Fornite pikeun ios tiasa néwak langkung ti 125 juta pangguna

El dunya video game Éta mangrupikeun salah sahiji hal anu paling penting dina waktos ayeuna. Henteu ngan ukur di tingkat alat sélulér tapi dina tingkat umum kalayan sadaya platform sareng jasa anu sayogi, anu ngahasilkeun jutaan euro per taun. Popularitas kaulinan tangtu ngandung hartos yén langkung seueur anu diinvestasikeun di jerona, ngahontal kasuksésan anu aranjeunna milari, sapertos dina kasus Fortnite.

Maret kamari, Epic Games mawa buruan populér ka App Store fortnite, sareng ti saprak éta ngan ukur ngoleksi inohong anu hadé sareng pangasilan tina ageung pamaénna. Kadatangan ka 125 juta pamaén parantos nyababkeun Epik Kaulinan mimiti ngalih a turnamén dunya dina anggaran anu ageung.

$ 100 juta dina hadiah artos pikeun kajuaraan Fortnite

Epic Games parantos ngaapresiasi kana kaitanana sareng seueur pamaén dina sababaraha bulan ka pengker di buruan paling populér di taun ieu: Fortnite. Ngaliwatan pernyataan dina blog resmi aranjeunna, aranjeunna parantos ngumumkeun yén aranjeunna parantos ngahontal éta Jutaan 125 pangguna, sajumlah ageung anu ngahasilkeun penghasilan sadidinten ageung kumargi éta mangrupikeun kaulinan anu ngagaleuh aplikasi dina aplikasi ngamungkinkeun pangguna pikeun ningkatkeun propil sareng muka konci asesorisna.

Dina waktu kurang ti sataun, Fortnite parantos ngahontal 125 juta pamaén. Pikeun ngarayakeun, kami parantos ngumumkeun yén Epic Games bakal nyayogikeun artos $ 100 juta kanggo pasanggiri Fortnite salami usum 2018-2019. Kami bungah pisan pikeun nunjukkeun langkung rinci!

Pencipta gim populér parantos nyatakeun yén ngadukung teratur, acara online sareng kompetisi utama anu tujuanana nyaéta pikeun milarian pamaén Fortnite anu pangsaéna. Salaku tambahan, aranjeunna parantos ngumumkeun Piala Dunya Fortnite, anu bakal dimimitian dina usum gugur taun ieu sareng bakal tamat dina akhir taun 2019. Pamaén anu hébat kedah nyiapkeun pikeun janten bagian tina acara ieu anu bakal ngagaduhan hadiah tunai anu hébat.

Salaku tambahan, aranjeunna parantos mastikeun yén aranjeunna henteu ngan ukur bakal tumut kana akun pamaén tapi ogé pangguna anu henteu hoyong ilubiung tapi hoyong janten bagian tina pasanggiri boh ku niténan gim atanapi ngalangkungan jinis tindakan sanés. Ku cara kieu, Epic Games mimiti nyiptakeun komunitas dimana pamaén mimiti langkung ngalaman sareng menonjol ti batur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.