Apple AirPods, sababaraha fitur anu anjeun panginten teu terang

AirPods

Marengan ngenalkeun iPhone 7, iPhone 7 Plus, sareng Apple Watch Series 2, Apple ogé ngamalkeun anu anyar AirPods. Ieu Headphone nirkabel anyar Apple sumping dina kotak alit sareng sakilo téknologi di jero, aranjeunna gaduh bentuk alit sareng bénten sareng headphone Bluetooth biasa.

Aya sababaraha inovasi téknologi anu sumping dina bungkus AirPods. Apple tujuanana supaya jalma-jalma ngalih kana headphone nirkabel antukna sareng AirPods anjeun ngan ukur hiji léngkah ka arah éta. Anjeun panginten heran, naon sababna AirPods $ 159 ieu istimewa pisan? Ieu sababaraha fitur.

Chip W1 énggal

Otak tukangeun AirPods nyaéta chip anyar anu didamel ku Apple, disebat W1 sareng didaptarkeun pikeun perusahaan. Chip ieu ngabantosan AirPods pikeun ngajaga kisaran anu langkung saé tibatan alat Bluetooth anu sanés, dina waktos anu sami meakeun tanaga kirang. Éta ogé ngabantosan AirPods dina nganteurkeun kualitas sora anu langkung saé.

Sénsor

AirPods hadir sareng sénsor sénsor pikeun otomatis ngadeteksi nalika anjeun nyarios atanapi ngan ukur ngupingkeun musik, ngabantuan ngajaga umur batre sareng ningkatkeun fungsina.

Kalayan panggunaan sensor optik sareng akselerator gerak, AirPods sanggup ngadeteksi otomatis nalika anjeun teu nganggo éta supados aranjeunna lirén maénkeun musik. Nya kitu, aranjeunna tiasa mendakan nalika ngan ukur hiji tina dua AirPods anu dianggo sareng tiasa otomatis ngaluyukeun putereun musik sareng mikropon saluyu. Mikropon akselerator sora ogé mantuan ngadeteksi nalika anjeun nyarios sareng latar tukang noise disaring otomatis.

Gampang dianggo sareng Siri

AirPods ngajantenkeun gampang pisan ngaktipkeun Siri dina iPhone atanapi Apple Watch anjeun. Kantun pencét dua kali salah sahiji AirPods pikeun ngaktipkeun Siri teras ucapkeun tugas anu anjeun badé laksanakeun sapertos nelepon, maénkeun musik, atanapi nyungkeun arahan pikeun dugi ka mana waé.

Dukungan ngecas gancang

AirPods nyalira sanggup tahan nepi ka 5 jam putereun musik sareng nawiskeun 2 jam waktos ngobrol. Ieu handap pisan, utamina upami anjeun nampi seueur telepon. Untungna, Apple nawiskeun pikeun ngeusi batre AirPods dugi ka 5 kali kanggo nyayogikeun modél hirup batré 24 jam.

Nanging, teu salawasna ngagaduhan waktos pikeun ngeusi batre dina AirPods. Pikeun kasus sapertos kitu, AirPods sumping sareng téknologi muatan gancang anu ngamungkinkeun aranjeunna nyayogikeun 3 jam lilana batréna ngan Muatan 15 menit.

Salaku tambahan anjeun tiasa mariksa tingkat batréna AirPods gampang pisan, kantun naroskeun ka Siri: «Kumaha batréna AirPods kuring?».

Gawe sareng iPad, MacBook, sareng iPhones anu langkung lami

AirPods henteu ngan ukur dianggo sareng Apple Watch sareng iPhone, tapi ogé pikeun MacBook, iPad sareng iPhones anu langkung lami. Sakali AirPods parantos nyambung kana iPhone anjeun, iCloud bakal otomatis nyingkronkeun Mac atanapi iPad anjeun ogé. Anjeun teras tiasa ngadangukeun musik dina lagu éta, cukup ku milih AirPods salaku alat kaluaran audio.

Sedengkeun pikeun iPhone anu langkung lami, prosedur pamasangan sareng AirPods tetep sami sareng iPhone 7. Nalika AirPods dianggo dina alat anu langkung lami, sababaraha fitur tina chip W1 Apple moal jalan, sapertos umur batre anu langkung saé sareng kualitas audio anu langkung saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis cenahna

    Sareng kumaha putereun deui, mundur lagu sareng kontrol lagu salajengna janten sapertos dina earpods?

  2.   reggaeluk cenahna

    Volume sareng kontrol playback sadayana parantos dilakukeun sareng Siri (pastina aya anu bakal ngalakukeun tkeak) pikeun ngagunakeun sensor anu anjeun gaduh sareng ngalereskeun ieu tanpa nganggo Siri (sigana bakal konyol leumpang di jalan anu ngawartosan Siri pikeun ngarobih lagu pikeun ngahurungkeun jilid na enya nyaéta anjeunna ngadangukeun anjeun ogé) hahaha ... jailbreak mangrupikeun kasalametan hiji-hijina urang pikeun masalah kontrol ieu !!

  3.   Pinxo cenahna

    AirPods $ 159 dolar, atanapi 179 € anu dicarioskeun dina halaman resmi….

  4.   Arturo cenahna

    Naha aya anu terang naon anu lengkep tina Airpods, kumaha jauhna tina iPhone 7

  5.   Gaston cenahna

    Janten sareng iPhone 6S + kuring henteu tiasa ngupingkeun audio definisi tinggi sareng batréna henteu lami sapertos kitu? Ok naon anu kuring ngartos? : - /