Flightradar24 angkat di App Store saatos kacilakaan tragis Germanwings

Penerbangan

Saatos tragedi anu sedih pisan sareng nembé pisan dina hiber Germanwings ti Barcelona sareng trio musibah pesawat Malaysia, popularitas Flightradar24 Éta parantos dipelak ku cara anu luar biasa, tapi kanyataanana nyaéta pikeun penggemar éta parantos janten halaman rujukan salami mangtaun-taun. Sareng tangtosna, éta ngagaduhan aplikasi resmi anu pikaresepeun.

operasi

Flightradar24 mangrupikeun halaman rujukan dunya dina ngalacak pesawat saprak diluncurkeun taun 2007, tapi pikeun ngarti kapamimpinan ieu anjeun kedah ngartos modél operasina: aranjeunna dumasar kana sistem kolaborasi sukarelawan anu masang ADS-B cocog pikeun nampi anteneu (GPS) di bumi, ngalangkungan kalolobaan rute dunya sareng teras-terasan ngirimkeun inpormasi ka Flightradar24 supados halamanna diapdét.

Ieu parantos ngajantenkeun Flightradar24 bahkan sering dianggo ku saluran warta sareng koran ngarah, sabab éta mangrupikeun salah sahiji cara anu paling dipercaya pikeun terang sadaya kamungkinan data ngeunaan hiber. Sareng tangtosna, éta ogé ngajantenkeun jutaan jalma nganggo éta pikeun terang sajarah penerbangan anu tangtu atanapi ngan saukur terang pesawat mana anu salah sahiji anu nembé ngalangkungan sirahna.

Di iPhone

Kalayan aplikasi Flightradar24 Pro Kami ngagaduhan aksés kana sadaya fungsi anu sayogi dina wéb, sapertos ngalacak hiber real-time (kecuali anu dituturkeun ku FAA, anu telat lima menit), milarian sajarah ku rute atanapi maskapai, ogé inpormasi lengkep ngeunaan kapal terbang. Sareng aranjeunna lintasan.

Di sisi sanésna kami gaduh fitur ekslusif kanggo iPhone, jelas kusabab perangkat kerasna ngamungkinkeun. Tanpa ragu anu paling pikaresepeun sadayana nyaéta kokpit virtual, anu ngamungkinkeun urang pikeun meniru naon anu ditingali ku pilot pesawat khususna dina kaca mobilna. Éta masih panasaran sareng sanés anu leres-leres manpaatna, tapi pikaresepeun pikeun pikagaduh.

Sanaos ngarugikeun opat euro, aplikasi ngagaduhan beuli di jerona, sapertos ikon, simbol pesawat realistis atanapi bewara khusus numutkeun pesawat atanapi kode hiber, anu terakhir mangrupikeun salah sahiji fungsi anu pang gunana. Pribadi kuring mikir yén nalika urang mésér aplikasi anu mayar sadayana kedah dilebetkeun, tapi sigana trend na sanés sareng Flightradar24 mangrupikeun conto kasebelas tina pembelian aplikasi dina aplikasi anu dibayar.

Peunteun urang

réditor-marios Aplikasi na henteu sayogi di App Store

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sebastian cenahna

    Abdi badé mésér ...

  2.   Burgoscom cenahna

    Upami kuring ngagaleuh, éta langkung saé Plane Finder