Foxconn Slashes Produksi iPhone 6s

Foxconn

Aya seueur rumor sareng anu dipuji ku analis anu ngaduga turunna minat iPhone 6s salami taun 2016 ieu, kaleresan aya sigana yén ieu bakal janten alesan anu jelas, édisi "s" tina iPhone biasana ngagaduhan penjualan ceruk kirang ti édisi anu robih jumlahna, sareng yén parobihan desain sering langkung ageung tibatan évolusi perangkat keras, gampangna diferensiasi modél énggal ngadorong pangguna pikeun mésér alat énggal, tapi, aya seueur anu ngadukung karepna ku " édisi pikeun alesan éta, kurangna novelty dina hal desain fisik. Éta pikeun éta sareng langkung ti Apple parantos maréntahkeun potongan produksi pikeun iPhone 6s di Foxconn.

Pergeseran karyawan Foxconn parantos ngirangan liburan ieu, nyatana lembur di pabrik perakitan parantos ngaleungit, Naha ieu mangrupikeun indikasi yén minat iPhone 6s parantos leungit? Ieu mangrupikeun tanda anu jelas yén, sajaba ti analis sareng rumor, ieu mangrupikeun kanyataan anu dipercaya anu dipercaya ku penjualan sareng ramalan hiji alat, janten nalika ranté produksi dikirangan sabab henteu peryogi seueur alat dina toko-toko.

Saatos "ledakan" awal dina penjualan, sigana mah aranjeunna parantos murag jauh, éta sanés kanyataan anu kaget sababaraha urang, janten ramalan analis ngeunaan hal ieu parantos dipendakan kana surat éta. Nanging, Apple ngarencanakeun ngarékam data penjualan anu sami sareng 75 juta alat anu dijual, turunna penjualan bakal datang dina taun 2016 pikeun balik deui kana pertumbuhan anu kejem kalayan datangna iPhone 7 anu ditunggu-tunggu sareng iOS diperbarui 10. Ayeuna giliran urang kalayan rumor, bocor sareng spekulasi ngeunaan naon anu bakal dijantenkeun alat Apple anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kyro cenahna

    Tulisan anu saé pisan Ku cara kitu, ngamimitian tina topik sakedik, naha anjeun terang iraha MacBook Pro énggal bakal dileupaskeun?

  2.   IOS 5 Salamina cenahna

    Urang kedah ngeureunkeun kegilaan pembaruan ios !!! ios 10? Serius? Batuna henteu bérés nganggo hiji sareng aranjeunna parantos nempatkeun 2 langkung atanapi 3 !! Teras titik na, ios 7.x, 8.x, 9.x, di infinitum !!!
    Eureun !!! Hayu urang ngaraosan sistemna tanpa seueur kentang anu teu aya anu nyungkeun pembaruan unggal 2 x 3 !!

  3.   Shalom cenahna

    Nya kuring pikir anu langkung apel kedah nyobaan nganggo sairuky supados iphone anyar mawa cydia dipasang .. hatur nuhun

  4.   yerai cenahna

    Anjeun langkung gagah tibatan pichote, anu nempatkeun hayam jago dina parahu teras moal tiasa kaluar ...