Naon anu énggal dina Apple's iOS 8 (I) anyar

anyar-ios-8

Sababaraha jam ka pengker berita iOS 8 nembé ditepikeun, anu bakal sumping dina alat urang ragrag salajengna, sapertos biasana. Alat anu tiasa masang versi anyar ios ieu nyaéta sapertos kieu: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod 5 generasi, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini sareng iPad Mini Retina. Alat anu parantos ditingalkeun nyaéta iPhone 4 anu parantos lami.

iOS 8, numutkeun ka Apple, dirancang pikeun pamekar sareng pikeun masarakat umum. Kalayan ios 8 Apple hoyong ngajantenkeun ngendalikeun alat urang hal anu alami, Tanpa komplikasi sareng unggal paningkatan anu dilakukeun ngagaduhan tujuan khusus supados ios janten langkung épisién upami tiasa. Kalayan fitur-fitur anyar anu diwanohkeun dina ios 8, nganggo iDevice janten pangalaman anu luar biasa ti mimiti waktos sareng janten peryogi pisan tanpa sadar dina kahirupan urang sadidinten.

Kalayan ios 8, Apple parantos masihan aksés ka pangembang kana langkung seueur alat, sapertos kamampuan nambihan kibor énggal, langkung seueur cara pikeun ngabagi eusi alat kami, anggo iCloud sareng Touch ID sareng aplikasi ti pihak katilu diantara seueur hal sanés.

Anyar dina Poto

poto-ios-8

Ti ayeuna, unggal poto, unggal poto anu diédit atanapi dipasang deui, unggal albeum anu urang jieun dina alat kami, hatur nuhun kana iCloud Photo Library éta bakal sayogi dina sadaya alat Apple anu parantos kami pakaitkeun sareng akun anu sami otomatis. Aplikasi Poto bakal ngijinkeun urang pikeun langkung gampang mendakan gambar karesep urang, mendakan deui gambar-gambar anu parantos urang disimpen, ku alat éditan anu énggal sareng kuat anu parantos ditambihan kana aplikasi.

poto-ios-8-2

Ogé, upami urang milarian tempat, aplikasi masihan kami pilihan pikeun milarian poto-poto anu dicandak caket tempat anu kami parantos ngadegkeun sareng ngagolongkeun aranjeunna mangtaun-taun. Urang ogé tiasa ngalereskeun gambarna, anu henteu disadarikeun atanapi kusabab buru-buru, parantos kaluar sareng caket cakrawala.

Naon Anyar dina Pesen

pesen-ios-8

Sakumaha anu tiasa urang lakukeun ku kaseueuran aplikasi olahtalatah instan, aplikasi pesen bakal ngamungkinkeun urang pikeun nambihan pesen audio pikeun dibagi sareng babaturan urang. Teuing ngamungkinkeun urang ngirim pesen pidéo nunjukkeun naon anu anjeun tingali dina waktos éta, bagikeun lokasi dimana kami ayana. Cara urang ngirim poto sareng video dina hiji pesen ogé parantos ditingkatkeun.

Desain anyar

anyar-desain-ios-8

Diantara berita anu urang mendakan sagala rupa aspék visual anu parantos ditingkatkeun pikeun ngagampangkeun pangguna pikeun berinteraksi sareng alat kami sapertos:

  • Bewara interaktif. Tungtungna Apple ngamungkinkeun urang pikeun ngaréspon langsung nalika urang nampi béwara tanpa kedah mukakeunana. Ku cara kieu urang tiasa ngaréspon pesen pas urang nampi béwara tanpa muka aplikasi. Urang ogé tiasa nampi atanapi nolak uleman kana acara, nyirian email nalika maca atanapi ngahapus upami éta spam, berinteraksi sareng panginget, mairan kana status Facebook, diantarana seueur hal-hal sanés.
  • Nalika urang ngaksés multitasking, Kontak anu ku urang nembe dijaga anu urang interaksi bakal muncul di luhur. Ku ngaklik salah sahiji waé, pilihan pikeun ngirim pesen, nelepon atanapi nelepon kalayan ngagunakeun FaceTime bakal nembongan.

Warta dina Surat

berita-mail-ios-8

Dina aplikasi Surat, kami ngagaduhan tilu hal anyar:

  • Nalika urang ngajawab email sareng urang badé ngalampirkeun gambar email atanapi téks sanés, urang tiasa ngagulung jandela pesen ka handap, pilih eusi anu urang hoyong salin teras balik kana jandéla mail anu kami nyerat kanggo teraskeun.
  • Kami ogé tiasa tambahkeun tetengger kana email ngan ukur ku ngusap pesen ka katuhu. Sateuacanna, urang ngan ukur tiasa Hapus atanapi submenu dimana urang tiasa ngalaksanakeun fungsi anu sanés. Upami urang ngésérkeun ramo ka kénca, urang tiasa nyirian talatahna sakumaha anu parantos dibaca.
  • Nalika kami nampi pesen tina kontak anu aya dina agenda kami, aplikasi masihan kami pilihan pikeun nambihan langsung.

Naon anu énggal dina Safari

berita-safari-ios-8

Aplikasi Safari parantos didesain ulang kanggo nyarupaan vérsi pikeun OS X.

  • Presentasi halaman anu parantos kami simpen nampilkeun kami gambar miniatur diantarana, tibatan presentasi saméméhna anu henteu ngamungkinkeun urang ngaidentipikasi sakilas naon anu saluyu sareng aranjeunna.
  • Parantos ditambihan sidebar anu urang geser ti katuhu pikeun ningali téténgger urang, daptar bacaan sareng tautan anu dibagi.

Kibor anyar

keyboard-ios-8

ios 8 nyandak urang salah sahiji parobihan anu paling penting ti saprak keyboard tina iPhone munggaran. Saterasna, urang gaduh kamungkinan pikeun ngarobih keyboard pikeun milih anu paling cocog sareng cara nulis urang.

Kalayan sababaraha keran urang tiasa nyerat kalimat anu lengkep, kumargi nalika urang nyerat, kecap anu diadaptasi kana téks anu urang tulis bakal muncul. Kibor ios 8 diajar basa nyerat urang nyaluyukeun ka unggal jalma sareng nawiskeun kami pilihan kecap anu disaluyukeun sareng tulisan urang. Keyboard anyar ieu bakal sayogi dina 14 basa, kalebet Spanyol.

Ngabagikeun Kulawarga

ngabagi-bagi kulawarga-2

Diaku, Kulawarga Bagikeun mangrupikeun ideu anu saé pisan. Aplikasi anyar anu bakal sayogi di ios 8, bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi naon anu penting pikeun kulawarga, sapertos poto, pidéo, kalénder iDevices, panginget, Abdi kalebet milarian tempat dimana murangkalih atanapi dulur urang aya pikeun katenangan urang.

Ogé sareng Babagi Kulawarga, urang tiasa ngabagi sadaya eusi anu urang mésér dina iDevice urang sareng kulawarga anu sanésna, dugi ka maksimal 6 alat. Nyaéta, urang tiasa mésér pilem, buku, gim / aplikasi sareng ngantepkeun pangguna dina kulawarga urang ogé ngaunduhna tanpa kedah ngalangkungan kotak.

ngabagi kulawarga

Kabaruan anu sanés, sareng pastina pikeun ngahindaran langkung seueur masalah dina pamilarian dina aplikasi anu dilakukeun ku barudak pamilik alat, sareng ogé jinis naon waé anu anjeun badé laksanakeun di App Store, ti ayeuna anu ngagaduhan akun, hayu urang nelepon anjeunna master akun, anjeun bakal nampi pesen anu nyungkeun persetujuan pikeun anggota kulawarga pikeun ngagaleuh.

Kesan munggaran ngeunaan ios 8 dipasang dina iPad


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Edgar alvarez cenahna

    Tulisan anu saé! Abdi henteu tiasa ngantosan nomer dua!
    Salam ti Méksiko!

  2.   Fran cenahna

    Sareng patarosan kuring nyaéta: naha urang tetep henteu gaduh seueur tugas leres?

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Kanggo ayeuna, urang bakal neraskeun tanpa multitasking. Kacuali pikeun usum gugur, nalika ios 8 resmi diluncurkeun, Apple hoyong kaget kami.

      1.    Fran cenahna

        Nya, jujur, sigana kuring reureuh yén dinten ayeuna produk sapertos iPad Air henteu ngagaduhan seueur tugas anu leres. Mudah-mudahan aranjeunna bakal hudang dina sababaraha hal anu langkung fokus kana padamelan sareng sektor profesional.

        1.    Ignacio Lopez cenahna

          Nya, kuring jujur ​​pikirna sami sareng anjeun. Multitasking bakal idéal pikeun tiasa nganggo iPad dina tingkat propésional. Sacara pribadi, dina padamelan kuring, henteu gaduh seueur tugas, panggunaan kuring seueur pisan watesan.