Fitur pangsaéna anu disumputkeun ku iOS 8

ios8 (Salin)

Saha waé anu henteu terang yén sistem operasi énggal perusahaan apel diluncurkeun kamari kusabab anjeunna sibuk pisan atanapi kusabab anjeunna henteu hoyong terang. Sapertos anu diarepkeun, peluncuran ios anyar ieu parantos dihasilkeun seueur anu diarep-arep sareng parantos berhasil runtuh, sakali deui, sérver Apple.

Ios 8 anyar ieu nawiskeun kami seueur alat-alat anyar anu tiasa urang pikaresep dina iPhone, iPads ti ayeuna. Sababaraha fitur anyar ieu parantos kasohor Jenis gancang, dukungan ka kibor pihak katilu, atanapi widget ti pusat béja. Nanging, sistem ieu nawiskeun seueur kamungkinan anu anjeun panginten henteu sadar.

Wisata Kota Flyover

 

flyover-ios8 (Salin)

Sakumaha urang terang, salah sahiji fitur anu hébat dina peta ios nyaéta kamampuan ningali kota-kota atanapi bagian-bagianna khususna dina 3D kalayan gerakan dina layar. Kalayan ios 8, fitur ieu langkung maju, nawiskeun kami sajumlah »wisata turis» atanapi nganjang dipandu ngalayang ngalangkungan gedong sareng tempat penting kota. Sapertos Flyover, pilihan ieu henteu sayogi di sadaya kota.

Bagikeun Wi-Fi sacara otomatis 

 

hotspot instan (Salin)

Upami urang henteu ngagaduhan Wi-Fi dina Mac atanapi iPad urang, urang tiasa nganggo data tingkat iPhone kami salami éta caket. Pilihanna bakal langsung muncul dina Mac atanapi iPad urang tanpa kedah masihan aksés ti iPhone atanapi lebetkeun kecap akses, anu ngajantenkeun prosés na Langkung gancang.

Hei, Siri

 

hey-siri (Salin)

Ieu mangrupikeun salah sahiji fitur anu populér, sanaos persisna kusabab ieu sareng kusabab éta Siri (anu kami anggo langkung kirang ti anu tiasa dimangpaatkeun), urang condong ninggalkeunana. Intina nyaéta Siri teras-terasan ngupingkeun nalika anjeun nyarios "Hei, Siri", éta diaktipkeun henteu kedah pencét tombol ngamimitian. Éta ngan tiasa dianggo nalika urang nyambungkeun kana sumber muatan, sabab upami henteu, pilihan ieu pikeun "ngadéngékeun" bakal ngirangan batre alat urang.

Konéktipitas P2P dina Airplay

 

peer-to-peer-airplay (Salin)

Kalayan ios 8 urang tiasa ngalirkeun eusi ka Apple TV urang teu kedah sambungan Wi-Fisabab netepkeun konéksi P2P atanapi Peer ka peer.

Cageur poto anu nembe dihapus

 

ios8-anyar-poto (Salin)

Ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling narik dina ios 8, kumargi tina aplikasi poto kami bakal tiasa ningali gambar anu urang tambihan nembé, ogé ogé anu ku urang anyar dipupus, supados tiasa ngala deui upami diperyogikeun.

Milarian iPhone kuring

 

ios8-find-my-iphone (Salin)

Henteu diragukeun salah sahiji pilihan pang gunana anu urang tiasa mendakan dina alat kami sareng anu ayeuna ngahijikeun fungsi anyar. Kalayan sistem operasi anu anyar ieu, Milarian iPhone abdi nbakal ngintunkeun anjeun lokasi alat nalika tingkat batréna ngahontal tingkat anu handap. Utamana gunana lamun urang leungit alatna.

Idin pikeun diunduh

 

layar ios-8-control (Copy)

Parantos lami ti barudak ti umur 13 taun tiasa gaduh akun di iTunes, aya hubunganana sareng akun kolotna. Ku cara kieu, nalika aranjeunna badé ngaunduh aplikasi, béja bakal muncul dina alat kolotna sahingga nampi atanapi nolak unduh éta.

Pamakéan batre numutkeun aplikasi

 

ios-8-batré (Salin)

Salah sahiji fitur anu paling dibutuhkeun dina ios, sareng anu kami tungtungna jadi kanyataan. Ayeuna urang tiasa ngalaksanakeun monitoring anu langkung spésifik kalayan fungsi anyar ieu, dimana urang tiasa ningali dimana batréna dianggo. Urang tiasa milih visi anu terakhir 24 jam atanapi 7 dinten terakhir.

Gampang ngosongkeun rohangan panyimpenan

 

ios-8-optimization-space (Copy)

Panyimpenan bakalan janten salah sahiji masalah utami pikeun anu gaduh 6GB iPhone 16, kusabab pilihan kaméra énggal bakal ngonsumsi langkung seueur sumber daya, janten ku pilihan ieu kami bakal ngaoptimalkeun rohangan anu didaptarkeun pikeun panyimpenan ieu, nyimpen file na résolusi langkung luhur dina iCloud.

Tingali versi desktop dina Safari

 

ios-8-vision-desktop (Copy)

Sababaraha kali vérsi sélulér sababaraha situs wéb tétéla henteu saé atanapi lengkep sakumaha aslina, janten ti Safari kami bakal tiasa ngalebetkeun langsung situs desktop standar, Tanpa kedah ngarobihna tina situs sélulér.

Browsing swasta bebas

 

Kamungkinan pikeun browsing sacara pribadi sanés hal anu énggal dina ios, tapi éta énggal yén ti ayeuna ayeuna urang tiasa milih ku cara mandiri tab mana anu urang hoyong dina browsing pribadi sareng mana anu henteu, tanpa kedah ngarobih modeu sadaya tab.

Waktos-Sela

 

ios-8-timelapse (Salin)

Henteu lami deui Instagram ngaluncurkeun aplikasi anu sami, pikeun ngadamel pidéo dina format Time-Lapse teras unggah kana jaringan sosial. Sigana mah aplikasi ieu moal diperyogikeun deui, kumargi ios 8 kalebet pilihan ieu dina aplikasi kaméra pituin.

Timer

 

ios-8-camera-timer (Copy)

Akhirna. Saatos lami ningali kumaha telepon Android sedeng ogé ngagaduhan pilihan ieu dina kaméra, ayeuna urang tiasa ningali dina ios. 3 atanapi 10 detik mangrupakeun pilihan némbak standar.

Fokus sareng paparan ayeuna misah

 

ios-8-kaméra-paparan (Salin)

Éta poto kami tétéla langkung saé ayeuna bakal langkung gampang berkat paparan sareng kontrol pokus, anu urang tiasa ngendalikeun papisah nalika nyandak gambar.

 

 

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chuy cenahna

    OS X 10.9.5 ayeuna sayogi kanggo diunduh 🙂

  2.   Popi cenahna

    Naha aya anu tiasa nyarios ka kuring pikeun "peringatan lokasi" kanggo naon? Éta aya dina setélan, karusiahan, lokasi, jasa sistem, sareng aya pilihan na. Kuring kedah mareuman pilihan kusabab GPS éta teras-terasan dihurungkeun. Kuring henteu mendakan naon-naon anu netelakeun alesan panggunaan na dina internét atanapi naon sababna. Hayu urang tingali naha anjeun tiasa masihan kuring kabel. Hatur nuhun.

  3.   Byron cenahna

    Peringatan ieu ngageterkeun anjeun nalika aya bewara tina kajadian anu bahaya pisan, contona di dieu aya sora nalika anjeun badé ningali badai ageung atanapi hal-hal sapertos éta sigana éta

  4.   Popi cenahna

    Nuhun byron! Éta ningkatkeun solokan batre rada sakedik janten kuring bakal "nyandak kasempetan" kanggo ditumpurkeun.

  5.   Ernest cenahna

    Kuring naroskeun ka anjeun, naha aya anu terang kumaha mareuman 3G dina iOS8 anyar? Kusabab ku apdet pilihan ieu ngaleungit.
    Gracias!

  6.   Buddha cenahna

    Inpo anu saé pisan. Hatur nuhun sareng Salam

  7.   Pepi cenahna

    Upami browsing pribadi dianggo dina Safari telepon ... Naha aya cara pikeun ngalacak halaman dimana pilihan ieu dilebetkeun? Kusabab sajarah dina iphone henteu tinggaleun, tapi panginten anjeun tiasa mendakan di tempat anu sanés atanapi ku cara anu sanés halaman-halaman anu anjeun lebetkeun upami nganggo browsing pribadi. Hatur nuhun!