Fortnite bakal uih deui ka ios via GeForce Now

Fortnite

Dina Méi 2021, kami nyebatkeun hiji warta anu nunjukkeun éta Fortnite bakal balik deui ka ios teu kudu ngaliwatan App Store via GeForce Ayeuna, Platform Nvidia anu dianggo dina cara anu sami sareng Stadia sareng xCloud Microsoft, dimana server tanggung jawab pikeun ngajalankeun kaulinan.

Sanajan kitu, GeForce teu ngidinan Anjeun pikeun meuli kaulinan, tapi mangrupakeun platform basajan bisa maénkeun judul naon waé anu kami mésér dina platform kaulinan vidéo anu sanés Janten éta Toko Kaulinan Epik, Uap… Saatos ngantosan anu lami, GeForce bakal ngamimitian nawiskeun Fortnite minggu ieu ngalangkungan platformna ngalangkungan béta katutup.

Ku cara kieu, sadaya pamaké anu rék maénkeun Fortnite deui dina iPhone atawa iPad, sakumaha aranjeunna ngan ukur kedah nganggo browser pikeun ngaksés GeForce Now.

Perlu diinget yén, sapertos Stadia sareng xCloud, GeForce Now teu tiasa nawiskeun aplikasi pikeun ngaksés platform anjeun kusabab larangan App Store.

Sakumaha nyatakeun ti Verge The, tawaran fortnite rojongan pinuh pikeun kadali touch. Panginten, éta ogé bakal nawiskeun dukungan pikeun pangendali, sapertos Google sareng Microsoft ayeuna nawiskeun sareng platform kaulinan vidéo na.

Pikeun ngakses béta ieu diperlukeun janten pangguna anu mayar tina platform ieu. Anu ayeuna teu dipikanyaho nyaéta naha maén Fortnite ngalangkungan GeForce Now, éta kedah mayar langganan atanapi upami Epic Games parantos ngahontal perjanjian khusus sareng Nvidia pikeun ngirangan tingkat atanapi henteu kedah dibayar langsung.

Kanggo ayeuna teu dipikanyaho naon anu tiasa janten tanggal sékrési Fortnit dina GeForce Ayeuna. Urang kedah ngantosan tés béta ieu pikeun ningali kumaha kinerja dioptimalkeun.

Lamun sagalana jalan sakumaha ekspektasi, Eta kamungkinan yén ku Pébruari taun ieu, Sadaya pangguna Fortnite tiasa sakali deui ngaraosan judul ieu dina iPhone, iPad atanapi Mac na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.