Fortnite bakal balik deui ka ios ngalangkungan GeForce AYEUNA dina Oktober

Nyalametkeun dunya

Minggu ayeuna sidang parantos dimimitian di Epic sareng Apple, sidang dimana Epic teu boga nanaon leungit na sagalana mangtaun, rada sabalikna ti Apple. Kusabab Epic Games ngenalkeun platform pamayaran anu ngalangkungan App Store sareng duanana Apple sareng Google ngaleungitkeun aplikasi na tina platform, pangguna Fortnite di iOS dipaksa milarian alternatif anu sanés pikeun neraskeun maén.

Salah sahiji ieu nyaéta platform kaulinan streaming NVIDIA urang GeForce AYEUNA, platform anu ninggalkeun tahap béta Nopémber kamari jeung sayogi ngalangkungan PWA dina ios, sapertos Stadia sareng Microsoft's xCloud, anu ngamungkinkeun aranjeunna henteu kedah ngalangkungan saringan App Store sareng nawiskeun sadayana konténna tanpa kedah ngaunduh aplikasi pikeun tiap gim sakumaha anu dipikahoyong ku Apple.

Nanging, sanaos Fortnite sayogi ngalangkungan GeForce AYEUNA, ngan ukur sayogi pikeun komputer, kumargi ayeuna versi pikeun layar sentuh henteu diadaptasi, pérsi anu numutkeun iMore, bakal sayogi ti Oktober. Ku cara kieu, sadaya pangguna ios tiasa maén Fortnite deui dina alat Apple.

Vérsi sadaya gim anu sayogi ngalangkungan GeForce AYEUNA Éta pérsi PC maka perusahaan kedah damel dina nambihan pangrojong pikeun layar sentuh anu nyandak waktos sareng éta ogé bakal ngamungkinkeun pangguna maén dina komputer Windows anu ngahijikeun layar sentuh.

Upami anjeun naros naha Fortnite henteu sayogi dina Microsoft's xCloud atanapi Google Stadia, alesanna sami sareng Apple Store: Epic henteu hoyong ngabagi pendapatan anu dihasilkeun tina pamesaran dina aplikasi. Epic ngahontal perjanjian sareng NVIDIA pikeun sadaya pendapatan dihasilkeun ngaliwatan GeForce AYEUNA langsung ka Epic.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.