Foxconn ngalikeun kamampuanna pikeun ngalereskeun iPhone

layar-rusak-iphone

Jalma-jalma di Foxconn parantos janten, ti saprak modél iPhone munggaran, sapotong dasar dina pakakas Apple, kumargi éta henteu ngan ukur didamel pikeun ngadamel iPhone, tapi ogé didédikasikeun pikeun ngasilkeun sacara praktis sesa produk anu dipiboga ku perusahaan. pasar, tapi henteu sacara éksklusif. Foxconn nembé nampi jalan payun ti aparat satempat pikeun tiasa muka fasilitas anyar di Shanxi pikeun ngurus perbaikan iPhone. Ku cara kieu, Shanxi janten lokasi kadua Foxconn di Cina, saatos Henan, dimana perusahaan tiasa ngalereskeun alat-alat anu sumping ti panjuru dunya sahingga ngahémat biaya.

Ieu henteu hartosna yén ti ayeuna upami urang gaduh masalah sareng terminal urang urang kedah ngantosan dua atanapi tilu minggu kanggo dikembalikan ka kami ti Cina. Apple bakal tetep beroperasi sapertos sateuacanna, upami alatna henteu tiasa dibenerkeun aranjeunna bakal nganteurkeun modél rekondisi ka kami sareng terminal lami kami bakal dikirim ka Cina kanggo perbaikan sareng balik deui ka toko-toko deui kanggo dianteurkeun ngagantikeun alat-alat sanés anu teu tiasa dibéréskeun di toko atanapi dugi ka pasar deui salaku alat kadua.

Toko Apple bakal tetep ngalereskeun alatna, sabisana, tapi ukuran ieu ngagambarkeun 40% hemat dina biaya perbaikan alat ieu, numutkeun ka édisi Economic Daily News. Di sababaraha nagara Apple (tempat jual na henteu dilarang sapertos di India) biasana nawiskeun dina bagian alat-alat na reconditioned, sababaraha modél iPhone anu parantos ngalangkungan fasilitas Foxconn. Daptar ieu tina alat-alat dilereskeun sareng dina kaayaan anu sampurna biasana nawiskeun iPad sareng Mac ganjil. Upami urang hoyong ngamangpaatkeun tawaran iPhone, urang kedah sadar ampir unggal dinten kanggo ngamangpaatkeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.