ti ngenalkeun sistem kaméra dobel: sudut lega sareng sudut ultra lega. Ngeunaan chip anu bakal dilebetkeun, éta bakal A15 chip Bionic, lanceukna A15 anu bakal mawa iPhone 13. Chip bakal cocog sareng 5G mmWave. Tungtungna, iPad Air 5 tiasa dilebetkeun opat panyatur.

Gosip teraskeun sareng anjeunna IPad generasi ka-9, modél paling dasar tina tablet anu dikomérsial ku Apple. Teu aya novelty hébat anu dilebetkeun kana alat ieu salami sababaraha taun. Apple sigana hoyong jaga desainna dugi ka taun 2022 atanapi langkung, sareng tujuan na nyaéta nyayogikeun iPad anu murah sareng kuat.

mini iPad

Tungtungna, éta IPad Mini generasi ka-6 Éta bakal ngagaduhan layar 8,4 inci, kalayan chip A14 Bionic, anu mangrupikeun iPad Air ayeuna. Dina tingkat desain, hal anu sami kajadian sapertos iPad aslina, moal aya parobihan dugi ka saatos 2022.

Aya ogé kamungkinan yén salah sahiji iPads anu dibahas dugi ka dilebetkeun sareng a Scanner LiDAR. Nanging, aranjeunna nolak kamungkinan ieu, nyatakeun yén Apple ngan ukur ngenalkeunana kana produk éta anu mangrupikeun bagian tina rentang 'Pro', boh dina iPhone sareng iPads.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.