ForceInPicture mangrupikeun tweak gratis anu ngaktipkeun fungsi Picture In Picture dina iPhone sareng iPod

Kamungkinan maén video dina jandéla ngambang dina alat ios, asalna tina panangan ios 9, tapi ngan ukur pikeun iPad, salaku cara pikeun ningkatkeun produktivitas pangguna ogé jandela pamisah, sababaraha fungsi anu diarep-arep pisan ku pangguna. pamaké iPad biasa. Tapi duanana fungsi ngan sayogi pikeun iPad, sanaos seueur pangguna iPhone anu nungtut pilihan ieu, Apple neraskeun sareng kamungkinan bakal tetep henteu nawiskeun pilihan ieu dina vérsi ios hareup pikeun iPhone atanapi iPod Touch.

Untungna, sareng upami kami pangguna jailbreak biasa, urang tiasa nganggo ieu pikeun ngaktipkeun Gambar dina modeu Gambar dina iPhone kami, sanaos jujur ​​teu disarankeun kecuali urang ngagaduhan pandangan lynx sareng kami ngagaduhan ramo anu ipis. Pegasus mangrupikeun salah sahiji tweak munggaran anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun fungsi ieu, tapi pikeun ngagunakeunana anjeun kedah angkat ka kasir sareng mayar $ 2,99 hargana. Nanging, tweak ForceInPicture nawiskeun kami fungsi anu sami pikeun tiasa ningali pidéo dina jandéla ngambang tapi gratis ngalangkungan toko aplikasi Cydia.

Sakali kami parantos masang tweak ieu, urang bakal tiasa peluncuran pidéo kana jandéla ngambang berkat tombol anu dirancang pikeun tujuan ieu dina kontrol playback. Sakali kami mencét tombol éta, kami pencét dina tombol Home pikeun ningali kumaha pidéo na ngambang dina papan luncuran. Tweak ieu tiasa dianggo dina sadaya aplikasi atanapi wéb anu nganggo video tertanam anu cocog sareng pungsi ieu sareng anu YouTube hanjakalna henteu kapendak. Sakali urang gaduh pidéo dina jandéla anu ngambang, tilu tombol bakal némbongan di dinya anu tiasa urang mulangkeun pidéo kana aplikasi atanapi halaman wéb dimana ayana, ngareureuhkeun pidéo atanapi nutupkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.